Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bloggar mig på bättre humör

Jag är inte den personen som brukar skylta med att må dåligt när jag väl gör det, men nu känns det verkligen som att gränsen är nådd. Om man är kär i en person och säger i princip ”det är du och jag emot världen” och att ingenting kan stoppa oss – Då är det väl så? Det är ingenting man bara säger för att ögontjäna (om det ordet existerar, annars lägger jag gladeligen in det i JoelSv:s ordbok tillsammans med scrumptiousness och scrumptiouslicious) eller för att vara sin partner till lags? Förstår inte hur en person kan fungera på så sätt i vilket fall. Tycker man om någon så säger man det, och vice versa.

 

Har tusen frågor jag vill ställa dig, men inga svar finns att få. Jag ska göra en lång historia kort och bara berätta ytterst lite. *censur*

 

  1. Du vill vara med mig (göra alla de saker vi planerat/drömt/fantiserat om)
  2. Du vill att jag ska finnas vid din sida och ta hem mig till din familj
  3. Du säger att du vill prioritera oss högst och bara kunna ägna dig åt ”vi
  4. Det finns tusen saker jag kan rabbla upp men inte orkar göra en lista på bloggen eftersom du som läser inte kommer orka gå igenom dem ändå ;D
  5. Du gör slut, tror fortfarande och vill de här sakerna, men du gör ändå slut. (med vilken anledning? Det finns ingen? Ingen egentlig i alla fall.)
  6. Du säger att du vill, men du tror inte. För skolan går först (Jaha, Det skulle vem som helst välja eller prioritera – alla väljer väl karriären/framtiden i första hand?) Jag vill/e bara finnas där vid din sida och stötta dig under tidens gång.
  7. Tiden räcker tydligen inte till. (Hur mycket tid behöver du? Räcker inte den tiden vi får tillsammans? Måste du ställa alla dessa krav på dig själv?)
  8. Listan är slut. Joel är slut. Allt är slut.

 

Det finns ingenting att tycka till om, ingen vet vad som hänt – knappt jag själv längre. Finns ingen som kan förstå om den inte varit med under hela resan eller fått höra dessa saker i detalj. Så nej nu blir vi glada istället! Dags att gå vidare, se framåt, gå uppåt och dra upp rullgardinerna. Cheer up! Skåla med mig! Osv.


 


Flyttdags!

Idag är det nämligen den dagen då Marika flyttar ifrån Torsås (Torsås kommer sakna dig) och in till storstan Kalmar! Låter inte helt fel va? Synd att vi inte kan bo grannar där och äta tacos med lagom mellanrum. Kommer inte bli tacos på evigheter känns det som.. jaja, jag flyttar väl in mig själv i din garderob eller hittar ett fint hålrum någonstans där jag kan sova utan att du märker det! ;D Det gör ju alla andra till höger och vänster runtom i världen menar jag...


Kort och gott så kommer hela torsås (jag) att sakna din närvaro i krokarna, men du får gärna hälsa på mig ändå! Så kan vi ha tacokväll. Känns som att detta inlägg handlar mer om Tacos än om dig nu... Hmm.. får ändra på det - Marika! Marre! Marrow! Marushka! sådär ja. Avtacoliserat ;D

Hoppas allt bra med flytten när jag ska agera flyttgubbe, och att allting håller vägen dit (the bumpy ride)... Ska bli kul att leka lite med din interiör sen! Smakråd har jag fått lov att vara! 

Nu är det hög tid för påklädnad och äta lite frukost tror jag, skönt med en dusch! Måste även tillägga att äta en kebabtallrik dagen efter man köpt den är inte alls så gott... Pulveriserade pommes och hårda köttbitar... Nä det skippar vi! 

Ha en superb dag :) 
Gör som jag, flytta en låda!

 


Alla helgons afton?

Är det halloween idag eller inte? Alla tjaffsar från höger till vänster om att det är denna helgen eller nästa, kalendern säger att det är nästa under tiden som media säger att det är idag?! Blir galen! Har ingen aning om vad jag ska hitta på, men sitter och gratis-smsar med Märtha (Tragiskt nog) som inte ville ta första bästa kvast hit ikväll, tråkigare får man leta efter. Nu ska jag fortsätta skriva jättetaskiga saker om henne och jätte elaka bitchigheter, så känsliga läsare varnas. Bara för att det är halloween så behöver det inte vara blodigt allvar eller, JO!

Nej jag är bara dryg och har lite för mycket överskottsenergi denna afton. Hade funderingar på en lugn kväll helt ensam och ta en dusch, se på film och äta något gott. Liten "recovery night" men det sopades bort med kvasten som Märtha skulle ta så blir nog inte mycket med det. Nu är funderingarna mer åt utgång (var dock ute igår och är inte så sugen på fest och massa bas som skorrar...) eller att ragga lite folk för en spelkväll? Inte helt fel det heller?
Synd att bussarna bara går två gånger ifrån Röv-Torsås på lördagar och den sista gick för över en timme sedan. Fixa skjuts kanske... hmm.. vad är jag sugen på egentligen?!

Nej nu har jag uttråkat er tillräckligt med min uttråkighet (läggs direkt in i ordlistan) så ska nog ta den där efterlängtade duschen nu! Hoppas ni får en alldeles extraordinär afton! Sorry för dålig uppdatering, men allt har sin förklaring - vilket jag återkommer med.


[Jag på bilden]
Ciao!


Playbar

Sitter just nu med en massa trevligt folk på playbar. Fyra tjejer och tre killar och drinkar lite smått! Hoppas bilder kommer in imorgon! Kanske någon desperat video till och med ;D haha, nu blir det fortsatt fest iallafall! Puss pä er denna läskiga Spöknatt som skrämmer mig! Nu är det en bra låt och strax dags för käk. Hoppas det blir snart, är vrålhungrig. Så gott! Nej nu ska jag dansa! Häääj! .

Halloween & Maskerad

Inte mask i rad som jag tidigare beskrivit, utan en maskerad där man klär ut sig!
Hade från början tänkt beställa en dräkt så jag skulle se ut som "Edward Scissorhands" - men den blev såklart slutsåld samma dag som jag skulle klicka hem den... och sedan dess har jag inte hittat en! Så nu får jag gå på det gamla vanliga om ni kan lista ut vad det är ;D

Har lite funderingar kring vad som är populärt eller inte populärt just runt dessa läskiga tider, har fått höra vad vi ska hitta på ikväll och det låter trevligt. Blir det flest poliser, kattkvinnor, monster, frankensteins, blodiga brudar eller hederliga häxor som tar kvasten till festen idag? Ja det är frågan. Vi får väl se!

Nu väntar bara en läskigt ruggig kväll hemma hos Sathalie (ho ho som den uggla jag är, Låter till och med läskigt), där det blir blodigt bål, läskiga lekar (bögtwilight också har jag hört, yay - kan förklara reglerna senare!) och en hel det kul folk att spärra upp ögonen för!

 

Så från mig till dig, en riktigt blodig Halloween!
Sätt nu inte tänderna i nåt maskätet äppel.. det är inte så gott som det låter!
Dagens Låt        


Torsås Marknad

Torsås (vart ligger det tänker du, Tors-ass tänker jag) Marknad är en liten mysig tillställning som är den sista fredagen varje oktober, lite såhär inför julen. Blandning av höst/julskyltning känns det som. Har nog  dock aldrig varit på en mysigare marknad än denna, och aldrig hittat/plockat med mig så mycket skit hem! HahaFår se om jag har samma tur i år! Mysigt iallafall att gå runt att kika lite, kanske blir något att bocka av julklappslistan? Hoppas, hoppas!

Dagens BloggvinnareHej alla glada bingospelande tanter och gubbar, nu tycker jag det är dags att slänga dutt-pennorna åt sidan och bingolotterna i taket. Dagens bloggvinnare väntar också på att bli lite duttat! dutti va?

Här duttar ni in:
Http://musikkevin.blogg.se


Dagens LåtEn klassiker!

                 


Dagens Blogg
Årets vinterplåga?Ja, vad säger du, årets "Vinterplåga"?


Dagens Bloggvinnare!
Med lite orangea klickar kan man komma långt,
- Ääända in som dagens blogg!
Och påtal om orangea klickar vet ni vart ni kan klicka!?

Här:
Http://Jontten.blogg.se


Ett bord för 3, Tack!

Sitter just nu och avnjuter en romantisk middag för 3 (precis som överskriften nästan säger ;D) tillsammans med två stycken helt underbara personer. Märtha & Elina, grekiskt fick det bli!

Strax är det dags för en hemresa i min ensamhet på bussen, men det ska bli skönt eftersom jag hunnit med så mycket idag. Har dock inte hunnit sola, så får vara lite blek i höst, haha. Nej nu måste jag socialisera mig ännu en gång och dra mig ifrån bloggandet! Kommer mer uppdatering ikväll/inatt förhoppningsvis. Håll utkik!
... och en kaffe på det! ;D

Hur ser man att en bil kommer från Tyskland?
[
Svar: Det german inte! haha]


Det ska vara kul med HTML!

Jag satt uppe lite sent inatt och knappade lite på min HTML-kod till bloggen, och faktum är att HTML behöver inte vara så svårt som det ser ut. Jag har alltid tänk "åh nej" nu ska jag in där och gräva igen. Bland hundratals siffror och bokstäver som inte har någon koppling alls. (Jo koppling vet jag att de har, men i mina ögon är det bara rörigt...)

Jag möblerade helt enkelt om i bestickslådan som jag skrev tidigare och la in lite ny teckensnitt och en header. Vipps! Det blev ju helt okej ändå?! ;D

Nu ska jag bara försöka få inläggs-fönstrena "flytande" eller "genomskinliga"... Om det nu går.. haha. Att lite finjusteringar kan göra så mycket! (har dock inte bestämt mig för att behålla denna designen på bloggen, vill bara lära mig lite mer först ;D - hoppas det duger sålänge!)Det är ju kul med HTML!


Dagens Låt!        


Dagens Blogg


Dagens Bloggvinnare!

Vinnare utav dagens Blogg är ingen mindre än:http://nettani.blogg.se/


(Tyvärr kunde jag inte komma in på din blogg och kopiera din header för tillfället men lägger ut den så fort som!)

Så ta kanoten och paddla in på http://nettani.blogg.se/ för att läsa lite spännigheter!
(nytt ord jag själv hittade på nu, fiffigt va?)


Kvällsfika med Marika

                                                                   (Kan du gissa vem som valde film? haha)
 

Efter en promenad till ICA,
blir det kvällsfika
Med Marika,
vi är rätt så Lika...
(hö hö)

Efter det blir det läggdags!
           


Dagens låt!             


Dags för murbruk!

Jag tycker det är dags att möblera om lite i bestickslådan! Eller vad tycker du?

Min design är inte så himla snygg och HTML/PS är inte något av mina starkaste egenskaper... Lämna gärna förslag på hur du tycker att jag ska förbättra min blogg!


(En header är på G ;D)


JA ÄNTLIGEN!

...nej inte gäss, höns!


Dagens Blogg

(Helge Skoog) 


Dagens Bloggvinnare!Dagens Bloggvinnare blev Johanna! 
Jag tycker att alla ska segla in på hennes Blogg och gratulera så hjärtligt!

Http://Jilliz.blogg.se


Kvällsmys
Fick trösta mig tillsammans med Marika och Tacos! Inte helt fel en måndagskväll,
en kombination som kan vända vad som helst på rätt köl igen! ;DiPhone is Gay

Hur kommer det sig att jag alltid har sån otur med min elektronik?!

Min dator kraschar, mina telefonen går sönder osv.. är något med mina fingrar eller någon energi jag utsöndrar som bara fuckar upp allting! Men den här gången var det inte elektronikens fel utan min dynamik kanske man skulle kunna säga...

Har nästan precis fått en ny iPhone på grund utav att den förra jag hade inte gick använda fullt ut. Den dog ibland, ljudet gick inte stänga av, det gick inte öppna mejlen och den raderade hela mitt media-bibliotek till och från. Så ja, jag fick en ny för kanske ett par veckor sedan. Och jag har varit så rädd om den så ni ska bara veta! Köpte direkt en skyddsplast till framsidan (och vad som hände med det vet ni ju redan om ni läst mitt tidigare inlägg...) och ett skal till baksidan (så endast de som inte är "skyddat" är den tunna metalliska raden på kanske 2-3 mm).

Så tror ni inte, med min gigantiska tur att lyckas med allt. Så ramlar den ur fickan (inte ens en meter) och blir bucklig. inte på framsidan, inte på baksidan.. Utan JUST där den INTE är skyddad! så jäkla typiskt..


Kanske borde döpa om min blogg till "Otursbloggaren.blogg.se" eller "fummelfingrar.blogg.se", eller kanske till och med "klantarsel.blogg.se"? vilket passar bäst tycker du? (Kom gärna med förslag! haha)

Jaja, känns inte bra att klaga så mycket på saker hela tiden haha... men men that's life! Hoppas jag inte skrämmer er alltför mycket ;D

 


MISSLYCKAT TROLLERIHaha, FAIL!

Ja, jag tycker det är kul iallafall...
;D


SAKNAR

Nu när snön faller (och försvinner...) så får det mig verkligen att inse hur mycket jag saknar IDRE FJÄLL! Åka skidor, snowblades och snowboard! FAN VA KUL DET VAR!
Sen sitta i bastun på kvällen tillsammans med sina polare och bara ta det lugnt,
kanske spela en runda kort (poker kanske? hö hö). UNDERBART!

Vill åka nu ju :(


 Dagens låt


        


Dagens Blogg


HEY ARNOLD?!


Joel Svensson - Please

Den här låten skrev jag för ca 5 år sedan, julen 2005 har jag för mig att det var. Och spelade då in den (på endast ett ljudspår - så varken kvaliten eller effekter är bra, är nog inte en enda effekt på låten om jag ska vara helt ärlig) på skolan jag gick. Det är den enda inspelningen som finns utav min låt "Please", skulle dock väldigt gärna vilja göra om den igen så att det låter "På skiva". Är en direktinspelning så en del falska toner här och där, men rakt på sak är väl bra! hö hö. Va snälla nu! ;D

Nu fick min käre vän Märtha låten utav mig sist hon var här, efter hur mycket tjat som helst så fick hon även lägga ut den på youtube (Mot alla odds ;D).
Hon gjorde en jättefin video och skrev ord som gjorde att ögonen nästan tårades (för mig iallafall).

Så här har ni min låt "Please". 

 Tusen tack till Märtha som gjort videon och skrivit så välformulerade meningar om mig i sin blogg och överallt, även det hon sagt och gjort under dessa åren! EN SANN VÄN! (Jag låter inte för fjortis nu va? haha)

Hennes blogg hittar ni här: http://philipssons.blogg.se/

Önskar jag kunde använda min förmåga att skapa samma fina inlägg som du gjorde för mig, men hoppas detta duger! 

                                      Och här: ---> http://philipssons.blogg.se/
http://philipssons.blogg.se/ <--- Och där
Och lite här: ----> http://philipssons.blogg.se/
Och här: ----------------------------->http://philipssons.blogg.se/


Alla gillar väl en bra deppballad ibland? ;D


Mobilspel

Varje kväll när jag försöker sova eller inte finner ro i kroppen för att sova... Då spelar jag ett jätteroligt och avslappnande spel som heter "Unblock Me". Man ska alltså förflytta det rödmarkerade blocket ut ur spelrutan genom att flytta på de andra blocken. Enkelt och jätteroligt! (Är nog för att vem som helst kan klara av det och lite hjärngymnastik på kvällskvisten har väl ingen dött utav? ;D)Har dock snart klarat de 400 banor som finns på den jag har... Antingen får jag uppdatera till en ny version, eller så kanske ni läsare har något kul mobilspel att tipsa om? :)


Cecilia ViklundHelgens blogg är och fortsätter att vara: http://Cviklund.blogg.se

KLICK IT!


Dagens Låt!           


Liindblaads.se

Vill tacka denna killen så otroligt mycket (fint namn har han också), Joel som la ut min låt på sin blogg och tyckte till! Var riktigt fina ord jag fick ;D

Tänk om andra vore mer som honom! Han är jättetrevlig, social, och så måste han ju vara bäst eftersom han är en utav alla Joel i Sverige! :D

Hans blogg
(vilken jag verkligen tycker att ni ska besökahittar ni här: Http://www.liindblaads.se Och här: Http://www.Liindblaads.se

FUCK INVISIBLE SHIELD

Jag måsta bara tala om för er alla där ute hur mycket jag hatar Invisible Shield... Att köpa en jävla skyddsplast för flera hundra spänn (som det är garanti på i 5 år) som lossnar efter lite kroppskontakt känns inte för himla bra?


Satt i soffan och kollade på film tillsammans med en kompis och min iPhone låg bara mot benet, och själva skyddsplasten "gled" av. Utav lite kroppskontakt?! Hur dåligt kan det bli? Och hur fan ska jag kunna bevisa det för butiken där jag köpte den?

Jävla skit alltså..

Ursäkta utbrottet.
- Hoppas det var lika skönt för dig som det var för mig!

Dagens låt!       


The Social Network

Blev en biopremiär tillsammans med Oskar igår kväll. Efter en lång runda på stan, en liten tripp hem till honom (var evigheter sedan sist så det var riktigt kul!) och en utgång tillsammans med hunden Alice, hunden som tror att hon kan flyga… Jaja nog om det!

Vill bara tillägga ännu en gång att det var kul att ses med tanke på att vi inte setts sedan studenten… vilket är evigheter sedan... eller ja åtminstone några månader! ;D

 


(Jag &  Oskar)


Kvällen avslutades som sagt med Bio, och det var filmen ”The Social Network” som stod på menyn! (Även en massa godis från Tokige Ture, men det är för pinsamt att nämna på bloggen så det struntar jag nog i.)

The Social Network handlar om Mark Zuckerberg, grundaren till Facebook och hans partner Eduardo Saverin till största delen och deras konflikter sinsemellan.

Till exempel när Erica kallar honom för arsel och gör slut med honom, så lägger han ut en sida vid namn ”Facemash.com” där man röstar på två tjejer, vilken som är sexigare än den andre. Vilket inte resulterar i någonting bra…

Senare får Mark ett erbjudande av två äldre studenter (roddare, åhå – vilket hans stora kärlek Erica tycker om… [t]rodde han ja…) att skapa internetsajten ”Harvardconnection.edu” (har jag för mig att den hette) tillsammans med dem, de framför sina idéer till honom och han tackar såklart ja. Efter mycket tänkande och spekulerande så kommer Mark själv på idén att lansera upp sidan ”TheFacebook.com” för att få folk att kunna träffas, kanske inte världen över men via skolor.

Med en hel del intriger däremellan och lite stämningar från syskonen Winklevoss så resulterar filmen i… ja, jag tyckte den var riktigt bra faktiskt! Lite svår att hänga med på ibland eftersom de pratade så fort och använder sig utav begrepp som jag aldrig tidigare hört (HTML-skit och dator-grejer!). Men men, allt som allt en bra film!

Ska nog se den igen snart för att trycka in lite information som fastnade på biografen…

 

Har 3 frågor som jag vill ställa er läsare!
Ta dig gärna tid att svara på någon av dem.

1. Har du sett/hört talas om ”The Social Network”?

2. Vad tyckte du om filmen/förväntningar?

3. Använder du Facebook, eller vilken sida är nästa stora sajt?
(Har ju varit lunarstorm, bilddagboken osv.)


Egen Musik&Lyrik

Nu har jag infört den nya kategorin ”Egen Musik&Lyrik” här på bloggen, som jag hoppas kommer känna sig riktigt välkommen in i värmen hos Joelsv.blogg.se!

Här kommer jag samla egna låtar som jag skrivit och kanske några som jag sjunger på också!
Även en del texter. Men utan melodi ingen lyssneri!

Så nu tycker jag ni ska välkomna ”Egen Musik&Lyrik” så han/hon/den/det (hmm…) slipper känna sig utanför!Cecilia ViklundVinnaren utav tävlingen blev som sagt Cecilia Viklund, och därför blir hon "uthängd"
hela helgen, men det är ju positivt! eller hur!? ;D

Hennes blogg hittar ni:
Där    ----------------------------->    Http://Cviklund.blogg.se


Dagens låt! 

Alla har väl hört deras första hit?

Kanske hör vissa likheter också? ;D

              
[För uppföljaren!]


Vi har en vinnare!

 

Vinnaren utav ”Dagens Blogg”-tävling (för hela helgen) blir inte någon mindre än Cecilia Viklund! Med hela 182 kommentarer på inlägget så tror jag att hon sprang iväg rätt långt!

 

Så ett stort GRATTIS till henne, och hennes blogg hittar ni:

http://cviklund.blogg.se/ <--- Där


I See Dead People

Dagen fortsatte med en myskväll som heter duga! Tacos (såklart), två filmer och en liten fika mot slutet.

Började tacokvällen med att se "Resident Evil 2: Apocalypse" (Marika har tydligen sett den senaste på bio men inte de 3 förgående, så hon var äntligen lite sugen på att se dem ;D). Själv har jag varken sett 3:an eller 4:an, så vet inte om det är något att ha? Efter nästan hela filmen så knackade det på dörren, mindre trovärdigt men sant - så kom det en tjej med flera hundra polkagrisar som hon lämnade! haha, så nu står det flera lådor polkagrisar hemma hos Marika (starta det nya Gränna i Torsås?)... Fint med lite ny interiör ibland!

 

                                                    (Kolla va små dem är...)

Därefter skulle vi kolla på en annan film (utav M. Night Shyamalan - en av mina favoritproducenter, åh jag vill se Devil och The Last Airbender!!!) med en känd och rätt uttjatad replik "I see dead people", då kan ni nog lista ut vilken film vi såg på? Japp Sjätte sinnet! Precis, ni börjar bli duktiga på det här! Good for you ;D


 
En klar förändring, eller?
[Haley Joel Osment spelar Cole i "Sjätte Sinnet"]

För er som inte sett Sjätte Sinnet så tycker jag ni bör göra det NU,
finns inte mycket som slår första gången man ser den!
(Om inte någon varit rolig och förstört/berättat slutet på den...)

Dagens fråga:

Vilken är din favoritfilm?
Bra filmtips?


Dagens Låt!                   
[Hiss/Diss]


Chockerande!

Min kompis MMS:ade en bild till mig sent inatt
 och synen var väl inte den bästa...Men då vet vi att det är snö på landet iallafall..
men vart är det mer ett såhär kallt och tråkigt tomteland?
Har du snö?

För nu är det jul igen! Ju ju ju jul igen!


Dagens Blogg!Tänkte skoja till det lite idag, så det räcker inte med enbart "Jag är med"

Regler
: Den som lagt flest kommentarer på detta inlägg till och med imorgon kl. 12.00
Blir länkad på bloggen över hela helgen!

Vissa av er tänker "Palla" - men då lägger ni bara in kommentaren "Jag är med" och så ser ni lika glada ut för det ;D
Alla kanske tänker likadant så det räcker med det?
Eller så är det någon som är smart och lägger två (Osv.) ;)

[Obs.
Alla som deltar måste lägga in "Jag är med" först]

Vi får väl se!
Önskar er alla Lycka till :)


Taione Taitwo Taitree Taibush

Äntligen hemma efter en heldag i Kalmar!

Hade lite problem att sova även inatt så fick väl inte besök utav John Blund förens runt 2-3 snåret kan jag tänka mig… Trodde att jag skulle kunna somna strax efter det sista blogginlägget igår kväll, men så blev det ju inte. Så därför drogs vinnaren lite sent i tävlingen, eftersom jag fick mig en liten sovmorgon som heter duga! Skönt för mig, dessvärre dör dig kan jag tänka mig (Höhö, vilket rim jag fick till ;D).

Vaknade väl runt elva och då blev det genast upp och in i duschen och sedan en snabb frukost/lunch innan bussen skulle gå in till Kalmar (Jag har faktiskt inget körkort än så blir ju så illa tvungen att ta bussen, - Fast kollektivtrafik är ändå rätt skönt så vem behöver det?) Kan fixa mig ett gåkort annars...

Jaja, inne i Kalmar så blev det shopping och restaurang (orkade inte sola, vilket jag kanske borde orkat med tanke på hur mycket man kan sola ute så här års), lite thaimat i kylan som inte satt fel (därför den finurliga överskriften) och de väldigt nödvändiga inköpen som bestod utav schampo, te och godis! Allt för att förgylla denna höst/vinterkväll… (Ja det är faktiskt Nääästan snö ute nu…)

 

Så ta på er snöskorna eller sparka igång första bästa spark och dra er iväg till närmsta granne och mys nu!

Det
ska jag göra!Ps. Har ni smakat Center Nougat?

Alltså har ni inte det så borde ni kanske ta en omväg till grannen och köpa
(minst) en på vägen! Eller så är det bara jag som blivit helt tokig i
den sen jag föråt mig på Geisha...


Dagens låt!

Cee Lo Green - Fuck You

                     
(Hiss/Diss?)


Tävling Avslutad!

Med tanke på att jag inte drog vinnaren redan igår som jag sa att jag skulle göra så fick jag lite skuldkänslor.
Så jag drar inte en vinnare utan jag har dragit två! va? va? va? ;D

Vinnarna är:http://baana.blogg.se/

Och:
http://catharinamielnickas.blogg.se/Kika gärna in på deras bloggar och ha kul! ;D


God natt kärleksmums

Faktum är att jag är så trött (och lat om ni nu vill tycka det!) och inte orkar dra en vinnare vid tolvslaget ikväll...
Men jag låter "dagens blogg"-tävling fortsätta tills imorgon bitti eftersom jag är så himla trött och måste gå och lägga mig nu! Sov ju som sagt ingenting natten till idag...

Men hallå, ta chansen och var med ;D
Lite extra tid har ingen dött av! (Kommentera bara "Jag är med" precis som innan, antingen på detta inlägget - eller det gamla!)

Tackar Märtha för en jättetrevlig kväll precis som vanligt, med prat, en kopp te och en kärleksmums (känner att mitt kärleksintag varit under genomsnitt denna veckan så behövde trycka i mig en sådan haha). Även broder min som var med på ett hörn ikväll också. Alltid lika extraordninärt! (ingen rättstavsningsapparatik här inte Märtha ska du se!) Lite tråkigt att vi skulle sitta vid datorn och blogga halva kvällen... Men vad gör man inte en deprimerande höstdag som denna.. Jaja, nu blir det iallafall sängen! Så från mig till er alla, en riktigt god natts sömn.


    
(hoppas John Blund besöker er inatt!)
Eller tandfen...


Gästbloggare: Märtha

Tjaa!


Nu är jag här igen. Även om ni kanske inte erkänner det så vet jag att ni innerst inne har saknat mig.  Oerhört mycket. Och den som försöker sig på att säga motsatsen är en usel lögnare!

Är hemma hos Joel nu och vi sitter och är osociala vid varsin dator :) Precis som det ska vara när man är involverad i bloggosfären! Har ett späckat schema denna veckan. Men inte kan man väl tacka nej till en kväll med Joel? (Förutom hans eviga taco-kvällar. Visst måste ni väl också tycka det börjar bli liiite tjatigt?) Som sagt Joel. En vacker dag kommer du skita tacos. Då är det bara att återvinna så har du mat för över en vecka framöver :) Haha (Nej, jag är inte alls äcklig!)

Håller på att övertala honom att lägga in sin nya grymma låt på youtube nu! Den är skitbra. Så nu får ni bövelen hjälpa mig att övertala honom! Hans musik-kunskaper bör ingen gå miste om!:)


Märtha Philipsson

På återseende!


Dagens Blogg!


Dagens låt

Säger som alla andra gör och frågar,

Hiss eller Diss?


TACK TILL

Http://Ojsemma.blogg.se


&
Http://mtldal.blogg.seSom hjälper en ung låtskrivare i nöd! ;D

Om ni missat länken så finner ni den
HÄR [http://www.youtube.com/watch?v=GqVBcUmQcAo]


Sömnlös

Jag hatar verkligen när hjärnan lever sitt egna liv och bara inte kan koppla bort alla problem i mitt liv! Bjöd hit Carro igår, även min bror var/är här. Vi umgicks och hade hur kul som helst men jag kunde ändå inte fokusera mig på att sova.


Var ute och gick sent på kvällen och kom hem kanske lite innan halv tolv, då blev det en kvällsfika! Lite prat och en god kopp te (Vilket inte var helt fel med tanke på hur kallt det börjar bli ute...). Sedan var det dags för sängen, kände mig riktigt trött och helt slut så det skulle vara skönt att sova. Så runt tolv la jag mig i sängen men kände att jag inte skulle kunna somna, då blev det datorn och funderingar på ett blogginlägg (nej tänkte jag eftersom jag ändå skulle somna inom det närmsta, vill ju inte slå huvudet i tangentbordet kanske ;D). Så stängde av den runt ett och la mig ännu en gång. Vid halv tre så gav jag upp och hade velat fram och tillbaka om jag skulle ta mig en dusch för att kunna koppla av. En dusch fick det bli!

Tror ni det hjälpte? Nej... Men nu sitter jag här iallafall och skriver detta inlägget. Med funderingar på hur jag kan koppla bort dessa tråkiga tankar denna deprimerande höst (som faktiskt ligger utanför och innanför tydligen haha, dörren) så har jag en fråga till er läsare, vore snällt om ni kunde svara.


3500http://www.youtube.com/watch?v=GqVBcUmQcAo

Glöm inte partygolvets hetaste dänga! ;D
Skrivit den själv och sjunger för er som inte vet!

Vad tycks?


TÄVLING!


[Hur bra känner du mig egentligen...]


Pungspark & Glassplitter

Som avslut på en fantastisk helg (ironiskt menat) blir en pungspark (snarare ett slag med en himla strumpa) och ett krossat vinglas grädden på moset… Känns toppenbra!

Nästa vecka (veckan som precis är påbörjad med sisådär en timme
lär bli toppen om denna avslutas så dystert.

Det ser jag fram emot!


3 Just nu!

Dan Balan - Chica Bomb
 

Sunrise Inc. Ft. Starchild - Lick Shot
 

Afrojack Ft. Eva Simons - Take Over Control
 


Favorit i repris

13 Oktober

Blev en Zorbas tillsammans med Paul & Carro igen (efter mycket prat & tjat ;D) – Kan inte säga att jag var så sugen men efter att ha kommit dit så åt jag ju en del… Blev även några bilder från kvällen som jag inte bjuder på! Finns inte så mycket mer att säga, men det var minst lika trevligt som sist och att jag hoppas på en minst lika bra kväll snart igen. Skönt att få komma ifrån Torsås och bara umgås med sin bror och bästa vän, fokusera sig på mat och prat!


För en varm & snygg vinterMina personliga favoriter för att hålla sig varm i vinter är denna duffel
från NN.07 och kängor från Supra.

Fast utan ett par mysiga vantar, raggsockar 
och en skön halsduk blir det nog inte så lätt!Problemkväll

Gårdagen blev en söndag full med prat och lite tårar. Var hemma hos Marika och pratade igenom en del händelser och tog även en liten roadtrip till kalmar. Tänkte hitta på något skoj så åkte dit, Torsås får en lätt på lite sämre humör har vi märkt... Med Zorbas i tankarna så satte vi fart (med dunka dunka musik på högsta volym så vi fick skrika till varandra...) mot kalmar och en god buffe som heter duga. Väl framme känner vi lite mer dragning till Mc Donalds och lite kyckling - jag köpte en kycklingburgare och hon en kycklig wrap. Det satt inte helt fel!

Fortsatte kvällen med hemresa, flera koppar te och en påse chips hemma hos Marika. Blev en helt lyckad kväll ändå måste jag påpeka med tanke på allt som blev sagt och inte sagt. Får ses i veckan och prata vidare, klockan tickade iväg lite för snabbt och tvätten vek ju inte sig själv... Skönt att få prata av sig iallafall. :)Kanske middag ikväll?
Ja vi får se.


HöstmysTycker mina vänner är så söta när de använder min whiteboard för att skriva
hejdå &/eller tack-meddelande till mig. Allt som skrivs där är trevligt såklart
men att vakna upp på morgonen och gå ut i köket för frukost
och se ett sådant meddelande på väggen, det gör en lite gladare i höstmörkret!

Tack själva! <3


Ponny Depp

Sitter med Carrolicious och Paulsan och lyssnar på den väldigt omtyckta låten ”Mitt paradis på jorden” med Jill Johnson. En riktig skön dänga som man gärna skakar huvudet (om inte hela kroppen…) till om man har lite taktkänsla i kroppen! *Vänder mig mot Carro och skakar på huvudet… som sagt, Ja!*

 

Nu är det dags för lite portfolio fotografering igen (höstlöven ligger så fint och väntar på att vi ska slänga oss där i), vilket ska bli spännande. Fick en hel del bra bilder sist! Och nu har vi även en tredje person som får agera fotograf. Lite parbilder förväntas. Så håll ögonen och sinnen öppna för en ögonorgasm som heter duga! ;D

 

Nu hör jag röster som säger att det är dags att byta låt, jag får väl göra det igen…

Dig a little deeper” från Prinsessan och grodan!


En perfekt dag

Först och främst känns det lite dåligt att jag inte uppdaterat så mycket idag när jag lovade att börja göra det. Men det går nog ta igen så va inte för sur för det! ;D

Dagen har varit helt underbar! Började med en tidig uppgång för dusch, fix och frukost - Flingor, yoghurt, te och ägg stod på menyn. Efter detta så tog jag och min bror bussen in till Kalmar för att senare möta upp Carro. Under vår väntan så kollade vi in lite schyssta affärer såsom Kompaniet, MQ och Carlings. Försökte hitta mitt Lanza-Schampoo men det verkade inte finnas någonstans… Alla är väl som Lanza-galna nu innan jul ;D (Dags att börja lyssna på julmusik, baka lussebullar och skriva julklappslista?!)
För min del blev det dock inga inköp (förutom på Tokige Ture – En hel påse med choklad!), men broder Pål köpte sig tre par kalsonger på Carlings. Vilka fynd! Kollade om tröjan jag ville ha fanns kvar, men den var slutsåld ännu en gång… Lite typiskt eftersom jag inte alls ofta hittar så mycket snygga saker nu för tiden. Men men, kommer säkert in fler liknande innan Jul.Strax därefter var det äntligen hög tid att gå och möta Carro, vid stadsbiblioteket sa hon. Vart ligger det!? Dåligt lokalsinne som jag har… så vi gick till en rondell och satte oss på en bänk för att vänta.
Efter att Carro dykt upp så sa Paul att han visste vart biblioteket låg så det kändes lagom bra att vi inte gick dit direkt. Men men, fortsatte dagen med solning och en promenad ut till Hansa City. Inte för Modehuset den här gången utan för Mediamarkt eftersom att Carro nämligen skulle köpa sig ett nytt objektiv och blixt till kameran, Vilket hon gjorde. Väl spenderade pengar kan man säga… Inte billigt! Men ska man vara fin får man lida pin, eller vad man säger – kommer ha mycket nytta av dem tror jag. Det ligger ju i intresset (Ska bli kul att ge sig ut i den småländska vildmarken tillsammans med henne och ta en massa extraordinära fotografier, haha).

Så sammanfattar man dagen har det varit fullt upp. Massa spring hit och dit (tror att själva promenaden ut till Hansa tog 2 h för oss haha) och vi gick säkert runt därinne i ett par timmar… Testade dockningsstationer till iPhone så det var kul! Lite finurligt vilken jag ska köpa bara, om jag ska köpa någon.


Dagen avslutades i alla fall med en god middagsbuffé på Zorbas inne i Kalmar, flera timmars prat och fika på det. Buffén kan jag varmt rekommendera till alla er kalmarbesökare där ute! Mycket mat att välja på, fräscht och trevlig personal (Ät dock inte deras gyros, den var ingen fröjd för smaklökarna… inte för mina i alla fall…). Så snart vi gör om detta kan man säga att det verkligen blir en favorit i repris!

 


God Afton*


MQ

Har som sagt en drömkategori här på bloggen, vilket känns väldigt bra eftersom jag brukar drömma (och komma ihåg) nästan varje natt... Så inatt blev det också en (bloggvänlig) dröm som jag kan dela med mig av!
Drömde nämligen att jag sökt och fått jobb på MQ.

... i Danmark...


Pomelo of the Caribbean


:)


3 Just nu!

Bruno Mars - Just The Way You Are

 

Justin Bieber Ft. Jaden Smith - Never Say Never

 

Madonna - Music (J. Brown Remix 2011)Deep Darkroom Ed.

 


K Maro

Som ni kanske redan vet så är jag väldigt intresserad utav utländsk musik och älskar fransk, dansk, spansk ja det mesta faktiskt! Tänkte nu presentera en väldigt bra artist från Frankrike (Född i Libanon men växte upp i Paris) som kallar sig "K Maro" som jag fastnat för. Lyssna igenom några utav hans låtar så får vi se om det faller er lika väl på tungan som för mig!(4 Låt-tips: Elektric, Crazy, Music & Femme Like You)


Visste ni att

Joel hade en helt exceptionellt trevlig dag och kväll igår! Började redan på morgonen då det var hög tid för en stadig frukost, vilket det blev. Sedan bar det av mot datorn och söka jobb samt svara på lite mejl, Lunch/middag hos Marika, en massa snack och andra trevligheter. Skönt att få ut och röra på sig lite! (en promenad under en stjärnklar himmel igen ikväll kanske? Nej imorgon eftersom du ska på fest ikväll... glömde!)


Lite senare på eftermiddagen kom en väldigt speciell gäst hem till mig, kan ni gissa
vem? Ledtråd: ”Hennes mamma heter likadant som en känd svensk sångerska.”


Så ja, alla kan väl lista ut att det är underbara Märtha som körde hela vägen hem till mig igår. Så vi tog oss en kopp te och satt sedan inne i soffan och snackade till kanske klockan tio halv elva. Märktes att vi inte hade träffats på ett tag och att det var mycket att ta igen. Men nu är vi ifatt hoppas jag! ;D
Försökte även kolla på en film, ”The Devil” – men det var så dåligt ljud till och från så det gick inte så bra… Men blev väldigt positivt överraskad när det stod ”M. Night Shyamalan” i intro filmen, han är trotts allt en av mina favoriter! Det får bli en annan gång. Strax därefter så var det dags för henne att ta bilen och köra hemåt, jobb tidigt imorgon bitti som sagt.


Hoppas allt är bra med er och jag tackar Märtha (Hoppas även att jag inte avskräckte dig igår med tanke på hur mycket jag hade att säga... haha) för att ha lättat upp min kväll och gjorde så jag kunde sova gott inatt! Inga mardrömmar och hemskheter.Visste ni att:
"Alla behöver lite mer Märtha varje dag?"


Schmoyoho!

Schmoyoho - Double Rainbow

 

Schmoyoho - Bed Intruder

 

Schmoyoho - Backin' Up

 

Dessa låtar går inte kategoriseras, det får bli en blandning av
JoelSv./Nattsnack & Musik!

(Kanske borde införa an "humor"-kategori?)


Hej DU bloggläsare!

Vet att jag inte varit så aktiv på senaste tiden, men det ska nog bli ändring med det.
Ska ta tillfället i akt och fråga er om det är någonting ni saknar här?
Någon speciell kategori? Eller inlägg? Kanske någonting ni vill fråga?

 

Finns på min Joelsv@live.com eller släng bara in en kommentar så svarar jag så fort jag bara kan! Msn behöver ni inte skicka mejl och fråga om, detta är min bloggmejl och inte min privata.


Uppesittarhumor

Ibland har man ju sina sömnlösa nätter och tråkiga dagar. Då är det perfekt för att kolla in lite roliga klipp på youtube! Tänkte dela med mig utav ett par som jag tycker det är riktigt synd om ni har missat. Så njut, ett gott skratt förlänger ju livet, som sagt ;D  

En solklar favorit!

 

The Guild - Do You Wanna Date My Avatar
 

Riktigt bra låt faktiskt, kan ingenting om dataspel eller så men
den är catchig och jag blir glad utav den! Färgglatt och kul haha


Clash of the Titans 2010

En väldigt omtalad biofilm måste jag säga, mycket specialeffekter och ljud som gör att det dånar i hela lägenheten om man har basen på. Men det blir samtidigt väldigt rörigt med alla händelser hela tiden, det blir nästintill inget uppehåll. Filmen börjar lite B med typiska repliker (kan ha att göra med att det faktiskt är en remake utav "Clash of the Titans" från 1981 - vilket jag fick reda på nyligen efter att ha googlat lite bilder på 2010's version) och en rad stora händelser, en staty fälls, en båt sjunker och en enorm familjtragedi äger rum redan i de första 10 minuterna. Plus lite onda krafter och flygande djävular...

Filmen fortsätter i ungefär samma tempo, förutsatta händelser utan mellanrum och lite kopierade figurer (har inte sett orginalet så kan inte säga om de var först, blir dock lite sugen på den...) som till exempel häxorna, som påminner väldigt mycket om Pans Labyrinth's märkvärdiga "The Pale Man" med ögat rätt i handen (iställer för tummen), det blanka tomma ansiktet och de sega rörelserna. Samt själva handlingen i filmen känns lite likt handlingen i "Percy Jackson - Kampen om åskviggen", med tanke på hur resan är och avslutas. Ännu en likhet mellan de två filmer är att de känns alldeles för korta, allt med gudar hit och dit - man hinner knappt uppfatta den förra händelsen förens en ny dyker upp..En helt okej film allt som allt, fast den hamnar nog långt in i dvd-hyllan för min
del. Ser hellre på en bra action som Troja eller en äventyrsfilm som Merlin.


Lindt Rasberry IntenseKommer ihåg när jag frälstes utav Marabous Premium 70% Cocoa Rasberry
för första gången och ville genast testa alla olika. Älskar mörk choklad
(choklad över huvud taget) och kommer förmodligen alltid göra det,
men varför har ni slängt i bitar utav mandlar i chokladen Lindt?
Det var ingen höjdare...

Har redan två mandlar i halsen och det räcker! ;D


3 Just nu!

Deadmau5 Ft. Rob Swire - Ghosts N Stuff
 

Hurts - Wonderful Life

 

Swedish House Mafia Vs Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza

 


RSS 2.0