Blogg listad på Bloggtoppen.se

Dag två

Dag två är nu avklarad, och jag måste faktiskt (helt ärligt) säga att det är superkul att gå i skolan igen! Det kunde ni inte tro att jag skulle säga?! Det är dock väldigt jobbiga dagar då jag måste ställa klockan på halv fem, senast fem eftersom att bussen går innan sex. Sen är det lite dötid i Kalmar också. Men då är det perfekt att göra färdigt uppgifter och fylla i en massa papper som vi fått så den tiden springer iväg rätt fort ändå. Hoppas bara jag inte somnar på bussen imorgon… Slutar gör vi klockan fyra varje dag! Även fredagar, så tyvärr inget undantag där… Men det kunde varit värre. Lite tråkigt att det är mörkt på morgonen när jag åker till skolan och mörkt när jag slutar. Sen är det inte så mycket fritid heller så därför inte mycket bloggande, det får du stå ut med! ;) Kommer hem runt sex-sju varje kväll och då blir det förbereda en matlåda till morgondagen (imorgon blir det pasta med pesto, ost, sambal oelek, sallad och julskinka! Scrumptiooous! :)) och sedan lite telefonsamtal eller liknande och sist men inte minst sängen. Ingen fritid inte! :(

Nu har jag äntligen slagit mig till ro i min soffa med datorn i högsta hugg och en kopp te tillsammans med en kvällsmacka. Slog på tv:n och det är halv åtta hos mig, trevligt värre! Dock otrevligt att dem är på Öland och kvällens värd precis köpte ett lamm ifrån Alvaret… Vilken bok förs mina tankar direkt över till?! Ja precis, Skumtimmen (Troligen den bästa bok jag läst än så länge – har du inte läst den så gör det! Jag har även de två uppföljarna att se fram emot)!

Ska nog stänga av datorn nu och försöka få lite lugn och ro innan jag ska sova. Ser verkligen fram emot alla dessa veckor av turism, handel och service! Klassen verkar också helt underbar även fast jag bara gått två dagar. Verkar hålla ett skönt lugn och vara seriösa vilket är skönt. Blir inte så högljutt emellanåt och hoppas det förblir så! Har så mycket fikapauser ändå så vi kan ju höja volymen då och prata en massa.


Kommentarer
Postat av: L

Hoppas du fortfarande läser min blogg, jag är sämst på att svara på kommentarer, men jag läser dem i alla fall!



Har du börjat i skolan igen? :)

2010-12-07 @ 20:32:38
URL: http://linneaborgstrom.blogg.se/
Postat av: danne

Tjen! De e la bra. Hmm har varit o jobbat. Nu står man o tvättar hehe

Du då?

2010-12-08 @ 00:46:28
URL: http://danielnyback.blogg.se/
Postat av: Sabina

Jag är jävligt förkyld, annars bra. Självdå? :)

Nä orkar inte kolla på julkalendern ;) Känns som jag växt ifrån det nu, haha.

Själv? ;)

2010-12-08 @ 08:33:14
URL: http://leikman.blogg.se/
Postat av: LINKÖPINGSSTOLTHET | | ELINN

;D

allt bra idag?

2010-12-08 @ 21:31:09
URL: http://elinnjl.com
Postat av: SingelTjejen

Allt bra?? :)

2010-12-09 @ 19:15:54
URL: http://mariamdelyx.blogg.se/
Postat av: nicofanny

halv 5, shit jag som tkr det är drygt att gå upp 7;D

2010-12-09 @ 19:37:26
URL: http://nicofannyy.blogg.se/
Postat av: almstroom

fin blogg ::)

hur är det med dig då?

kram !

2010-12-09 @ 20:05:52
URL: http://almstrooom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0