Blogg listad på Bloggtoppen.se

En toppendag helt enkelt

 

 

Ännu en underbar morgon har mött mina ögonlock, med solsken och fågelsång. Så skönt att sommaren äntligen närmar sig med små nätta steg. Både mina converse och vårjackan är framtagen ifrån garderobens dunkla mörka hörn. Lite tunnare halsdukar på hatthyllan och chinos... SKÖNT! Nu kan man röra sig fritt utomhus utan att förfrysa. 

 

Och vad är inte mer perfekt än ett finbesök från snöiga Hudik? En fin flicka vid namn Leia kom nämligen hem till mig i förgår och vi har haft fullt upp ända sedan dess. Uppackning, fotografering, shopping, matlagning, prat, prat och ännu mer prat…

 

 

Gårdagen spenderas med sushi-making i högsta grad, vi är kockar på allt högsta nivå! Så grymt gott och bra blev det. Satt i flera timmar och smaskade i oss till sista lilla riskornet var uppätet.

Därefter återgick vi till vattnet där fiskarna hörde hemma och tog ett varmt bubbelbad och varsitt glas champagne. Mycket prat och skratt senare tog vi tag i kvällen och gjorde oss i ordning för en fintur på stan. En lyckad start, lyckad dag, inte minst lyckad middag och lyckat avslut!

 

 

En toppendag helt enkelt.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0