Blogg listad på Bloggtoppen.se

TIPS - Flower Necklace Design Lotten

 
Här ser ni Lottens fantastiska kreativitet forma en stor blomsteräng.
Blommor som är unika och aldrig vissnar vid årstidernas skifte.
Tillsammans blir varje vackert halsband till en del utav ängen. 
 
Det här är bara några av mina favoriter från http://flowernecklace.tictail.com/
 

Kiss kiss

AHS
Sitter med en flaska rött och spelar Scoobydoo på PS2 tillsammans med Jenny. Kul att färgerna försvann ur vårat liv, dock så färglägger vi rätt så rejält själva ;)

Har varit en toppendag på jobbet och fortsatt sedan dess. Har sett så fina saker som kommer upp senare. Åt lunch med Lotten och pratade om allt som hänt på senaste tiden. Träffade Doris därefter och även lagt undan glas ur Silviaserien i loppisgallerian så jag äntligen får fylla på samlingen. Så glad! Mer nöjd kommer jag bli i morgon då dem är inköpta. 

Sedan blev det snabb fix för kvällen eftersom en fika med Robin stod på schemat och därefter Jenny-kväll med AHS. Bästa serien någonsin. 
Då är frågan som vi ställer oss ikväll, om vi ska gå ut ikväll eller inte? Får påbörja flaska nr 2, vår vita och bestämma oss tror jag... 

Hundralappen

Att jobba som jag gör kan ibland vara lite farligt. Vi får som sagt ingen förtur till någonting men vi får se sakerna som beblandar sig med de andra i butiken. Såååå mycket fint ska ni veta. Och det värsta (bästa) är att det finns så många bra second hand och antik-affären i Sundbyberg. Ack ack, vad ska jag ta mig till. 

Idag gick jag lös på det här:

Vad tror ni det kostade? Allt gick på sammanlagt 175:- 
Snacka om big spender!  

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av en liten, yttepytte kopp kaffe i min ensamhet. När det är som bäst, kvalitetstid! Mmm... 


Fynd på myrorna
Att titta närmre på...
Hmm


Undra vem? 

Night of Horror


Nu ska jag se på skräckfilm innan sängen kallar, VHS 2. Hoppas på vackra drömmar inatt. 


God natt! 

Hej så söt


En hotbog!

Steg fyra av fem

Precis hemkommen efter den fjärde intervjun på drömjobbet. Någon som kan lista ut vart? 

Processen har än så länge inneburit 4 steg och sista intervjun är nästa vecka. Jag blir bara mer och mer nervös desto närmre målet jag kommer. Dessutom har jag fått höra att det endast är 2 kandidater kvar, alltså 50% chans för mig att få jobbet. 

Fick höra att hon var stolt över att ha valt ut mig till rekryteringen och att jag verkligen skulle passa in hos dem med mitt trevliga sätt, bra kroppsspråk och snygga utseende. Massa plus i kanten. 


Hoppas verkligen på detta nu! Jag önskar eller vill inget hellre. 

God morgon

Med Duvchi i lurarna och ett glas kaffe i handen så är det hög tid för förberedelser. Sätter i högsta växeln och pluggar järnet på morgondagens ämne, nämligen skjortor. 
Spännande det här med ekipering må jag säga. Brukar vanligtvis inte dricka kaffe heller, men två steg mot vuxenvärlden har väl aldrig suttit fel? Det är så oändligt med information och lärdom vilket jag tycker är fantastiskt. Ingenting känns onödigt eller extravagant. Fast att stryka är nog det värsta jag vet... Men vad gör man inte för att få vara lite fin.

Nu känner jag nervositeten bubbla till lite också. Idag och imorgon är två viktiga dagar - sen får vi se vad som händer. 


Have a good one! 

Duvchi - Whole Life Tour

 

Jag saknar dig

Jag undrar vad du gör.
Jag tänker på dig hela tiden och fantiserar om vår tid tillsammans.
Vart är du och vad som händer i ditt liv.

Det finns många saker som sker runt oss på vår resa och jag hoppas innterligt att våra stigar möts i framtiden.
att alla drömmar vi drömt blir verklighet och äventyr blir sanna.

Ja, jag saknar dig.


Ur-funktion

Värdesätter en hel låda med nyinkomna klockor av alla dess slag. Vintage, exklusivt, bortglömt, annorlunda och nytt. 
Kom in och fynda!

Guldkorn

Dagens pärlor från myrorna i Sundbyberg! Skynda att fynda

Reunion

Höstmys i all ära, ikväll tar nog priset. Eller hela dagen över huvud taget! Den börjar med ett underbart väder som ger perfektion en ny innebörd i symbios tillsammans med min enkla klädsel bestående av en stripig skjorta och svarta kostymbyxor. Skepparkavajen svajar som ett mysigt segel över kroppen och pustar till med värme då och då... Blir omkörd av bussen jag skulle ta... Bussen var tidig. Eller sen. Där försvann fridfullheten på två knyck och jag blir tvungen att stressa till tunnelbanan och intervjun som jag förberett mig till.

Väl framme flyter allting på som det ska, blir väl två-tre minuter sen men får ett test att göra så vad gör väl det. Med Lana Del Rey i högsta hugg så lugnar även jag ner mig. Hade varit bättre med Veronicas nya album, men telefonen ville inte riktigt som mig i morse så fick bara in titlarna gråmarkerade i iTunes, otryckbara (börjar med min ordlista igen woho)

Frågorna handlade om "mest" och "minst. En beskrivande frågestund där jag skulle utvärdera mina kunskaper, eller datorn skulle kalkylera fram dessa. Därefter blev det intervju med Liselott! Så skön, har aldrig varit på en så bra intervju tidigare. Från Nybro i Småland dessutom (där jag kommer ifrån). Vi pratade om allt som inte hade med intervjun att göra, såsom glas, familjen, andra yrken, skola, karriär, fritid osv. Skrattade och mådde bra. 
En och en halv timme senare var det dags att gå. 

Jobbade på myrorna och värdesatte ännu mer skit idag. Och skatter så klart! Får in så mycket fint här. Kommer skriva ett inlägg om alla dessa skatter en annan gång, finns hur mycket som helst att skriva. Kvällen avslutar jag med att umgås med min syster Steffi. Kvalitetstid på hög nivå, med en god höstmiddag och mys med fika så kommer den här dagen minnas långt framöver. Och kvällen lär sträcka sig in på ännu senare kvällskvistar än vanligt. Ska doppa mitt bragokex i latten och fortsätta prata med henne nu. 


På återseende! 


Guldkorn


Guldkorn från myrorna - Ropsten. 

RSS 2.0