Blogg listad på Bloggtoppen.se

Tacos!

Alla har verkligen ätit en semla idag, minst! Är Marika och jag de enda som struntat i fettisdagen och kört hårt på tacos istället? Vi har funderat ett tag på att bli lite nyttigare och byta ut det söta mot det gröna :) får se hur det kommer gå... Även om hon redan har stoppat i sig 4 st havreflarn med choklad! ;) haha

Tisdagar är den dagen då vi egentligen bara ägnar åt att ta det lugnt, se på film och plugga. Förr brukade vi alltid åka in till Kalmar för en dags shopping men det blev lite tråkigt i längden. Så nu är det bara tacosen som gäller! Och en massa filmer. Håller precis på att se "Kingpin" - en gammal komedi från 1996 med Woody Harrelson, Randy Quaid och Vanessa Angel i huvudrollerna. Filmen handlar om att Roy (Woody) ska få en amishkille vid namn Ishmael (Quaid) till att tjäna pengar på bowling, och där med ta hem den segern som han aldrig kunde. Men mitt under deras strapatser så vänds handlingen och... :) En helt okej film att fördriva tisdagskvällen med.

Men nu är det dags för mig att kika lite på HippHipp! innan det är dags att hämta den sista maskinen med tvätt. Har en massa att dona med innan Göteborg, packa, packa, packa! :)

Ha det!


Kommentarer
Postat av: marikus :D

massvis med taco la tacos! :D imon far vi till storstaden :D

2010-02-18 @ 10:13:33
URL: http://marikoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0