Blogg listad på Bloggtoppen.se

Balettdansöser med udda musiksmak




SÅ SÖÖÖTT JAG DÖÖÖR, OCH HARD STYLE OCKSÅ!
;)


Lady Gaga - Electric Chapel



Dagens Låt!

                  


Uppslungad och Infryst

Så är inte den känslan jag vaknade med idag, utan den var aj aj i ryggen på
grund utav en lite för hård säng. Men det får duga när man är på
semester, åkte inte hit för sova! ;) Nu är vi iallafall uppstigna och redo för att
dra sig ut på stan. Vi ska till Freeport och bland annat kolla in lite målningar
och butiker. Hoppas på att fynda där! (Snabb-bloggar'n haha)



Gårdagen avslutade på bästa möjliga sätt, filmen såg vi inte färdigt utan drinkarna
och umgänget blev mer intressant. Det hela slutade med att jag, Mikael och
Christoffer satt och diskuterade i köket halva natten om helt onödiga och
vesentligheter! Det blev även en smaskig Ceasarsallad och kall öl på det!
 
Nu är frukosten precis nedsmält och avskuren (känner mig verkligen helt banal
idag och roliga så använder mig inkonkret utav dåliga och roliga ord, det är kul...
)



Nej men nu ska vi smutta den sista skvätten av
espresson och sedan dra till galleriet!


Aloe Blacc - I Need A Dollar



Dagens Låt!

                  


Gin & Tonic

Äntligen framme vid min slutliga destination för kvällen och kommer berätta mer om den här händelserika daghen vid något senare tillfälle. Vi sitter just nu tillsammans med en iskall och svalkande Gin & Tonic i sommarvärmen. Föntstret och altandörren är på vid gavel och delar med sig utav lite friska vindar! Till detta serveras även trevligt sällskap i form utav Mickey Mouse och bakgrundsfilmen Hairspray!


"4-6 cl Gin
Tonic Water
Citron & Is"

Lätt som en plätt ;)

Ha en trevlig kväll allesammans! :)


Morgonpigg

Snarare tvärtom… Klockan ringde redan vid fyra i morse för att jag skulle hinna duscha, fixa mig, äta frukost och packa det sista inför veckan. Sitter nu med en värmande kopp choklad och har bara det sista att slänga ned i väskan kvar. Varför blir det alltid så fullpackat för? Haha

Bussen till Kalmar är snart på rullning och klockan 08.00 är det möte på MQ ute i Hansa. Kul att behöva ta den första bussen från landet för att inte bli försenad… Efter mötet ska jag in till Baronens MQ och fixa med lite papper, springa till Tiger och se om jag har råd att inhandla någonting därifrån. Vid tolv går mitt tåg till Göteborg! DÅ ska jag sova…


Somnade inte förens ett inatt (brukar aldrig ha något problem att somna vid
halv tio, tio
?) så ni kan ju gissa vems humör som är åt pipsvängen!
Näääärååå, så illa är det inte! ;) 


Åhh GOSH Carolain!

JAG SAKNAR DIG SÅ JAG SPRICKER, REDAN!

Snart är det augusti och då j*vlar är det du och jag i en hel vecka! (MINST!) Tänker tillbaka på Göteborg och när vi var hos underbara Hanna family i Mölnlycke och alla hade så grymt kul. Vi umgicks, såg film, drack, snackade, gick ut, skrattade och sist men inte minst ÅT TACOS! <3

Vi måste samla oss igen och hitta på något roligt! Antingen:
Trollhättan Tipsy, Mölnlycke Marry eller Torsås Tricky!
(märks hur uttråkad jag är för tillfället, - varför bor ni inte närmre?!)




*oh snap*


Laurent Wolf Ft. Jonathan Mendelsohn - Love We Got



Dagens Låt!

                        


Jag är både hemmafru & präst

Din personlighetstyp:


Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:


Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.



Jag satsar nog på hemmafru & präst! ;)

För er som är lite sugna på att göra samma personlighetstest
så finns det om ni klickar HÄR!--> http://se.41q.com/


The Touch - Heart of the City



Dagens Låt!

                      


Hör du Kristianopel ropa?

Under en kortare period har jag nu kännt lite fasa inför sommaren och att inte få någon tid över eftersom jag jobbar så pass mycket. Men sen tänkte jag efter en extra gång och kom på att jag förut jobbade varje dag i 3 månader och ändå hade fritid så det räckte. Nu får jag spasmer av att sitta hemma och inte göra någonting, och att jobba varje dag under sommaren är mindre än 3 månader... Så jag hoppas och tror att det kommer gå finnemang det också!

Nu är det bara den här veckan kvar innan allvaret drar igång igen. Imorgon blir det ett besök hos vårdcentralen på morgonen, onsdag är möte på MQ inplanerat (måste ta en buss runt 5-6 :(), torsdag blir det förhoppnignsvis Nybro. Om jag inte åker till GBG efter mötet. Måste kolla upp det... hmm.. Och i helgen är det midsommar ju! Aj då..



Kristianopel ropar inte? Hallå? Hallå?


Lady Gaga - Scheiße



Dagens Låt!

                


Britney Spears har rakat sin frilla

Och det har jag också! :)
Åh en solig och ledig dag att vakna upp tidigt till, trodde jag ja...

Nej men nu ska jag börja bli lite positiv igen. Rakade av mig det mesta utav mitt hår igår och det resulterade faktiskt inte i något så dåligt som jag trodde. Fan va snygg jag är ;) haha. Slängde i lite slingor också när vi ändå höll på.

Var även på MQ igår kl. 08.00, och ni vet ju hur ofta bussarna går till Kalmar för mig? Inte alls, fick ta gamla bregott-Lisa och en släde efter henne. Gick riktigt bra till slut. Så var framme en minut över åtta och där väntade mina kära kollegor och baguetter. Välförtjänt och smaskigt.
Mötet handlade för det mesta om allt som händer i sommar och lite "utvecklingssamtal" för alla i vår fina grupp. Kändes bra att få cred och all feedback. Hade aldrig lärt mig så mycket om inte ni varit så duktiga! Ni är bäst.
(nu håller jag på att bli lite fööör snäll känner jag... går direkt över till något annat)

Idag är det lördag och dags för mig att lämna min såpbubbla torsås och åka mot större och finare trakter. Nämligen Kalmar-Nybro-Boda-Skogshult? eller vad det hette... Där ska nämligen Märthas släkt ha släktkalas som jag får följa med på. På något lustigt vänster ser jag fram emot det, trots allt negativt som hon slängt ut till mig redan! Men tror det kommer bli roligt faktiskt. Annars har vi varandra och kan pimpla kaffe tillsammans med någon krullig och smulig veteskiva.
Innan dess blir det även en invigning att gå på i Boda glasbruk. Hörde något om att ca 30 miljoner kronor spenderats på det. VARFÖR LÄGGER MAN SÅ MYCKET PENGAR PÅ EN SKETEN LITEN HÅLA SOM BODA? Får hoppas att turisterna lockas och flockas i år nu då. Så det inte blir en flopp... Det lockar mig iallafall ;)


Welkaaam!


Märthas hus efter att hon och Elina målade om det...




Nu ska jag impulspacka och äta frukost.
Ska vara i Nybro vid ett, så bussen går väl snart... haha




KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS*

Helvetes jävla fittkukiga hordag.


Ja faktiskt, nu är jag fan förbannad.
Var på möte hur tidigt som helst idag. Drack femtioelva koppar med kaffe så blev tillräckligt speedad för att kunna käka tvåhundra marabou chokladkakor på en kvart och åka ruschkana 4 gånger. Jag skojar inte.
Därefter missade jag bussen så fick vänta en och en halv timme till. Väl hemma så börjar jag klinka på en låt som jag blir riktigt nöjd med. Dator HAKAR upp sig och jag slänger ut den genom fönstret.
Nej men jag ger den en chans till och börjar om från början eftersom låten sitter kvar i huvudet på mig. Den hakar upp sig igen (varför? det har aldrig varit problem tidigare med mitt program.). Så ger den en sista ärlig chans, samma sak händer och jag får starta om den X antal gånger. Lämnar datorn en stund och inväntar min bror. Han kommer hit och jag tänkte att datorn kanske fått vila sig en stund så testar igen. Det skulle jag inte gjort. Samma sak händer återigen. KUKCP!

Väljer då att gå och handla istället för att vila mig själv från att inte få utbrott och kasta datorn fem meter in i väggen (tillsammans med mobiltelefonen som är allmänt sär som vanligt).
Som grädden på moset tänkte jag dammsuga köket. Även det var lättare sagt än gjort. Så fort jag kopplar in dammsugarhelvetet i ett uttag så blixtrar det till och den börjar ryka som en lägereld som en eller annan indian gjort upp för att grilla lite smaskiga marshsmallows i (och stavningen ger jag blanka fan i).
Då tar jag fram sopkvasten, för skiten ska bort. Då märker jag att det ligger glasbitar på golvet. Säkerligen från att jag motvilligt bytte påse i dammsugaren... så äckligt...

Så det var fint det med. Håller på att ta upp glaset med borsten och den går av. Borsten lossnar från skaftet.
Nu sitter jag här vid min älskade dator och skriver detta superintressanta och väl bearbetade blogginlägget. Har inte avreagerat mig helt ännu, så ska nog slå lite i bordet, på datorn, kasta mobilen i soffan några gånger till och i golvet, och sparka på dammsugaren som tidigare.

Borde gå och lägga mig...
FUCK THIS!




NU SKA JAG RAKA AV MIG ALLT HÅR BARA FÖR DET.
HEJ HOPP.


Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.)



Dagens Låt!

                  


Utkast: Juni 13, 2011

Så skönt att njuta av ledigheten med strålande solsken och en kall svalkande dusch! Kan det bli bättre? Tjaa, tacos kunde stått på kvällens meny.. men icke! Idag ska jag städa lägenheten, plocka in all tvätt från igår och diska (även om det kanske ingår i hela konceptet med att städa...). Känns som om jag hunnit med så otroligt mycket redan, men det är mer än hälften kvar.



Igår hade jag även lite finbesök från en blomstrande rike utan glas. Nämligen Märtha ph, dotter till Lena Philipsson (ja, jag tror alla vet vem jag menar då - men inte att ni vet vem det är trots att jag vet att jag vet det).

Tänkte fortsätta på inlägget, men blogg.se är ju den smartaste sida som vanligt.
Halva hamnade i utkast och det publicerades aldrig.
toppen (Y)


Utan spaning ingen aning

En mycket vis dam sa detta till mig, men det är en helt annan historia än den jag ska dra nu. Har nämligen inte tid att berätta om det nu!

Kan säga att jag har så mycket att skriva av mig om men inte tid till det. Har jobbat lördag till lördag (första lediga dagen ÄNTLIGEN) och åkte in för lite förnödenheter i kalmar idag. Trivs för övrigt underbart bra att jobba på MQ. Imorgon kan hända att ett lite längre inlägg kommer in. Nu när jag skriver det kommer det nog inte det... brukar ha den tendensen har jag märkt. Men sitter just nu och lyssnar på Jennifer Lopez låt "Papi", som jag la ut förut idag, riktigt bra! Till det har jag även lagat mig middag och inväntar en gäst. ;) (precis som Kissie eller vem jag nu ska härma, så är jag lite hemlig, ho ho evil me)




Så det blir att plocka fram brädspelen och tv-spelet nu.
BARNKALAS! WOHOO!


Jennifer Lopez - Papi



Dagens Låt!

           


B.E.A.

GRATTIS  till den här snyggingen får vi alla säga idag,



hoppas allt är bra och att lyckan står dig vid i fortsättningen också ;)

Fetknopp..


Trollhättan Happenings

Finbesök - Carro ifrån Trollhättan,



Underbart!


*When love is taking control of your life*

Hanna här!



För 2 månader sen träffade jag en underbar pojk tillsammans med våran gemensamma kompis.
Jag träffade han i ca 15 minuter, sen var jag tvungen och dra :( I förrgår ringde han mig och va i Göteborg och det hade blivit massa strul så han hade ingen stans att bo, så han ringde mig och självklart fick han bo här hemma hos mig och mina 2 kompisar i en liten by utanför Göteborg) Så jag åkte ifrån min brors student hämtade Joel och slängde in honom hemma och sn drog jag igen. Han fick sitta själv stackarn men han klarade sig ;)

Jag har verkligen haft bland dom bästa dagarna på länge.
Finns det någon som kan ge så mycket som Joel ?
Jag tror inte det, han är verkligen underbar.

Igår kom Joels underbart snygga kompis Caroline från Trollhättan också som också skulle bo där det strulade till det så henne slängde vi också in i våran lilla två. Så ni kan ju räkna själv. Vi var tre från början plus två, det blir fem. En säng och en soffa ? Kan ni förstå att vi haft det mysigt.

Igår var vi på Gretas inne i Göteborg, herre gud, har aldrig varit där innan, "FAN" va kul jag hade, har inte skrattat å dansat så mycket innan. Det var grym. Tack alla underbara som var med ute! Blev tidig hemgång klockan var runt 03.00 när jag satte foten här hemma, men för en "viss" person så behövdes det nog ;)
Efter en liten tripp på cafe Skåne i Mölndal efter att ha ätit baguetter och grejer så drog vi hem och sov, fy fan vilken kväll.

Lite bilder från igår, har dock bara från förfesten och från bilresan hem xD




Jag och underbar fina Joel <3


Jag och fin Joel


Alla underbara människor utan Carro för hon ta bilden
Sophia, Nasrin, jag, Joel, Johan


Ååh, underbara! <3
Nasrin och Joel


Johan, Joel och Carro
( Innan Joel däckade 3 sekunder efter)

Puss Puss
Kärlek på er underbara som läser <3


Http://HannaMariaEriksson.blogg.se
- Om ni vill kolla in min blogg ;)








Greta Gertrud Marmelad



En del försvunnit, men mycket vunnet. Har fått tre nya underbara vänner som jag ska ha det grymt kul med ikväll! Med allt ont kommer något gott, det gjorde det även den här gången.

Let’s röj!


1 Juni

1. Laurent Wolf Ft. Mod Martin - Suzy

2. Get Far Ft. Vaanya Diva - Free

3. Jamie Woon - Lady Luck

4. Selena Gomez & The Scene - Who Says

5. Javi Mula - Sexy Lady

6. Snoop Dogg Ft. David Guetta - Sweat

7. Colonel Reyel - Celui

8. Mohombi Ft. Nicole Sherzinger - Coconut Tree

9. Bruno Mars - The Lazy Song

10. Katy B - On A Mission

11. Alexandra Stan - Mr Saxobeat

12. Black Eyed Peas - Just Cant Be Enough

13. Enrique Iglesias Ft. Ludacris & Dj Frank E - Tonight (I'm Loving You)

14. Usher - More More (Red One & Jimmy Joker Remix)

15. Chipmunk Ft. Chris Brown - Champion

16. Mischa Daniels Ft. J-Son - Where You Wanna Go

17. Morandi - Angels (Love Is The Answer)

18. Dirty Nasty Ft. LMFAO - I Can't Dance

19. LMFAO Ft. Lauren Bennett - Party Rock Anthem

20. Steve Aoki & Laidback Luke Ft. Lil Jon - Turbulence

21. Lady Gaga - The Edge of Glory

22. Ellie Goulding - Lights



NEWS

23. Olmyta Ft. Kymai - Tout le Monde D'accord
24. Katy B - Broken Record
25. Laruent Wolf Ft. Jonathan Mendelsohn - Love We Got
26. Shakira Ft. Pitbull - Rabiosa
27. Jessy Matador Ft. Daddy Killa - Dansez

 


En kraftfull rubrik

Meningen var att jag egentligen skulle åka och hälsa på en tjejkompis i Göteborg igår. Men en halvtimme från centralstationen kommer det ett sms där det står att jag inte var välkommen längre.

 


Så vad hände?


Jo, hon ringde till mig i fredags och grät och ville ha mitt stöd, relationssvårigheter. Självklart fick hon det och jag tröstade henne på alla sätt jag kunde. Vilket inte är lätt via telefon… Då frågar hon om jag har möjlighet att åka till Göteborg på tisdag, och självklart säger jag att jag kan det. Det är inte mer än rätt som vän att göra det tyckte jag.

Så i måndags pratar vi i telefon ännu en gång och bokar min biljett tillsammans, samt planerar lite vad jag ska ha med mig och vad vi ska hitta på. Grillning i någon park, utgång och shopping bland annat. Fick till och med ta mig friheten till att bjuda hit en annan kompis som bor ca en och en halv timme härifrån. Som även hon bokade biljett till centrum för att kunna gå ut med oss på onsdagen. Samtalet blir dock kortvarigt eftersom att hon inte har tid att prata.

 

Med biljetten bokad och en gnutta längtan så börjar jag packa. Försöker samtidigt nå min kompis men det går inte. Jag är en planeringsmänniska och vill till exempel veta hur vi skulle göra när jag kommer fram. Möts vi, vart, när? Etc.

Det blir lite tumultigt men ingenting som jag lägger större tyngd på och lägger mig till slut för att sova. Utan att ha fått prata med henne.

 

Går upp på morgonen och impulspackar resten av sakerna och spatserar sedan till bussen. Ca 7 timmar senare är jag framme i Göteborg, men det finns ingen som möter upp mig eller som jag kan sova hos.

 

Tydligen så hade min kompis börjat snacka med en ny ”partner” och dem var nu tillsammans. Efter två dagar via telefonkontakt. Dem älskar varandra. Hon valde att bjuda dit den nya personen och lämnade mig ensam i Göteborg, utan sovplats.


RSS 2.0