Blogg listad på Bloggtoppen.se

Busskrasch

Klockan 13.05 idag påbörjades vår resa emot Målilla. Marika och jag skyndade oss som fan (rent ut sagt) för att få med oss alla saker och hinna till busshållplatsen i tid. Väl framme fick vi vänta i ca 10 minuter på busschauffören som slår in fel resa flera gånger i rad... Lagom kul att känna att vi kanske missar tågförbindelsen från kalmar eftersom det bara är några minuters väntetid. Men till slut fick vi äntligen gå på... Det var inte så mycket folk idag som det brukar vara, och efter söderåkra så var det bara fem stycken på hela bussen. Rätt skönt eftersom både jag och Marika brukar lyssna på musik (rätt högt), men då kunde vi sitta en bit ifrån varandra så vi slapp höra vad den andre lyssnade på. Jaja!

Bussen rullade på som vanligt och efter ett tag mötte vi en traktor, som chauffören trodde skulle lämna företräde för bussen. Det gjorde den inte...
Så när bussen och traktorn möttes slirade bussen ner i diket och där blev vi liggandes... Chauffören sa att vi inte fick flytta runt på oss för mycket utifall att bussen skulle välta helt. Lite läskigt att sitta där med snö in i bussen och med snö nästan upp över rutorna. Kändes litesom lustiga huset när man äntligen fick gå fram och ut (Satt nästan längst bak också, typiskt). Hoppades hela tiden på att packningen hade klarat sig. (Inte minst datorn, haha) Efter lite mindre än en timme kom taxin och vi fick åka vidare. Kom hem till Målilla runt femtiden, bara en timme försenade så det var okej!

Alla ärenden och inköp är avklarade inför resan imorgon och vi är trötta som...
Nu blir det mat och sedan läggdags! Hoppas ni haft en minst lika händelserik dag som jag haft.
Det var spännande ;)
 


Känns lite läskigt att åka igen, när man kommer tro att fordonet kommer välta så fortdet gungar till lite :P
kändes så när vi fick åka taxi iallafall...


Kommentarer
Postat av: sara

ussa :(

2010-02-18 @ 21:33:07
URL: http://ingavalvaldaord.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken tur ni hade som väl är/mamma

2010-02-19 @ 11:00:23
Postat av: J I L I N A

Fy, läskigt :S

2010-02-19 @ 12:02:55
URL: http://jilina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0