Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kan du göra egna chips?

Det kan inte jag heller…

Sitter därför med en påse sourcream and onion chips från ICA´s egna märke (Tycker de gör de godaste soucram&onion chipsen) och en härligt hett rykande kopp choklad. Andas även ut nu när detta hetsiga sportlov är över! Åkt hit och dit hela tiden och inte fått sova alls så mycket som jag borde. Har haft riktigt roligt men äntligen är jag hemma!

 

Får bli en helt vanlig hemmakväll för min del, med matlagning, filmtittning och mysande. Har lite funderingar på att koka en soppa och vitlöksbaguette kanske? Ingen hemlagad dock (får bli det nästa gång)… bara hemkokad! ;) Får se hur det blir med den saken...


Grillvi’torn

Efter en supertrevlig helg och avslutning med grillning uppe vid vattentornet i Ronneby, så blir det alldeles strax sängen. En varm dusch kanske med? Eller låtsas basta i ångorna på högsta värmen..? Haha något blir det. En sak som är säker är i alla fall att den varma chokladen inte satt helt fel i kistan när vi satt halvt nedfrusna uppe på kullen. Men det roligaste måste ändå ha varit att åka på skorna och glida nedför hela vägen på de igenfrusna trappstegen. Jaja…

 

I helgen har jag och Mats kollat på bland annat Shrek (en underbar film, som alla borde sett!) och blippat lite mellan de halvtrista vanliga tv-kanalerna som alla har… Blev lite Family Guy och simpsons som roade upp stämningen. Funderade även på att baka bullar, vilket vi sparade till ett senare tillfälle (som vanligt) - Blev daim-muffins igen. Bakade en hel del muffins… men det är bara 5-6 stycken kvar… haha så det blev en hel del onyttigheter att stoppa i sig!



Får bli hårdträning med viktväktarna och gymmet när jag kommer hem :)

 


Till "Benjamin"

Hoppas du finner denna bilden något mer tillfredsställande ;)




Pub FM

Sitter just nu med en härlig buffé framför mig! Trodde jag ja.. (Värst vad jag tror saker hela tiden)

Jag och Mats bestämde oss för att käka Thai-mat idag, men den restaurangen som vi tänkte äta på var helt full med folk så vi letade reda på en annan där vi stämplade in! Liten mysig pub med en buffé på kanske endast 5-6 lådor :) såg riktigt lovande ut! Med biff och lök, kyckling med cashew och friterade räkor (även kyckling och bläckfisk). Med hoppet om att det skulle smaka som "vanlig" thai-mat så började vi äta.. det smakade INTE (och understryker jag INTE) något vidare alls. Det friterade var mjöligt och smakade som om det hade legat där hela dagen, kycklingen smakade skurmedel och biffen med lök smakade alldeles för mycket slem.. Och för en gångs skull så tänkte jag äta sötsur sås, bara för att testa. Men den smakade ja.. surt.. Den sötsura såsen var bara sur, de hade alltså lyckats med halva grejen.



Så det var inte något lyckat buffébesök.


Glee-Addict!

Sitter och kollar på Glee som går på kanal 4 just nu. Är nog tredje eller fjärde gången jag ser just detta avsnittet, men jag tröttnar nog aldrig! Tycker det blev lite för mycket när det kom tre stycken Highschool-filmer, Hairspray, Fame etc. Men Glee har jag verkligen fastnat för! Så jag tycker att alla som läser detta borde se minst 3-4 avsnitt för att ge det en chans. Jag trodde inte på det så mycket i början, men nu älskar jag det. Jag är en Glee-Addict!


Dresscode

Har precis packat upp allting och har precis testat mina nya kläder! (de sitter ju som gjutet ;D) Tror nog att det kommer bli en lugn dag idag, med lite bullbak och karlskronafarande hit och dit. Lär även plugga en liten stund förhoppningsvis.

Slänger ut några bilder och hoppas på att bullarna inte blir utbrända! :)




Klocka från Ur&Penn



Jeans & Tröja från ZARA
(Får lägga in en bättre bild på jeansen senare)


Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och tråkig resa. (Kunde varit mycket tråkigare dock, tackar min gode vän Marris Marek för den trevliga tillförseln!) Blev som sagt bara en massa musik och lite bloggande så klart! Kommer inte bli alls mycket mer nu än att slänga in väskan och kassarna och sen slänga mig i själv i sängen.

Min egna säng..


ZARA

Måste även passa på att säga att det kommer som en överraskning hur stor kontrasten mellan trevligt och otrevligt folk är i Göteborg ändå.

Mötte inte alls många personer som kunde bemöta mig med ett leende eller fråga om jag behövde hjälp i en affär. Och i vissa affärer när man kom fram till kassan så var det ungefär som om de hade blivit dragna bakom en åsna eller dylikt. Helt j*vla lama och bittra. Jaja! Det är väl storstaden. Nämner inga namn men ZARA var riktigt duktiga på att vara otrevliga (Den mindre butiken). Hittills hade vi typ bara mött en trevlig person, hon jobbade på Bianco foot wear i Nordstaden (riktigt trevlig prick!). Men den stora kontrasten märktes väldigt tydligt när vi åt middag på Jensens. En tjej med glasögon och blont hår var den trevligaste personen under hela vistelsen. Och det berättade vi för henne!

Vill man sälja något eller att kunden ska återvända (förhoppningsvis) så borde man hålla humöret uppe. Vilket de flesta borde se som en självklarhet. Fast det kanske inte är lika lätt för en medelålders kille i kostym att hålla samma standard för en liten halvt brattig fjortispojke med vanliga jeans och tröja ;D eller...

 

VA?! Är platserna borta?!

Efter ca en timme på tåget emot Kalmar så är det endast 4 timmar kvar... Yay*

Kommer förmodligen inte göra så mycket mer än att lyssna på musik, prata och kanske till och med gå igenom lite bilder på datorn tillsammans med Marika. Var inne på pressbyrån förut och köpte lite mat som vi ska äta senare, blev en vitamindryck, sandwich och lite godis (där sprack den nyttiga livsplanen ;P).. Men vi får ta det när vi kommer hem! Tyckte vi kunde unna oss lite extra nu, så har vi något att tugga på i några minuter iallafall.

Var lite jobbigt när vi steg på tåget och platserna inte fanns? (trodde vi ja...) Fick som tur var sitta i ett "4-säte" med bord och mitt emot varandra (dock inte fönsterplatserna, men vi satte oss där ändå i hopp om att få sitta kvar).  Efter ett tag så kom däremot en äldre dam som tydligen skulle sitta där jag satt, men fick sitta kvar.. för stunden iallafall... För efter ett par minuter kom en till som ville sitta där (lustigt att de båda hade samma plats?) så jag fick sätta mig bredvid Marika och det gör jag fortfarande! Kommer nog få sitta här hela vägen. Det återstår att se!
 


(Måste även tillägga att Marikas resväska ser ut som en minubuss bakifrån :P


Åhh Nej!

Sitter nu och har precis packat färdigt alla grejer efter en god lunch. Blev en liten baguette idag med, med fullkorn såklart för nyttighetens skull! ;D Nu är det snart dags för mig och Marika att lämna Haga, och därmed återinta våra positioner i Kalmartrakterna. Längtar faktiskt en hel del nu.. inte minst till min egna säng! :)



Fast funderingarna går ju, om vi skulle ha stannat längre.. eller vad vi ska hitta på nu? Tåget går som sagt inte förrens klockan 18.00.. Får bli stan en sväng? Och justera packningen en gång till! ;D Ja men vi hörs på tåget! Lär ha gott om tid över där.. Om inte "I had a dream" övertar!

tills dess, hade!

Sista kvällen...

Sitter just nu i bastun efter en helt galet bra dag!

Började rätt så otrevligt med att min telefon inte ville starta dock, men det löste sig till slut. De på Telia kan! ;) Fortsatte därefter med att gå igenom nästan varenda liten butik ute i Nordstan, blev det några fynd?! Ja det blev det! Sitter nu med ett leende som kommer hålla sig hela vägen hem imorgon! Minst! (och det är inte så dåligt, eftersom att resan lär ta/och vara minst 5 timmar med trötthet) Kommer lägga ut bilder på det inköpta senare! ;D Marika fyndade även hon en hel del, ett par skor, några tröjor (linnen, toppar och sånt? haha vet inte vad allt heter..) :P och en kjol.

Efter Nordstan gick vi även runt lite i småaffärer som låg lite runt om, där blev det inte lika mycket fynd. Förutom på Zara! Zara är faktiskt en riktigt bra affär, som de borde anlägga i fler städer än Göteborg och Stockholm. Det skulle de tjäna så himla mycket mer på. Fast de kanske har något speciellt deal med SJ om att fler åker dit för att Zara ligger där, vad vet jag! ;)

Sen så hade vi även planerat att äta ute ikväll, vilket visade sig svårare än vad det egentligen var.. Vi hade ingen aning om vart vi ville hamna eller vart en passande restaurang låg. Vi äter ju helt olika sorters mat så det är inte lätt att komma överrens om något som skulle vara lika suveränt för oss båda! Men det lyckades vi med till slut! (var inte så svårt egentligen) Så kvällen avslutades med ett bord på Jensens Bøfhus och en trerätters meny!





Förrätt: "Snack-korg"

Huvudrätt: BBQ-Grillad Fläskfilé

Efterrätten: Chokladkaka med skogsbär, vaniljglass och grädde


MIN iPHONE DOG?

Jag är i desperat behov utav hjälp!

Min iPhone la av igårkväll, och jag trodde det var batteriet som hade urladdats (även fast jag inte använt den mer än vanligtvis?). Men den reagerade inte när jag satte den på laddning (varken via datorn eller elluttag) och idag på morgonen så var den inte laddad heller... Någon som vet?



Ska gå till en Teliabutik och fråga vad felet kan vara.. men fan va weird?!
(trodde de som sa att iPhone var lite lustig ibland snackade skit... men obviously så är den ju det... alltför ofta...)

Bastubad!

Igår kväll var super! Även om vi kände att vi kanske skulle dra oss ut en sväng så stannade vi hemma. (Väldigt nära på att dra ut till It's Monday) Bastade mellan 21.00 till 00.30 - 01.00 och drack lite goda drinkar samt småsnackade lite under tiden.

Blev en hel del diskuterande om vad vi skulle göra idag? det är trots allt den sista dagen i storstaden... Så förslagen blev många! Bio (Avatar 3D)? Gå ut och äta? Shopping? etc. Vi får väl se vart allt landar på. Lutar nog mest åt att gå på stan och kika lite och senare sätta oss på någon fin restaurang i några timmar. Hittade en massa snygga grejer igår när vi var på bla NK, Åhlens, Zara mfl. Hittade en riktigt snygg Tiger of Sweden-väska på NK faktiskt, lite för dyr för att en vanlig student som mig ska ha råd med kanske.. men får spara en massa pengar så kommer den nog hamna i varukorgen! Hittade även några riktigt snygga korta chinos på Åhlens (Filippa K) och även ett par korta jeans och en skjorta (även dem Filippa K såklart), fast det var mer sommarplagg så jag valde att avstå dem nu. Kommer förmodligen komma ut en hel del snygga/re kläder innan det är dags för sommarsol och värme! haha ;D

Nej nu är det dags för Marika och mig att byta lägenhet, och sedan göra oss i ordning för staden. Kommer bli en lång dag idag...




Ja just det, måste boka tågbiljetter hem också...



Buffé

Kinamat!



Mums!


TYSK PORR?

Jag blir så trött på idioter som ska hålla på att kopiera ens bilder och lägga ut dem på andra sidor. Är säker på att det är så många frågor om mig och "mitt liv" kommer up.



Tycker folk som är så osäkra på sig själva kan börja leva upp till något som inte rör sitt yttre - om det nu är där bristen sitter.

Även att communitys som bilddagboken, (Lunarstorm), Facebook och nu i detta fallet hyves.net (tysk porrsida?) kan förstärka sin säkerhet så folk slipper denna falska idiotin!

Nakenchock!?


Här kommer de bilder ni väntat på!  Karismakvällen! ;)





Nu ska vi strax dra oss emot Nordstan för lite inhandling, efter en riktigt smaskig baguett så vill säga! ;) 

See Ya Later!


Prinsessa

Sitter just nu och avnjuter en riktigt härlig och nyttig kakaoshake! Har lite funderingar på att gå ut och äta ikväll (Vart?)... undrar om det kommer bli något som slår igenom :P

Kollade på filmen "Prinsessa" (en film av Teresa Fabik - som även gjort Hip hip hora!) förut, vilket var bra faktiskt. En "Realitycheck". Handlar om 18-åriga Maja som alltid drömt om att få bli skådespelerska, men tydligen är för kraftig (enligt omvärlden) och hon är därför utfryst. Men på ett bröllop möter hon Erika som jobbar med att filma, som även hon drömmer om en karriär inom filmbranschen. De bestämmer sig för att göra en dokumentär tillsammans, vilket som resulterar i katastrof... men det löser sig... eller? 


Vad gör man en bakisdag?

Hade riktigt roligt andra natten i storstaden tillsammans med Marika.
Utekväll #2 blev avslutad på klubb Karisma, vilket det var rätt mycket folk på. Fast utelivet är väl inte så stort här i Göteborg som man trodde. Idag blir det bakisdag med varsin baguett, dricka (kanske lite godise sen med..) och film!




(Lite dåligt med sallad på den tycker jag? Fick slänga på lite själv...;D)

2:a!

Nu är det dags igen!



förfest avslutad, uteliv påbörjat!


Melodifestival

Ikväll har melodifestivalen varit i Göteborg ju!
Vi funderade på att dra dit först, men att ge 350 spänn för att se typ 8 halvdåliga låtar kunde vi allt hoppa. Blir rätt skoj ändå att se allt folk som kommer gå ut och röja ikväll! Lär vara smockfullt på klubbarna... Fast vart ska vi gå?

Klockan är redan tjugo i elva och vi vet inte riktigt vilken klubb utav alla vi ska inta.. (Den med mest folk, tack?) Så det lär bli en överraskning. Lär nog bara dra ut på stan och följa strömmen eller gå in där det passar! Hoppas på det bästa.

Är väl på tiden att blanda till sig en drink kanske!?


Såhär blev håret förresten

Är väldigt nöjd faktiskt! Och nu är det mörkt också med lite ljusa slingor i. Återstår bara om jag vill behålla det?
eller om ska jag färga om det? (Tycker om alla färgerna på olika sätt, så säg nu!)




Me&Ma ♥

Lite bilder från gårdagen! :)



Trevlig festkväll önskar Marika och Joel! :)

Välkommen!

Välkommen till min blogg och mitt första inlägg!
… Efter igår alltså - Jag överlevde som tur var, och sådan tur ni har!

Det blev en helt lyckad kväll igår ändå trots alla motgångar, gick först till Parken och stannade där i kanske en och en halv timme, lite dåligt med folk där så vi drog vidare efter det. Hann i alla fall ta varsin drink (någon röd (med melon?) drink som var väldigt god de första klunkarna, men väldigt söt så man tröttnade rätt fort) och bli fotograferade utav en vimmelfotograf. Hoppas på att få se de bilderna senare! Efter parken drog vi vidare till Gretas, tänkte det skulle vara kul att kolla läget och säga hej till Robin samtidigt. Han jobbar ju som sagt där. Det var dock lika lite folk där, men det var ändå roligare än Parken. Dels de att en tjej inte slutade stöta på Marika (haha) och att vi var lite mer dragna där (som vi dansade, oj oj oj!). Runt fyra, precis innan stängning så bestämde vi oss för att dra hemåt. Tog som tur var spårvagnen och var hemma på ett kick! Var så himla skönt att lägga sig igår… Kändes som om sängen var en jättestor marshmallow som man sjönk in i! :D


Åt nyss frukost också så det är väl dags att dra sig utåt strax. Blir till att borsta tänderna och klä på sig!


Mm-mm tandkräm…


Festsugen!

Med en San Fransisco i handen...
(Samtidigt som högtalarna pumpar dunka-dunkamusik för festsugna)





Fitta!

Nu är vi äntligen på plats för att fixa oss inför fest... men ingenting går som det ska, och då menar jag ingenting! Skulle kommit till lägenheten runt 4 idag, men kom inte hit förrens runt sju..
Kom hem så sent att vi inte ens hade tid att laga mat eftersom vi skulle ut, så vi bestämde oss för att beställa pizza. Pizzan (Pizza är gott :)) skulle inte ta så lång tid men den tog över en timme. Men den kom som sagt till slut!

Marika behöver minst två timmar att fixa sig på (;D), så då innebär (nutid :)) det att klockan hinner bli tolv innan vi ska ta spårvagnen till centrum... Känns lite lagom kul :)

Och plus allt det där så fick jag nyss en sticka i foten (en halv timmerstuga snarare), som såklart gick av i två bitar när vi nästan fick ut den. Och golvet var behandlat och platt som..? Stickan var ungefär 2,5 cm :) skönt!


(Det är endast halva på bilden)

Nu är den borta iallafall och jag sitter här i sängen och kollar på Marika som springer fram och tillbaka, lockig i håret, snodden på näsan och fingrarna i öronen! Är trevligare än vad det låter och det lär kvällen säkert också bli! Är inte så tjurig som jag låter heller, men lite typsikt ändå att alla tillfälligheter ska slå till på en och samma dag! Det kan bara bli bättre :) så vi får se om jag överlevt tills imorgon, annars får ni hade så bra! Nu ska vi ut och röja.
Puss på er! ;P

På G!

sitter nu i bilen på väg till Göteborg.. Så här kul kan man nästan inte ha i vanliga fall, utan när det väl
gäller så går det :D Måste vara att det blir somn tråkigast om det skulle bli tråkigt.. eller tendenseras (mitt nya ord, om det inte redan finns) över till det..
vad gör vi då?
Näe, vi pratar, lyssnar på musik, käkar godis och fiser i kör :) det vanliga alltså. Som sagt, hoppas det sitter i hela vägen.. är som sagt 3 h kvar ungefär och luften börjar bli.. det känns lite instängt om man säger så.
jaja! nu ska vi fortsätta det vi påbörjade!

Ciao så länge


Busskrasch

Klockan 13.05 idag påbörjades vår resa emot Målilla. Marika och jag skyndade oss som fan (rent ut sagt) för att få med oss alla saker och hinna till busshållplatsen i tid. Väl framme fick vi vänta i ca 10 minuter på busschauffören som slår in fel resa flera gånger i rad... Lagom kul att känna att vi kanske missar tågförbindelsen från kalmar eftersom det bara är några minuters väntetid. Men till slut fick vi äntligen gå på... Det var inte så mycket folk idag som det brukar vara, och efter söderåkra så var det bara fem stycken på hela bussen. Rätt skönt eftersom både jag och Marika brukar lyssna på musik (rätt högt), men då kunde vi sitta en bit ifrån varandra så vi slapp höra vad den andre lyssnade på. Jaja!

Bussen rullade på som vanligt och efter ett tag mötte vi en traktor, som chauffören trodde skulle lämna företräde för bussen. Det gjorde den inte...
Så när bussen och traktorn möttes slirade bussen ner i diket och där blev vi liggandes... Chauffören sa att vi inte fick flytta runt på oss för mycket utifall att bussen skulle välta helt. Lite läskigt att sitta där med snö in i bussen och med snö nästan upp över rutorna. Kändes litesom lustiga huset när man äntligen fick gå fram och ut (Satt nästan längst bak också, typiskt). Hoppades hela tiden på att packningen hade klarat sig. (Inte minst datorn, haha) Efter lite mindre än en timme kom taxin och vi fick åka vidare. Kom hem till Målilla runt femtiden, bara en timme försenade så det var okej!

Alla ärenden och inköp är avklarade inför resan imorgon och vi är trötta som...
Nu blir det mat och sedan läggdags! Hoppas ni haft en minst lika händelserik dag som jag haft.
Det var spännande ;)
 


Känns lite läskigt att åka igen, när man kommer tro att fordonet kommer välta så fortdet gungar till lite :P
kändes så när vi fick åka taxi iallafall...


Så J*vla Packad!

Äntligen färdigpackad och glad. Alltså resväskan :) Kalsongerna nere, skjortorna vikta, tandborsten diskad, och väskan färdigmöblerad! Imorgon kl. 13.00 gäller det!

Det sista som återstår nu är inhandlandet av mat, göra någonting åt mitt hår och byta Lanza's sugiga "Powder up texturizer" vilket det är fel på. De har tydligen flugit med produkterna så kallt att det frusit till is inuti och nu blir det konsistens/vattendroppar när man försöker pudra håret med det (Näst intill odugligt)... I vanliga fall är det skitbra! Men imorgon är det bytt som sagt. Nu ska jag nog gå och lägga mig, upp tidigt imorgon för Historia & Religion. Säger nu god natt med en bula i pannan!  

- God natt!




Prinsessan & Grodan



Prinsessan och grodan går på biograferna i full fart och jag älskar filmen! Att Disney äntligen kunde få fingrarna ur röven och göra en BRA tecknad film igen! Har alltid älskat deras filmer, men tröttnat lite på senaste tiden. Prinsessan och grodan lyfter dock alla förväntningar och bjuder på en överraskning. Kan ha varit just därför den var så bra, och i rätt sällskap såklart!
Handlingen är jättebra (rätt så klassisk/typiskt för Disney), karaktärerna klockrena (även om de påminner lite om tidigare filmer) och berättelsen toppen. Hade själv aldrig hört den "klassiska sagan" om prinsessan och grodan, bara det med att om man kysser en groda så ska det bli en prins osv.
- Så hela blev en filmupplevelse. Såg den för ett tag sedan, men är nu redo att se den igen. Detta är trailern på filmen och min favoritlåt ifrån den. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag, lyssna och njut!




Brenda Russel - Get Here

Sitter nu i datorsalen tillsammans med sångerskorna från vår Ensemble-grupp och går igenom låten "get here" som vi spelat de senaste 2 lektionerna. Låten tycker jag är hyffsat bra faktiskt, men många säger att den är riktigt dryg och för mycket smörig. Rätt musik till rätt tillfälle som jag brukar säga, då funkar det mesta. Förutom Magnus Uggla och Per Gessle som i princip inte passar till så mycket! ;) 
 


Längtar lite extra tills ikväll också då det blir packning och kanske lite pluggande. Vi åker som sagt imorgon kväll. Ska först hem till Marika i Målilla så hon får packa sina sista saker (vilket lär ta evigheter) och även övernatta där för en tidig uppstigning dagen efter! :P Får se nu, jag är tvungen att komma på vad jag ska göra/ha med mig på resan också. Det tar ju som sagt runt 4 timmar att åka dit resp. hem. Så det får jag slå en funderare över! Blir nog mestadels musik, godis och prat? Sånt som märks!

Nehedu, nu är det dags att ta ton och fortsätta sjunga!

Tacos!

Alla har verkligen ätit en semla idag, minst! Är Marika och jag de enda som struntat i fettisdagen och kört hårt på tacos istället? Vi har funderat ett tag på att bli lite nyttigare och byta ut det söta mot det gröna :) får se hur det kommer gå... Även om hon redan har stoppat i sig 4 st havreflarn med choklad! ;) haha

Tisdagar är den dagen då vi egentligen bara ägnar åt att ta det lugnt, se på film och plugga. Förr brukade vi alltid åka in till Kalmar för en dags shopping men det blev lite tråkigt i längden. Så nu är det bara tacosen som gäller! Och en massa filmer. Håller precis på att se "Kingpin" - en gammal komedi från 1996 med Woody Harrelson, Randy Quaid och Vanessa Angel i huvudrollerna. Filmen handlar om att Roy (Woody) ska få en amishkille vid namn Ishmael (Quaid) till att tjäna pengar på bowling, och där med ta hem den segern som han aldrig kunde. Men mitt under deras strapatser så vänds handlingen och... :) En helt okej film att fördriva tisdagskvällen med.

Men nu är det dags för mig att kika lite på HippHipp! innan det är dags att hämta den sista maskinen med tvätt. Har en massa att dona med innan Göteborg, packa, packa, packa! :)

Ha det!


Klippdags!

Ska äntligen ta tag i min frisyr och klippa till den igen. Har funderat och finslipat lite på en alldeles speciell frisyr, så det kommer bli en hel del förändringar men ändå väldigt typiskt för mig. Så här ser jag i alla fall ut nu, (väldigt långhårig och ofixad)


resultatet kommer senare.

So catch up!


Hjaerta

Sitter för tillfället och lyssnar på One Republic’s nya låt "All the right moves" (riktigt bra) och pluggar lite kulturhistoria samtidigt. Blir en ovanlig måndag idag med skola från klockan 10.00 till 15.30, eftersom jag alltid bara brukar ha en lektion. Massvis med Monet och Van Gogh så vill säga.


Gårdagen, var superbra! Blev väldigt överraskad när Marika steg in genom dörren med en bukett blommor, paket och ett fint alla hjärtans dag kort! Vi hade myskväll tillsammans med filmen "Valentine", vilket var väldigt passande ;) och Tacos. Efter maten blev det fika med daim-muffins och te. Eget recept! :) Efter mycket blippande och pausande i filmen så hade vi äntligen sett den klar också. Inte lätt när man ska åka till Göteborg snart och har tusentals idéer och förslag på vad vi ska hitta på! (även hinder också…) kommer bli riktigt, riktigt roligt. Var länge sen både hon och jag fick hitta på någonting tillsammans, så det ser jag mycket fram emot. Har till och med skrivit en "att ha med mig"-lista, som kanske kommer upp här vid ett senare tillfälle!


Tills dess önskar jag er en fortsatt trevlig dag, med mycket arbete och stress! Och även välkommen till min nya blogg som förhoppningsvis kommer uppdateras lite då och då. För er skull! ;) Ciao!




Tackar Marika för denna bukett! ♥


RSS 2.0