Blogg listad på Bloggtoppen.se

What is love if we're not feeling the same?

CW
En måne blott.

Jag litade på dig när du sa att du förändrades. När du skulle sluta med ditt beteende.
Jag trodde på dig när du sa att du inte skulle vara otrogen något mer,
efter 6 stycken personer dök det upp ännu fler.
Jag började få starkare och starkare känslor för dig när du sakta lurade in mig i ditt spel och att falla för illusionen som var din spelpjäs.

Du ljög mig rakt upp i ansiktet, för din familj, för dina vänner, psykolog och för dig själv. jag brydde mig om allt som hade med dig att göra, löste alla dina problem, fick dig att sluta röka och knarka och att ligga runt med äldre män. Du fortsatte ljuga och alla vände sig emot mig.

Jag skapade metaforer för att stärka våra band, solen och månen som dansar med varandra runt stjärnorna och alla planeter. Händelserna som vi skulle sicksacka mellan tillsammans.

Jag tänker inte vara tyst eller snäll längre eftersom det nu gått för långt. Detta är sanningen och jag tänker dela den med alla som har blivit förda bakom ljuset. Jag har hängt ut endast en person tidigare som jag ångrar, men den här gången är jag säker på att jag inte kommer göra det.

Vi hade smugit med vår relation i snart ett år fram och tillbaka.
Kunnat ses korta tider efter skolan och innan hans mamma kom hem från jobbet eftersom hon var emot oss. Han har dyslexi och måste även hålla hårt i plugget, vilket ofta också var en faktor till att vi inte kunde träffas. En lögn också så klart, att han pluggade, inte att han behövde.
Han kollade istället på porr (även fast han satt krav på mig att jag INTE får göra det), skickade bilder och videos på sig själv när han är naken och gör olika saker, ljög och sa att han var singel, gick och höll andra i handen på stan, träffade andra killar som han tog hem på ”filmkväll” och sög av i myspyset osv.
Skällde även ut mig mitt i sthlm, eller vart som helst egentligen bara för att jag nämnt fel sak eller påpekat vad jag tycker. Men i slutändan är det ändå alltid jag som gjort fel – enligt honom. Han har även slagit mig och jag har fått bitmärke på axeln, blåmärken runt halsen eftersom han tog stryptag samtidigt som han spottade i mitt ansikte, på armen och sår på benen. Han knäade mig även mellan benen och slog mitt huvud i väggen. Jag har blåmärken och sår fortfarande och kan slå vad om att du inte en har ett hårstrå mindre eftersom jag inte rörde dig förutom när jag höll i dina armar som ville få in knytslag på mig.

Jag har aldrig ställt krav på dig eller ljugit för dig. Jag bad dig vara ärlig och behandla mig så som du vill bli behandlad.

Jag har bevis och kan styrka allt som har hänt.


Tja poolarn

Kör horisontalt soffläge efter en dag som heter duga. Fram och tillbaka, hit och dit men väl värt besväret. Det blev shopping inför morgondagens äventyr, bastu och poolhäng, tårta, tacos och snart gör vi oss redo för en inre spökrunda... Eller?


Dagar I bild


RSS 2.0