Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sista kvällen...

Sitter just nu i bastun efter en helt galet bra dag!

Började rätt så otrevligt med att min telefon inte ville starta dock, men det löste sig till slut. De på Telia kan! ;) Fortsatte därefter med att gå igenom nästan varenda liten butik ute i Nordstan, blev det några fynd?! Ja det blev det! Sitter nu med ett leende som kommer hålla sig hela vägen hem imorgon! Minst! (och det är inte så dåligt, eftersom att resan lär ta/och vara minst 5 timmar med trötthet) Kommer lägga ut bilder på det inköpta senare! ;D Marika fyndade även hon en hel del, ett par skor, några tröjor (linnen, toppar och sånt? haha vet inte vad allt heter..) :P och en kjol.

Efter Nordstan gick vi även runt lite i småaffärer som låg lite runt om, där blev det inte lika mycket fynd. Förutom på Zara! Zara är faktiskt en riktigt bra affär, som de borde anlägga i fler städer än Göteborg och Stockholm. Det skulle de tjäna så himla mycket mer på. Fast de kanske har något speciellt deal med SJ om att fler åker dit för att Zara ligger där, vad vet jag! ;)

Sen så hade vi även planerat att äta ute ikväll, vilket visade sig svårare än vad det egentligen var.. Vi hade ingen aning om vart vi ville hamna eller vart en passande restaurang låg. Vi äter ju helt olika sorters mat så det är inte lätt att komma överrens om något som skulle vara lika suveränt för oss båda! Men det lyckades vi med till slut! (var inte så svårt egentligen) Så kvällen avslutades med ett bord på Jensens Bøfhus och en trerätters meny!





Förrätt: "Snack-korg"

Huvudrätt: BBQ-Grillad Fläskfilé

Efterrätten: Chokladkaka med skogsbär, vaniljglass och grädde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0