Blogg listad på Bloggtoppen.se

Happy Face!

Hur kommer det sig att man aldrig kan fråga en person om han eller hon är sur? Har ni märkt att så fort man ifrågasätter en person som verkar bitter om denne är sur så blir han eller hon genast mycket otrevlig eller nästan lite taskig. Det är i alla fall min personliga upplevelse mellan några ”nära” vänner. Om jag nu ska ha en åsikt till denna personliga upplevelse så är det att om man nu är så pass bra kompisar så ska man väl kunna fråga varandra om den andre är sur? Om han eller hon vill prata om det? Utan att det ska gå ut över den som frågar. Tråkigt att det ska bli missförstånd, jobbiga situationer eller bråk på grund utav att du har en dålig dag! Som jag alltid säger, happy face!


Kommentarer
Postat av: victor

Tummen upp Joel! Du har helt rätt (:

2010-12-29 @ 15:10:56
URL: http://viictoorgustafsson.blogg.se/
Postat av: Märtha

Det stämmer. Jag är precis likadan faktiskt. Om någon frågar om jag är sur så blir jag det. Men det beror nog helt på frågan: Är du sur?



.. Man kan väl fråga istället: har du en dålig dag? du verkar trött/lättretlig?.. Har jag gjort något? osv osv :) Fast mig får man inte fråga sånt över huvud taget. Är jag sur så märks det ganska väl, och då lär jag vara det i några timmar. Sen blir jag snäll igen ;)

2010-12-29 @ 17:35:59
URL: http://philipssons.blogg.se/
Postat av: ramhalka

haha så är det alltid. Frågar man någon om de är sura för att vara snäll och visa att man bryr sig så typ snäser dem tillbaka. Ofta är så fallet. Och om de påstår att de inte va sura innan man frågade så blir dem det efter man frågat. Så skumt. Dra på ett leende istället liksom xD

2010-12-29 @ 22:43:07
URL: http://ramhalka.blogg.se/
Postat av: sandra

snygging:)

2010-12-30 @ 23:11:42
URL: http://sandraalundgrens.blogg.se/
Postat av: Keily

Hej! Intresserad av starka åsikter? Gillar du också att ryta ifrån & säga vad du tycker kring saker och ting? Kika gärna in på min blogg. Där finns även styling tips, portfolio, humor & smått & gott. Faller min blogg dig i smaken finns bloglovin du kan följa mig med! Ursäkta reklamen, den kan tas bort ifall den känns opassande :)



Kram från Keily!

2011-01-02 @ 20:55:21
URL: http://keily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0