Blogg listad på Bloggtoppen.se

Frack, Ja tack!

Nu är den äntligen beställd och testad, fracken som jag ska ha på balen i maj är riktigt fin! Blir traditionellt och kör på svart och vitt, precis som jag nämnt tidigare. Så jag köper flugan, skjortan och gördeln så jag kan använda de vid senare tillfällen om det skulle behövas. Visserligen tycker jag det är lite tråkigt att alla som har frack kommer se ungefär likadana ut, eftersom de är sydda på samma sätt (gillar inte att byxorna är så stora, men visserligen är det så det ska vara så jag får ge mig ;D). Hade tyckt det vart roligare om vi kunde sytt in benen lite (fått den där speciella passformen och inte se ut som alla andra med frack), och kanske fått den mer efter min kropp. Men jag är jättenöjd! Både mamma och Marika tyckte att jag blev riktigt stilig i den, så högre betyg kan jag knappast få! Det slutliga testet får bli balen, hoppas hoppas att inte så många kör på svart och vitt eller frack över huvud taget! (Även om svart & vitt tydligen ska vara modernt i år?)


(Nu är frågan om jag ska köra på gördel eller vit väst? hmm...)

 


25 Mest Spelade!


Instängd 2

Idag blev det en mysdag tillsammans med Marika, mycket välbehövligt tycker jag allt. Kollade på fortsättningen av filmen "Instängd" (som för övrigt är en utav de bästa skräckfilmerna jag någonsinn sett och var en av de få jag ryckte till utav när jag såg den första gången), alltså Instängd 2. Filmen fortsätter två dagar efter ettan slutade och det blir en hel del tvister och chockerande scener. (Tycker att de fått in en hel del kunskap om "bestarna" i filmen nu med, hur de lever osv. - lite kul att se!) Effekterna ligger fortfarande på topp och handlingen är.. tja, helt okej. Lite förutsägbar under själva filmen, men slutet hade jag inte väntat mig! Sitter och kommer på ungefär 30 olika sätt som filmen skulle kunna sluta på, men det gjorde den inte! Så det är ett stort plus.

Denna rekomenderar jag varmt till er skräckälskare där ute!




3 Just nu!


(Hittade videon också, men den gick inte lägga in - tycker de gör denna versionen väldigt bra! http://www.youtube.com/watch?v=5FFpfF2AZzY)


Enjoy!

Årets första glass!

Äntligen lyser våren in i ögonen genom rutan på morgon, lite störande härligt bakom gardinerna tycker jag allt! (Att vakna sakta utav skiten som man vet kommer bli allt mer påfrestande framåt sommaren…) Så idag blev det årets första glass, tillsammans med Oskar och Marika! Utanför OKQ8 fick vi stå i detta klara solsken och trycka i oss varsinn Magnum Temptation. (Var faktiskt inte så god som jag trodde, chokladen på utsidan var god - resten blev för mycket...)


Och ikväll blir det filmkväll tillsammans med Marika. Var ett tag sedan nu och det är äntligen dags igen! (ingen tacos, även om man kan tro det) Så det blir till att laga god mat, se på film, fika, prata, gå ut en sväng och snacka en massa. Blir nog marinerat kött med något gott till. Kanske sallad, vitlöksbröd och rotfruktsblandning? Ja, vi får väl se...

 


Modell

Har idag varit modell för Lollo & Becca’s projektarbete. Blev sminkad lite åt det rockiga hållet men ändå lite stil som ”idol” och i bakgrunden stod Oskar och agerade ”tönt” (Avundssjuka). Oskar älskade sin blockflöjt. Blev en hel del poser på scenen - Hoppande, sparkande och skrikande! (lite sträckande också, haha) Efter lite skojande och hoande så var de nöjda med resultaten och nu är väl det enda att vänta på att få se dem med egna ögon. Spännande!


Student!

Hämtade äntligen ut min studentmössa idag så nu känns det verkligen som om det bara är lite kvar! :D (Den blev skitfin förresten) Känns även som att det är mer än någonsin att stå i också! Balen, föreställningar, projektarbetet, melodifestivalen, plugg och klassresa! jobbigt bara man tänker på det... Men men. En sak i taget! Kan börja med att fundera på om jag ska ha slips eller fluga på studenten... Slips låter bra.





Skönheten & Odjuret

Idag har det varit väldigt hetsigt och stressigt, med tanke på att det är bal om kanske 2 månader - så har min ”brud” lite stressbesvär (humörsvängningar nästan ;D) och måste ha tag i en klänning NU! (vilket jag förstår, eftersom alla andra i princip har fixat sina) Men då var det ju färgerna som sagt, som i sin tur blev ett litet problem… Jag funderade över Vinröd/blodröd (rätt vanligt, men snyggt) eller mörklila (estetfärgen) från början.. Men det tyckte inte hon skulle passa till hennes hårfärg eller var det var, så jag fick tänkta om.


 

Har nu bestämt mig lite för antingen ljusblå/himmelsblå eller ljusgul (Skönheten och odjuret-gul) eller i sista fall (även väldigt snyggt och simpelt, men dock väldigt vanligt och ”tråkigt” – man vill ju sticka ut lite) svart & vitt, men det känns som om fler andra kommer köra på det. Fast hoppas på att inte så många kommer ha frack, utan kör på kostym istället så kanske man får vara lite ensam med det! Fast det är ju rätt populärt det med, vi får se.


Fest hos Carro i K:na!

Det blev utgång till slut, med singstarkväll som förfest! haha, var riktig kul förfest (förlorade typ hela tiden, men vann tillsammans med laget så det jämnade nog ut sig - singstar är inte riktigt min grej!). Lite synd att det bara skulle vara jag och en massa brudar, blev lite liv och skrik... så öronen mår inte så bra idag! Hoppas på fler folk till långfredagen (2 April) då Carro ska ha maskerad! Har kommit på en rätt rolig utklädnad tillsammans med henne, så det får ni se senare.

Ledtråd: Bananer i pyjamas de kommer två och två... :)


Jag, Carro & Vicke!


Entusiasm kallar vi detta - vilket Jenna, Lisa, Josse & Elin visar här!


Och Carro (som vanligt) ville att vi skulle posera på något lustigt vis ;)


Nu blir det grillning och filmkväll! Ciao på er :)


Tills döden skiljer oss åt...

Har nu fått en utav bilderna ifrån fotograferingen (riktigt bilder) och får även lägga ut den på bloggen! Trevligt.. eller kanske inte så trevligt..



Låt bilden säga sina 1.000 ord!

K:na!

Har nu kommit fram till Karlskrona, och sitter här efter en god middag tillsammans med Carro och funderar lite på att fixa sig inför kvällen ;D Blir en helmysig kväll tillsammans med henne och därmed massvis med andra kompisar, förhoppningsvis med karaoke och snack så vill säga! (Kanske lite charader också? vem vet vad vi hittar på!). Synd att inte Adrian kunde komma dock.

Har även satt i en film i Dvd:n utifall att vi inte orkar vara så engagerade ännu, utan vill fixa oss lite snabbt precis innan alla kommer. (Som det brukar bli...) Och nu har Carro somnat i sängen också.. här går man ifrån i kanske 10 minuter och hon har redan däckat! Jaja..


Modell

Har varit modell för Gabbe och hennes Projektarbete tillsammans med Rebecca nu. Vet inte riktigt hur mycket jag kan skriva ut på bloggen ännu, men kan avslöja att projektarbetet i sig ska bli en bok med bilder som visar ”smärta” på olika sätt. Tycker iden var väldigt påhittig och rolig när hon berättade om bilderna som hon tänkte iscensätta och hur hon hade tänkt sig resultatet i stort. Bilder som jag ser mycket fram emot att få se!

 

Rebecca och jag var med på en bröllops-bild där vi ska se ut som... ”exmakar” haha. Mer kan jag nog inte säga, utan lägger upp bilder senare!


DragQueen

Var på Dragqueen-show för ett tag sedan och har nog aldrig skrattat så mycket! Att få se Oskar mfl dansa på scenen i denna spektakulära och glamourfyllda show var höjdpunkten i år! (Ångrar att jag själv hoppade av.. hade varit så kul att få delta, haha) Blev en helkväll med gamla godingar också, såsom "Mambo No. 5" Med Lou Bega, "Mama, Take Me Home" med Rednex och såklart diva-låten "I Will Survive" med Gloria Gaynor! Nynnade i timmar efteråt :P

Kommer bjuda på lite bilder från denna kväll, och förhoppningsvis videos senare om jag vågar lägga ut dem! haha



Elin kör "Lou Bega - Mambo No. 5", med flickorna i bakgrunden


Oskar kör "Rednex - Mama Take Me Home", Tillsammans med Carro, Elin & Lollo som killar!


Elin, Lollo & Carro under "Mama Take Me Home"


John


Fabian & Oskar "Proud Mary"


Daniel "Äl" :D


Sebastian


Avslutar med denna härliga bilden där hela gänget är samlat! haha


Äntligen tillbaka!

Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera på senaste tiden så är det kanske på sin tid att jag hinner ifatt lite som hänt. (har som sagt varit väldigt stressigt och mycket att göra...) Även en hel del dåliga saker som rört sig runtomkring en, men som är över nu!

Har hunnit med både det ena och det andra i mellandagarna! (då jag inte skrivit blogg alltså ;D)





Och mer lär det bli!


Super Smash Bros. Brawl, Wii!

Sitter just nu efter en tacokväll (igen... haha) med Marika hemma hos henne och funderar på om vi ska se på film eller spela tv-spel? Lite svårt att slita sig ifrån Mario Kart (Wii & GC) och Smash Bros. Melee/Brawl (Wii) när man väl satt igång kanske. Men det är ju så kul! Har även haft en ensemble-lektion idag och fått en ny uppgift! Ska nämligen välja ett tema som ska flyta igenom tre – fyra låtar med en röd tråd. Kom fram till en massa olika teman, såsom Disney, Afrika, Woodstock, Highway etc. Men vi röstade och fick fram två stycken slutliga som fick lika många röster, Afrika och Woodstock. Nu hänger det på GB att avgöra vilket det blir eftersom han inte var på lektionen idag. Så hoppas han gör rätt beslut! ;D


 

Efter lektionen blev det lite betygsnack, vilket gick alla tiders så det gjorde min dag idag! Får se hur det går på utvecklingssamtalet senare framöver… Men det går säkert också fint.

 

Känner att jag verkligen vill ta tag i skolan nu och höja betygen, eller ens få betyg i alla ämnen så jag får min gymnasiekompetens. Har pratat med både Oskar och Marika om att plugga tillsammans och båda har velat så nu blir det en hel del att ta ifatt (skönt att vara på G iallafall!). Skulle suttit i studion idag med Oskar egentligen men det är tydligen en ny regel på skolan att man måste ta ”körkort” för att få sitta där inne, två lektioner och ett skriftligt prov. Han sa att han skulle ha tid till körkortet snart så det lär nog bli några studiobesök ändå förhoppningsvis!

(Vilket jag inte skulle hinna med att ta just nu, får se om jag får tid senare…)

 


Hjälp

Blev en riktigt jobbig natts sömn inatt.. Försökte sova, men lyckades dock inte förens runt halv tre-tre. Varför finns det så mycket dåligt som händer just nu och varför ska det förfölja en som mest när man behöver det som minst? Jaja..

Sitter nu i skolan iallafall, vaknade typiskt nog klockan halv nio utav att någon skulle sätta upp nya tavlor under mig? de förstår väl att de inte kan använda en vanlig borrmaskin till en brandvägg.. idioter! Började vid tjugo över tio, så hade tänkt gå upp runt tio ungefär. Kändes verkligen som om jag behövt den sömnen. Känns även som att det är dags att försöka starta om på nytt, med skolan och allt. Leva dag för dag och ta ett steg i taget. Samt prioritera det som verkligen betyder. Annars kommer detta resultera i en skolk-period igen. Vilket jag inte kommer klara av.


Lillördag!

Efter en riktigt god middag tillsammans med Marika är det nu dags för en 18-årsfest som heter duga. Det är nämligen så att både Evelina och Emelie fyllt 18! så stort Grattis till dem!

Nu blir det partaaaj! ;D får se om vi hörs imorgon :D

The Lovely Bones

Sitter just nu och njuter av lugnet efter igår tillsammans med Carro. Känns riktigt skönt att ha en ”dagen efter”-dag idag och bara slappa med massa bra filmer och god mat. Massvis att äta! Blev en tidig morgon (mot alla odds, med tanke på hur sent det blev inatt) med många trötta och sura miner, Adrian var fortfarande kvar och mådde inte helt okej om man säger så (Han kräktes precis utanför min dörr och på mina skor, vilket var lagom kul). Blev rätt mycket igår! Haha


 


Adrian åkte väl hem runt ett, halv tvåtiden så efter det har vi bara suttit i soffan och kollat film, samt melodifestivalen (vilken suger så lär inte gå in mer på det…) som vi stängde av efter en stund. Blev efter det filmen ”The Lovely Bones”. Kan inte säga så mycket mer om utan att avslöja vad som händer i den. Men det måste jag säga, att det är nog en av de bästa filmerna jag sett på länge, kanske till och med över huvud taget. Bra skådisar, superbra handling, vackra scener och bra effekter. Kan det bli bättre? Till filmen dukade vi fram till middag, där vi åt marinerat kött, pommes, sallad och tzatsiki. Efter det blev det film-mys med choklad, mammas hembakta kanelbullar (de godaste du kan äta!), kokosbollar (Blä! Men tryckte faktiskt i mig en) och te med honung. Så vad kan toppa det här bättre om inte en god natts sömn? Ser att Carro ligger med rumpan i vädret och ansiktet nerkört i kudden redan…

 

Jaja, jag får väl släcka ner och sova nu då…


Lightning Thief

Det blev till slut bio med Marika (Marika hit och Marika dit, haha) och vi bestämde oss för att se Percy Jacksons film ”The Lightning Thief”. Blev lite stressigt dock när vi kom in vid fem i halv sju och filmen började vid halv. Skulle även byta in en kjol på Åhléns så lite under tidspress var vi! Så vi kom till biografen runt fem över halv och köpte våra efterlängtade biljetter. Filmen hade inte börjat som tur var, utan reklamen rullade fortfarande på. Var väldigt skönt att få sätta sig (Med andning som en atlet efter maraton) i salongen utan att behöva vänta på filmen, eftersom den startade precis när vi kom in.

 

Åskviggen började riktigt dåligt (tyvärr) med en massa överdrivna effekter (Synligt datagjorda såklart) och lång inledning med för mycket handling att få upp på en och samma gång. Fortsättningen ja... Den blev lite bättre men var fortfarande väldigt osammanhängande och rätt så tråkig. Lite förutsägbar också med onda möter goda, när vem vinner över vem, vem som var tjuven etc. Märktes väldigt tydligt också att det var en filmatisering utav en bok, eftersom den kunde varit så mycket längre (Och då menar jag ”Harry Potter-lång” eller ”Sagan om ringen-lång”, verkade raskt ihopslängd bara för att det skulle göras en film). Även om Percy Jackson gjorde Harry Potter och de vises sten (Jättebra), så förväntade jag mig nog lite för mycket. Tycker det släpps lite för dåligt med äventyrsfilmer med magi, monster och bra fantasi nuförtiden. Så det är inte någon film som jag skulle rekommendera.

 

För övrigt så var kvällen toppen och jag tackar Marika för det trevliga sällskapet,

Och tack för biljetten som bidrog till en inte så lyckad bioupplevelse! ;)


Joel


Åskviggen eller Farsan?

Sitter just nu hemma med en varm kopp choklad i handen.. Och pratar lite nödvändigheter med Marika på Msn, om skolan, jobb, framtiden etc. Kommer fortsätta med det senare - eftersom hon är duktig och ska plugga nu. Lyssnar även igenom sveriges melodifestival som jag inte hört tidigare.. den är ju inte så bra? Kanske 2-4 låtar som är okej. Men ingen som jag direkt fastnat för. Fast har några kvar att lyssna på så vi får se om jag ändrar mig. Annars så får jag nog önska sverige lycka till med det de kommer sända in till eurovision! Om det fortsätter så här så lär det nog inte gå bättre än förra året.

Blev en hel del snack om Marika och jag skulle på bio ikväll också.. Men vet inte riktigt vilken film vi ska se. Antingen så blir det Percy Jacksons berättelse om åskviggen eller Farsan.. ? (Fast jag ville se Alice i underlandet! ååh dumma Marika som inte gillar sånna filmer.. bra filmer ;P) Känns ändå som om Åskviggen är med "Bio-vänlig" och mer tuffa effekter och bas som skårrar i stolarna :D men är lite sugen på en komedi ändå.. och Farsan verkar vara en höjdare (är Josef Fares som gjort den så..). hmm.. Åter till detta senare! Nu ska jag dricka min kopp medans den fortfarande är varm. Blir förhoppningsvis plugg för min del.


 


Under en stjärnklar himmel...

Som genast för mina tankar till stackars köttbullar och spaghetti som blir uppslukat utav Lady och Lufsen… ”Åh denna natt, denna ljuvliga natt” – trallar jag i huvudet när jag skriver detta blogginlägg. Kan ännu en gång inte somna (Fast klockan är ju bara tjugo i tre…), på grund av att tankarna är någon annanstans och inte vill vila! Så ska ut och promenera en stund i det stjärnklara vädret. När man minst önskar för det så får man det? Stjärnorna alltså. En sådan här himmel skulle man få någon annan gång. Lustigt att folk inte uppskattar naturens skönhet i sig egentligen. Finns så mycket att förvånas över eller bli överraskad utav. Men nu låter jag säkert som någon filosofisnubbe med fjäderpenna i handen, men faktiskt så finns det så mycket rakt framför ögonen som uppskattas så mycket mer när man som minst anar det, ett ypperligt tillfälle att sortera tankarna lite. Det tycker vi om!

 

Och Torsås (även om jag är jättetrött på de och vill flytta här ifrån) är faktiskt väldigt fint på kvällarna. Så en promenix får det bli!


50% chans att överleva 2012?

Har just precis dukat av bordet efter en härlig taco-kväll tillsammans med Marika och ett telefonsamtal med Märtha på lite över en timme (Får ta och ses snart!). Mycket roligt var det! Blev en hel del pratande om hur vi har det nu och vad som händer framöver. Märtha jobbar nu.. mycket på festande och att dricka vodka! ;) Hon fick även berätta lite om Elina och hennes resa till Riga och hur mycket festande det blev där. Och vilka kändisar hon träffade! (inte så avis faktiskt som jag kunde ha varit ;P). Hon sa att hon bland annat träffade Baby Alice, Piyasiri & Elov och Beny! "Hej jag är singel och sökande, hej jag är också singel och sökande".. haha! Snackade också om 2012, vilket vi alltid brukar göra när vi får chansen.. Det är som sagt nu eller aldrig. antingen går jorden under 21 December 2012, eller om 2000 år framöver.. vi får se.. Känns som om det är så mycket jag vill säga om det men inte finner ord för tillfället. Få sätta mig här en kväll när jag har Märtha (http://philipsson18.blogg.se) bredvid mig som hjälper mig att sortera ut tankar och analyseringar.

 


Marika och jag hade en väldigt traditionell kväll som vi alltid brukar ha när vi käkar tacos (minst en gång i veckan) med film och något annat efteråt. Denna gången blev det godis... Hm.. det är något gått väldigt snett med dieten? Fast får känna mig lite nyttig eftersom jag åt en low calorie-bar från Allevo tidigare idag, istället för lunch (Den med smak av mörk choklad, riktigt god! - så funderar på ett större inköp nästa gång). Fast mätt kan jag inte riktigt säga att jag blev..




Till maten så kollade vi på filmen "Taking Lives" med bland annat Angelina Jolie, Ethan Hawke och Kiefer Southerland i huvudrollerna. Riktigt bra film! Så nu finns det nog inte så mycket mer för mig att uppleva denna dagen än sängen. Kommer göra det med ett leende på läpparna! (Ni med förmodar jag ;D)



 

Best of Glee


Melodifestivalen 2010

Har lite funderingar på en låt som jag ska ha med i skolans melodifestival i år.. (eller om det blir fler än en?) Återstår bara att se om den blir som jag har förväntningar på att den ska bli. Kanske lägger ut ett litet klipp senare!

Kunde som sagt inte sova något vidare i natt, och somnade kanske inte förrens tidigt i morse.. Vaknade tidigt också så är inte direkt pigg på livet idag. Men det är taco-kväll med Marika idag så det kan ju bara bli bättre! Blev ingen skola idag heller på grund utav detta, blev mest en dag för mig själv hemma och tänka igenom massa saker och fundera ut varför jag får sånna här ensamma dagar? det är inte direkt så att jag har vänner som inte ställer upp för mig, för det gör de verkligen. Kanske behövs något mer? Fast det tror jag inte heller riktigt på, är nöjd som jag har det och allt jag har. Kan knappast bli bättre. (Med vissa undantag). Återigen till låtarna som jag gör.. men drömmarna lever vidare! :)

Vet inte riktigt om jag ska köra "mitt race" i år igen som förra året? Då jag sjönt "Weak".. Publiken verkade ju gilla det och lärarna var positivt överraskade. Så en typisk schlagerlåt kanske bara skulle kännas helt fel. Jo det skulle det - det är inte jag. Så det får bli en överraskning helt enkelt! Tror att jag har både det ena och andra som kan förvåna i år! ;D
 



(Lyssnar även på "Chris Brown - For Ur Love" stup i kvarten nu, den lyckas alltid få mig på andra tankar! Bra när det är fest och när man inte mår som bäst ;D)
 

Sömnlös..

Klockan är strax 4 och jag har fortfarande inte fått en blund i ögonen... Pratat lite i tele och vridigt och vändt på mig själv men det fungerar inte.. Vad är det som händer egentligen?

Är skittrött, men kan inte somna.. slog precis i huvudet och foten (eftersom det är så mörkt här inne) så det dunkar på rätt bra det också! haha. Lite skönt ändå att känna att man är singel och bor ensam så man kan göra vad man vill så här dags (nästan, och inget snuskigt nu! ;D). Funderar på att somna till någon film, men vill helst inte sova i soffan.. orkar jag vrida TV:n tror ni?..
 


Bjuder på dessa två bilder från ungefär samma tid på dygnet,
när jag och Marika var i Göteborg!

Alexander!

Efter en långfilm med Marika (och fika) är det dags för den efterlängtade sängen! Kollade på den förlängda versionen utav Alexander som är i nästan 3 timmar, så efter en dag i kalmar och den på det är man skapligt trött. Hela kroppen lär sova stadigt inatt... haha. Så nu är det dags att lyssna igenom sångläxan några gånger (uppsjungning imorgon) och sedan ställa klockan lite för tidigt. Måste ju öva imorgon bitti också. Har en hel del bra övningar att gå igenom och klara av så får stå i nu. Funderar på om jag ska lämna in projektplanen imorgon, även om den kanske känns lite B? Lite snabbt ihopslängd sådär, men vet inte hur jag ska uttrycka allt på ett annat sätt eller vad jag ska skriva mer.. hmm.. vi får se vad TK säger om den! Känns bara värre ju längre jag sitter med den och försöker komma på värsta pampiga grejerna att skriva in. Är bara en låt som ska spelas in...

Får ta tag i den imorgon!


Kalmar med Marika

Är nu hemma från en heldags kalmartripp tillsammans med Marika där vi dels tog passfotografi (snart dags för utlandsresa!), handlat mat och även lunchat. Marika köpte en smörgås med köttbullar och rödbetssallad och jag tog endast något lätt, en kanelbulle och kaffe fick det bli. Kommer nu bli dags för en filmkväll med ”Alexander” som sevärdhet och massa gott att stoppa i sig. ;)


 


Lämnade även in min duffel på lagning (eftersom att en knapp helt plötsligt hoppat av?), så fick nya knappar på hela. Jättebra! Såg även en rätt så snygg väska på Kompaniet som ett utav affärsbiträdena rekommenderade (Tiger Of Sweden), men ska nog vänta tills det är dags att beställa den jag verkligen vill ha från nätet istället (den är mycket snyggare!). För övrigt så blev det inga inköp för min del, men Marika fyndade några saker. Hon köpte en dagkräm, nattkräm, rengöringslotion, en kjol och ett par leggings. Har varit i Kalmar så mycket nu så man har tröttnat, är nog dags att börja planera framtida flytt och skola/jobb. Lutar väldigt mycket åt Stockholm (såklart), men åter till det när det är dags!


 

First things first.


Välkommen till Medina*

Efter det hetsiga sportlovet (som jag kallade det…). Är det dags för skolstarten igen, blir en mjukstart med endast en lektion idag. Mellan klockan 14.40 och 15.30 kommer vi ha ensemble och förmodligen ha skitkul med udda instrument igen! (Det tycker vi om) Ska bli  mycket roligt att träffa de saknade på skolan, även om det bara var en vecka sen vi sågs sist.

 

Efter detta blir det en myskväll tillsammans med Marika herself (http://Marikoo.blogg.se), och då lite film, prat och mat förhoppningsvis (om hon får äta idag). Om jag inte skulle fotograferas idag? Får prata med Becca om det när jag kommer till skolan. Hoppas även på att kunna ta upp naturboken lite extra idag så jag kan beta av lite… Det är snart dags för studenten och massvis med saker att fixa och dona med innan dess! Ska skriva en massa oönskade önskningar J

 

Med Medina i lurarna avslutar detta blogginlägg och är säker på jag att vi hörs senare ikväll. om jag inte fastnar alltför mycket i böckerna som sagt, men det är nog ingen fara!





Jag kan fortfarande inte bestämma mig för om jag tycker den nya versionen av "Kun for mig" (You & I) är bättre eller sämre än originalet? Även om jag lyssnat sönder den danske versionen så känns den engelska ny på något sätt.. hmm.. får lyssna några gånger till och känna efter!

RSS 2.0