Blogg listad på Bloggtoppen.se

Arash Ft. Helena - Broken AngelDagens Låt!

               


Sista skoldagen

Då är det slutligen dags för den sista skoldagen att äga rum. Äntligen kanske man skulle säga, men det känns lite tråkigt faktiskt. Att ha gått till samma klassrum under en månads tid för att umgås med några underbara människor och snabbt gå igenom Hotell och Restaurang. En intensivkurs som heter duga. Detta fullföljs med bowling tillsammans med hela klassen från Serviceutbildningen och dessförinnan middag.

Kanske blir det en utgång också? Ja det går nog att klämma in.

Hoppas på det bästa och en suverän kväll, blir det bättre än i klassrummet så är det toppen.

-          Höga krav. ;)Så alldeles strax bär det av mot fixeriet hemma hos mig,
bussen till Kalmar och därefter lite vin och mys hemma hos
Amanda tillsammans med Sofia, Maya och Paul. Som jag alltid
brukar säga, kan det bli bättre?

DET GÖRS MED EN SMÄLL!


Kanye West - All of the Lights (Ft. Rihanna & Kid Cudi)Dagens låt!

           


Hej jag är Dryg

Vad vill Gandalf helst ha på efterfesten?
- Häxa...


iPhone 5


Lady Gaga - Born This WayDagens Låt!

                


Rolling Sassy Against MeDagens Låt!

              


Weekend i Jönköping

Hejsan alla igen! - ÄNTLIGEN!

Det var nämligen så att jag glömde min laddare i Jönköping så har inte kunnat blogga förens nu. Men nu ska det bli några inlägg, har dock inte fått hem min egna laddare utan råkade få med mig min brors hem från skolan igår. Den ska han få tillbaka imorgon! Så vi får se hur lång tid det tar för posten att ta sig ned…

I alla fall så var jag i Jönköping i helgen, där hände en hel del roligheter. Kommer inte skriva så värst utförligt om allt nu eftersom det finns hur mycket som helst att berätta.

Fredag bestod av utgång. Då förfestade jag och Antonio hemma hos honom, meningen var egentligen att vi skulle till en av hans kompisar som hade det men tiden sprang iväg alltför fort (lustigt nog…). Skrev att vi skulle dit klockan 20.00 i ett tidigare inlägg och sedan till Amor Amor –> Centrum Bar, vilket var sant. Men det tog sin tid att både skriva, editera, umgås, prata och ha kul samtidigt. Så det blev postat klockan nio istället! Kvällen fortsatte och avslutades på Centrum Bar. Bilder kommer förhoppningsvis fler senare, kan säga att det var riktigt roligt i vilket fall, även om vi inte var så onyktra (vad ska man med det till, egentligen? ;)).Bjuder på denna ;)


Lördag; Åkte vi till A6 (galleria för er som inte vet) och sprang loss på allt därinne. Dock fanns det inte så mycket för den shoppinggalne JoelSv. Den här dagen fortsatte i form av en filmkväll tillsammans med Natasha, Rebecca, Antonio och Tequila! (Nej jag kommer inte ihåg namnet… okej… :))

Söndag
blev ännu mer fylld utav smaskens, både en klippning, besök hos Krille och Sebastian där jag fick raka
av mig allt hår och på kvällen blev det tacos. Det är sant alla ni som inte tror mig! Eller halvt i alla fall… Meningen var att allt skulle raka av allt om jag inte gillade min frisyr, men Antonio kan. Så manligare, snyggare och någonting mer blev jag. Grymt nöjd och glad iallfall, TACK så jättemycket!


Måndag
–> hemresa.Fick tid att verkligen testa och finsmaka den här lustiga läsken,
aldrig sett den förut. "Hansen's" - den var...
inte så god, men helt okej. Lite för söt för min smak!
Bara så du vet... ;)


RSS 2.0