Blogg listad på Bloggtoppen.se

Choco Coco

I love chocolate 
I, lovechocolate 


Älskar söndagar

Kvalitetstid med film och lite kvällsfika, mums! Ibland måste man unna sig! 


Gårdagen i bilder

Hahaha dansa lite 

Den röda dynan

Ibland gör jag saker som jag egentligen inte borde göra. Ofta tänker jag på saker som jag inte borde tänka på. Idag går breaking free från high school musical på repeat i min hjärna utan att jag vet varför. Ibland känner jag mig snygg och ibland känner jag mig mindre snygg. 
En gång skrev jag något osannolikt, en annan gång något mer troligt. Ibland är jag ute och doftar champagne, ibland sitter jag inne och fiser eftersom gårdagen var succé. 
Idag är en sådan dag! 

Ps. Den som glömde min röda dyna ute på ballen under sin rökpaus får ingen kaka till kaffet i fortsättningen. Just sayin. 

På återseende! 

Mello 2014 Övik - Kritik

Nu kommer det både hårda och kritik. Akta er som har smörade öron.

 

01. Alcazar – Snygga kläder som jag gärna själv hade haft i en vassare blekare version. Snyggt snyggt. Låten var helt okej, hoppas den går vidare bara för att jag gillar Alcazar. Även att den växer till sig efter ett tag.

 

02. I.D.A – vart tog din röst vägen? Låten gör sig säkert i studioversion, men du skriker och spottar halstabletter som inte hjälper på folk. Antingen glömde du svälja whiskeyn eller så tog du ingen för att få förkylnignen att gå över. Sorry för de hårda orden, men det var inte bra.

 

03. Janet Leon – Du är så fin! Bra låt, snygg tjej men i eurovision har du inte att göra. Jag kommer lyssna på den, tror inte alla schlager-fanatiker kommer göra det dock. Labbrocken gillade jag inte heller.

 

04. Ammotrack - Åkt på turné med er egen buss? Ja det är nog mer er grej. Ni punkterade mitt hörselsinne… Jag gillar tyvärr inte den här typen av musik så föredrar nog att inte säga speciellt mycket om det. Svart är fint.

 

05. Josef Johansson – Börjar som Rihanna – Stay. Vackert, älskar svensk musik. Men inte när den härmar andra storheter och är full av falsksång. Och vad har du på dig? Snygg kjol.

Måste erkänna att jag är svag för svenska låtar än en gång och kommer älska den efter idag men det tänker jag inte erkänna.

 

06. Linda – Ta mig, nej tack. Hoppas nästa låt tar minst 2 år.TOAAAAPAUUUUS.

 

07. Ellinore Holmer – Så söt tjej. Antar att det här går hem i stugorna, gärna hos mig också men nej nej nej. Tyvärr. Jag vill tycka om det hur mycket som helst men det blir lite för mycket skolavslutning för min del. Eller begravning. Fin låt.

 

08. Anton – behöver jag säga mer? Tyvärr verkar ingen låt hålla sig ren igenom kvällens tävling. Bra låt, men sur som bara den. PÅ SKIVA.

 

 

 

 

 Jag röstade så här, hoppas dock på Ellinore hos folket!


Alcazar - Blame it on the disco

Snygga kläder Andreas (Y)
 

Melodifestivalen 2014 Deltävling 4 - Örnsköldsvik

Då var det äntligen snart dags för delfinal nr 4 i bögfestivalen! Wehå, precis som de flesta andra sitter jag bänkad med ett tomt vinglas och förväntningar som ett barn på julafton. Redo för besvikelse alltså. Börjar aftonen som en riktig karlakarl, ett glas vin, vitlök som fan och handen innanför linningen. Eller ja, det låter manligt i alla fall. Tyvärr är det inte hockey vi ska kika på utan en lite mer glittrande tillställning. Det får helt enkelt bli paljettjackan och mina pumps.

 

Linda Bentzing är tydligen med i år, igen, och kör på ett steg desperatare än vanligt ”ta mig”. Ja det är inte lätt när ”alla flickor utom jag” får åka till eurovision och sjunga när du får trampa på hemmaplan.

Jag gillar dig det gör jag, men mest att bugga till eller supa till på förfest med mina polare eftersom din klämkäckhet skriker lite psykopatvarning för mig. Alltså ljuger du inte heller så bra. - Eller så är det jag som glömt ta min socionomutbildning. Så om du fortfarande undrar om det är något fel på dig kan jag svara på det nu. Ja Linda, det är det. 

 

Ett kärt återseende är vår lille Anton Ewald som är med igen och ska tjota och tjingla på scenen med låten ”Natural”, ja det får vi se hur han lyckas med. Om det nu blir au natural för hans del. Älskade dock Begging som var med förra året, en av de få låtarna som faktiskt fortfarande går att lyssna på – bra Kempe! Är till och med en liten wannabe-anton i mig. Kolla här --->

 

Märtha för övrigt, min absoluta schlagerpartner in crime.
Som jag tyvärr inte kan livetjattra med ikväll. 
 
 
 
 
 

 

Jag vill säga lite om de andra deltagarna också men det är inte riktigt my cup of tea. Eller jag hittar inte ens koppen så jag kan smaka, vilka är dem? Alcazar och Janet Leon, jaaa visst, men de andra?
Typiskt melodifestivalen. Janet är ju lite kul med sin låt heartache on the dancefloor även om den påminner extremt mycket om en annan låt. Kan ni gissa vilken? Ja, det är enkelt. Den som kommer på rätt låt får en puss, eller kram.

 

Nu ska jag inte bittra mer i förväg eftersom till och med jag kan bli bortblåst av förvånande vindar. Vi får se, vi får se.

 

Dags att fylla på glaset, besserwissermode on och chips - nu kör vi!


Jaaa lördag
På tal om 4

 
1,2,3,4. ÄR BESATT: 
Yumyum gimme sum.
 
 

4 pelare

För min del har jag 4 krav i en fungerande relation för mig och min partner. förutom bra matlagning, sex och humor så klart - men det får man väl på köpet? ;) 
 
 
 
 
 
 
Det jag söker är ärlighet, uppskattning, kärlek och förståelse. Ömsesidighet pendlar väl in däremellan någonstans antar jag för det säger sunt förnuft. Hos de flesta iallafall... 
 
Jag har dock haft oturen att alltid falla för, ja, douchebags? där otrohet, slagsmål och lögner varit inblandat. Vet inte varför jag drar till mig dessa fantastiska kreatur. Har ändå försökt träffa så olika personer som möjligt. 
En hade camsex med över 130 personer under vår relation. En annan tände på sin pappa och äldre män som skulle antasta sin lillebror. Lögner och otrohet har dock funnits hos alla utan undantag. Det är jag som är dum nog att förlåta. Vet inte varför jag kom och tänka på det idag, men var skönt att få skriva av mig lite. 
 
 
 
Dem finns överallt, "the truth is out there" haha, fick Arkiv X jingeln på hjärnan nu.
Men det är sant och sanningen kommer alltid fram till slut. 
 
På återseende! 

Godis är gott

Uttråkad kille 
Bevis på satt spöken finns

Majgoooood.... 

Spöken finns

Låg och kollade på en massa spökvideos idag tillsammans med lite subliminala budskap. Nu spökar det i varenda liten butelj och vrå här hemma... Eller det känns så iallafall... Märtha vart är du när jag behöver dig? Haha 

Den sista har inte riktigt med spökena att göra men de andra två tycker jag är riktigt läskiga. Kom nu inte och säg att spöken inte finns, för det ser du mycket väl att dem gör! 

Har aldrig varit så rädd i mitt liv... 

Förbättra självkänsla

Många gånger har jag märkt att jag förändrats sedan jag flyttade till Stockholm. Både på gott och ont. Dock börjar det märkas mer tydligt för varje dag hur det negativa påverkar mig som person.
Jag är sur, trött och ledsen hela tiden.
 
Det är framförallt hur människor i min omgivning påverkar mitt humör och vad jag gör. Speciellt när jag arbetar, umgås med vänner eller bara ligger rätt upp och ner i min säng här hemma. Det känns inte lika bra längre, kan inte slappna av eller ägna mig åt saker som förr gjorde mig lycklig. Borde jag flytta? NEJ, det är här jag vill bo. Innerst inne älskar jag allting med Stockholm och Solna. Naturen som faktiskt finns, utelivet, rörelsen, de bra människor och pärlor som jag funnit och så mycket mer. Alltid trippar jag på tårna med taggarna utåt, rädd för att ha fel eller bli sårad. Så det var dags för mig att ta itu med det nu, både tänka på och rannsaka mig själv.
 
 
Vad gör mig lycklig - och kan jag ge mig själv det? eller vem i så fall? 
 

Många av mina bekanta här vill ingenting annat än att supa, gå ut, prata bögerier, vem som gjort vad, med vem, vem som är bäst, sämst, ful, snygg osv. Det är inte jag. Sådan ytlighet är inte riktigt vad jag strävar efter. Visserligen kan det vara roligt ibland att få tycka och tänka högt om saker som egentligen inte borde nämnas. Men att få ha en seriös kontakt samtidigt som man kan skoja med någon, det finns knappt här. Ett fåtal pärlor har jag som sagt funnit och det får räcka. De som dränerar mig får jag tyvärr skjuta lite mer åt sidan och försöka umgås mindre med. Det är tråkigt, men en del av att växa upp antar jag. Att mogna som person och hitta sig själv. 
 
 
Jag är lugn, seriös, omtänktsam och påhittig.
Tappade dock bort mig på vägen när jag letade efter alla andra.
Var är jag? Just det. Här.
Precis här. 
 
 

Visdomsord
Att ha kul på två sekunder

Vill du lära dig ha kul på nolltid? Det är enklare än vad det ser ut. Följ bara instruktionerna nedan väldigt noga. Ja det är sant, den är mycket roligare upp och ner. Om du är en latmask och inte orkar vända datorn eller mobilen så kan jag hjälpa dig på traven.


Så där ja. Skitkul. 


Alla hjärtans dag

Ja, jag säger då det…

Att bli dumpad en timme innan klockan slår tolv och få fira ensam är väl rätt så typiskt mig ändå? Även den här gången blir det så. Har aldrig lyckats fira alla hjärtans dag tillsammans med någon jag håller kär, vilket är en tradition som jag borde hålla hårt i fortsättningsvis.

 

Har alltid känt att dagen till ära är överskattad med sitt pluttinuttiga esse. Att visa extra uppskattning är någonting som borde komma naturligt, eller en hjärtformad ask med choklad… det hade jag inte tackat nej till varje dag!
Choklad är trots allt en av mina dygder. Tur är väl det. Hade dock varit kul att få göra någonting speciellt med någon speciell för en gångs skull och få känna det ni andra känner.

 

 

 

Men det finns fler saker än bara en person, jag älskar naturen, jag älskar vinden i mitt hår, blåsten i mitt ansikte, den fräscha kalla luften på våren, djuren jag passerar, en promenad, musiken såklart, dans, choooklaaaad, tacos, mat på alla fat, skriva, vin, skapa, designa, pyssla, plocka, film och framför allt mina vänner!

 

 

 
 

 

Lämnar er med ett fantastiskt budord, sug åt er, ta till er, följ och bejaka – smaka!

 

I love food

Food loves me

That’s the way

It’s meant to be

 

Kärlek till alla! 


En bästa vän

När man blir dumpad så är det tur att man har vänner som alltid finns där och ställer upp, vått som torrt. 
 
En timme innan klockan skulle slå alla hjärtans dag blir jag dumpad.
Som tur är hör idioten av sig till min bästa vän, hon ringer mig och vi firar in ordentligt tillsammans istället. Kunde knappast bli bättre?
Eller jo, jag kunde varit där. Men hjärtat är nu fullt av kärlek ändå.
 
 
 
 
 
 
Tack för att du finns, du med pälsmössan!

RSS 2.0