Blogg listad på Bloggtoppen.se

Äntligen hemma

Efter en heldag i Kalmar sitter jag nu i soffan och kollar på nyheterna, helt utmattad och mätt. Har gått på stan tillsammans med Mats och kollat in en hel del olika butiker och ätit en supergod Kinabuffé (även lämnat in CV - vilket känns lovande ;D). Fått garderoben uppgraderad med två tröjor och kylskåpet fyllt med mat. (bilder kommer senare, ska nämligen använda en utav dem imorgon så vill helst inte visa innan melodifestivalen är avklarad - på maten alltså ;P) Nu blir myskväll med film, godis och kanske popcorn (får se om vi orkar poppa, annars kanske vi ringer grannen).


Lämnade som sagt in min CV's. Vill helst jobba på MQ så lämnade såklart in där (även några andra), men är inte så sugen på det längre, tror jag. Hade hängt undan en tröja så skulle egentligen bara in och hämta den, men kollade runt lite tillsammans med Mats (skulle hitta ett par snygga chinos till honom, men det gjorde vi tyvärr inte). Vidrigt mätt och med en irriterande sångröst i öronen (Mats sjöng med i en hemsk låt... lät redan dåligt innan han öppnade klykan så kan ju tänka dig själv hur det lät så fort han öppnade upp sitt musikaliska sinne) mötte vi "Honom". Historiens sämsta försäljare.

Han jobbar på MQ (verkade vara ett nytillskott) och försöker med nöd och näppe hjälpa kunden lite för mycket. Han öser praktiskt taget kläder över en och matar på med ointressanta meningar om hur mycket de sålt utav ett visst plagg, kom fram till oss med en hel hög utav nya kläder som vi inte alls hade något intresse för och la fram en massa dräpliga kommentarer om allt så att man nästan drunknade utav försäljande och klädeshögar (ville bara gå därifrån). Så det tog faktiskt ett tag att smälta... Har fortfarande lite svårt att förstå hur en människa kan agera så gentemot en kund. Skulle han själv vilja bemöten på det sättet? Köp detta?! Prova detta?! Visst är denna snygg?! Vilken storlek har du?! Denna va?! Funkade de inte, ska du prova dessa?! Eller den här kanske?!


Ja okej, jag kanske ska köpa detta?!


Kommentarer
Postat av: Maris

Du ser värsta biffi ut!! :) wohoooo PUSSSSS

2010-05-08 @ 14:10:18
URL: http://marikoo.blogg.se/
Postat av: Joelsv

Tack marushki ;)

2010-05-09 @ 12:48:04
URL: http://joelsv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0