Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sex and the City Dilemma!

Efter en väldigt lyckad kväll i Kalmar så är det nu dags att åka hem igen. Blev en liten tipsrunda, shopping (blev lite förvånad när det var 20-50% i många butiker på Baronen) och modevisning. Såg även Charlotte Perelli uppträda en skvätt haha, vi var inte så intresserade av det så då provade vi kläder istället… För min del blev det ett par skor inköpta och en spray till dem. Kollade på ett par snygga jeans på Kompaniet med tillsammans med en skitsnygg ”NO!”-tee. Funderar fortfarande på om de ska hamna i garderoben of fame eller inte. ;D Får se om jag har några pengar kvar efter Prag!

 

Det var alltså Sex and the city-tema ikväll och priser som utlottades (och som jag, broder min Elin och Marika vann) – Priserna bestod utav en Cosmopolitan (Alkoholfri om man hade lust med det ;P) och en biobiljett till premiären på SATC 2. Tur i oturen så vann vi biljetterna (på filmen som endast gällde ikväll) och blev jätteglada. Kul med gratis bio tänkte vi! Men det mörklades rätt så snabbt eftersom bion började 21.15 och sista bussen hem gick 22.20. Vi hade då tre val, se lite utav filmen eftersom den nästan håller på i 2 timmar och sedan ta bussen hem eller skita i filmen och sätta oss på ett fik någonstans eller chansa på att vi hittar skjuts hem eller får sovplats någonstans. Vilket alternativ var mest troligt?

 

Jo! Det blev alternativ nummer 3 först… Men det gick i kras så fort vi kom in till salongen – alla hade tydligen fått utspridda platser (med tanke på när man strömmade in som pristagare så fick man biljetterna i tur och ordning som sagt… och vi var ju inte direkt efter varandra). Folk var som galna och SKULLE sitta bredvid sina kompisar, och inte gå efter vad som stod på biljetten. Visserligen gjorde inte det oss någonting, men såklart gick en j*vla brud på oss om att vi inte hade tre nummer i rad och skulle visa henne biljetterna. Vilket vi gjorde och så fick vi sprida ut oss eftersom det stämde som hon sa. Vi frågade henne detsamma men hon vägrade visa sin. Hon hade även en väninna som hon ”paxat” en plats åt sa hon. Jaja..

 

Vi satte oss på våra platser och spräckte därmed flera andra kompisgäng och fick lite sura blickar på oss. Det gick väl bra hit, men jag pallade verkligen inte sitta där inne med folk som skrek och tjatade och surade i fan nästan två timmar – så jag gav bort min plats och gick därifrån. Paul och Marika gjorde detsamma…

 

BRA VAL – filmen lär vi nog ha tid att se när som och den var gratis så det var inte direkt någon större förlust. Får se när bara, men vi är nöjda och mätta. Blev en liten sväng till Café Corner och invänta bussen. Jobbig men händelserik kväll!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0