Blogg listad på Bloggtoppen.se

Aj! Aj! aj!

Har nu kommit hem ifrån vårdcentralen och sitter med ett lite större leende på läpparna än vad jag hade för en halvtimme sedan. Fick reda på att det inte alls var så farligt som jag trodde med lederna utan att det kanske skulle räcka med en sjukgymnast! (hoppas allt ordnar sig då, och att "smärtan" försvinner) Nu ska jag packa inför en dunderbar helg långt hemifrån (men ändå nära[?]). Lär bli hur kul som helst! ;P



Måste även tillägga att jag inte vet hur man svarar på kommentarer! Är det som om man skulle kommentera någon annans blogg? eller finns det någon speciell "svara på kommentar"-knapp? haha...


Area 51

Efter att ha tänkt och funderat en hel del över tiden med Märtha (allt vi diskuterade och snackade om - både på gott och ont haha), så har jag kommit fram till en hel del teorier om konspirationer, spöken, alien osv. Vet inte riktigt om jag bestämt mig om vad jag tror om följande videor om de är äkta...



En alien skulle faktiskt kunna se ut så? Huvudformen, armar och ben - Eftersom att det är liknande (similärt - finns det i svenska ordlistan?) människan. Och någon gång, förr eller senare så skulle möjligheten finnas att "Area 51" eller någon därifrån kunna läcka information.

Men varför inte tidigare? Kan ha varit födelsen utav utomjordingar, när den förste människan påstod sig ha sett en alien men ingen som trodde på denne.
Kunde varit starten till en sägen eller myt?
Starten till filmens "alien-massproduktion"?



Men om man vänder på det,
så varför skulle en utomjording se ut så?

Oxen

Ett barn kan nu ge dig ett positivt besked. Det bör även vara en härlig tid som du går till mötes med rara vänner runt om dig. Kärleken nästan jublar av framgång för dig. Du ska ha trevliga kolleger runt om dig i ditt arbete. Det verkar som ett bra arbetslag, idérikt och kamratligt stöttande. Hälsan din ska vara trygg och sund. Vill du resa så kan det vara rätt tid att göra det nu. Du ska ha råd med det och med spel så ska du ha vinstchans, det verkar så. Men spela bara för en liten slant.


Så jag sprang bort till butiken och köpte en tia-lott direkt :) Vann såklart! (precis som horoskopet säger ;P) Men endast så att jag kunde byta in lotten mot en ny!
Jag undrar hur det gick med den...

 


Wish upon a star*

Klockan är
        

Önska dig något!

*


Manbag

Min Shopping Bag
Från: Malmö

1.

2.

3.


1. Glasögon H&M
2. Tröja MQ
3. Skor Dinsko

Hittade äntligen ett par snygga solglasögon som var både stilrena och passade på mig! (Passande prislapp också, brukar inte handla på H&M, men tog mig nu friheten) Tröjan är lite lätt genomskinlig och är därför väldigt somrig tycker jag, skönt att ha uppknäppt på standen kanske? Och skorna som ser precis likadana ut som Tiger-skorna jag tänkte köpa från början, ska jag ha till balen samt studenten. Skönt att ha det avklarat!


Uppe med tuppen!

Nej det blev inte riktigt så...
Var uppe alldeles för länge inatt igen och försökte ha "Glee-maraton" (riktigt bra serie) - det gick inte så bra, utan vi pratade mest och diskuterade natten igenom. Nu är det iallafall äntligen morgon men ingen sol ute.. Blir frukost och kanske fortsätta med Glee efter det?


Gästbloggare

Har nu infört en ny kategori i bloggen,
som förhoppningsvis kommer användas en hel del framöver.


Watch out, look out!


[Om du är intresserad av att gästblogga, släng iväg ett mejl till följande adress]
 
[email protected]


Gästbloggare: Märtha

Jaha, Joel tyckte att jag skulle gästblogga hos honom :) Och inte tusan tackar väl jag nej till det. (Btw är det jag, Märtha, (http://Philipssons.blogg.se) som skriver) Måste ju göra lite reklam för mig själv också;) Man arbetar ju inte gratis för bövelen ;) Haha.

Som han skrev innan så kom jag ju igår kväll, efter mycket övertalning. Att ha haft körkort i sex månader behöver inte betyda att man kan köra bil! Tro mig! Här har ni en människa som inte gärna ger sig ut på okända vägar. Och ha då i åtanke att det är hela sex mil ifrån mig till Joel! Jag kände ju hur jag gick igenom golvet när jag bara tänkte tanken på att köra själv på en väg jag inte känner till. Jag som inte ens hittar vägen till toaletten från mitt eget sovrum! Allvarligt alltså! Jag tror jag har något som heter ”Topografisk disorientation”. Googla det så förstår ni kanske min oro?

Jag sa till min mamma att Joel ville att jag skulle köra till Torsås själv mitt i natten, men att jag inte visste om jag vågade. Jag hann inte ens säga klart meningen innan mamma var halvvägs uppför trappen och skulle fixa ut en karta från eniro… hmm. Hur ska man tolka det? Vill hon bli av med mig tro? Jaja, då ska jag inte klaga. Jag kan gärna stanna hos Joel ett tag till och pimpla kaffe och prata smaskens-historier^^ Haha. Inatt blev det ju rätt sent som sagt. Men jag kom ju väldigt sent igår också, och så hade vi ju naturligtvis massvis att prata om och många låtar att gå igenom som vanligt!. Nu sitter jag och funderar på om jag ska stanna en natt till. Tror ni min bil som står parkerad bakom coop klarar en natt till? Tja, det är nog ingen som är speciellt intresserad av min bil med rosa klädsel och blingbling på ratten :P haha

 

Jaja, det var allt för mig så länge. Ni får kika in hos mig om ni har tråkigt någon dag. :)


Bilden bjuder jag på trots att jag ser ut som en räka som nyligen kom ut från solariet!

Nu ska jag återgå till det sociala. Ha det fint!

Puss Märtha


Märthalicious

Sitter nu med Märtha tillsammans i min soffa och inväntar min broder, ska strax ut och gå. Hon kom hit igår och vi pratade om en massa konspirationer och spökhistorier (såklart), så vi fick gå och lägga oss med gråten i halsen… eller lägga och lägga… dygnade nästan… Nu är vi i alla fall pepp och piggelin igen (Kanske daimstrut eller 88:an?)!

 

Kollade upp videos på youtube, googlade och läste om en hel del läskiga, äckliga och groteska saker inatt… världens största bland annat, http://Missmagicgirl.wordpress.com (skitbra bloggerska – om konspirationer, övernaturligt och andar/väsen) och mycket annat smaskens! ;P

 

 

Denna visade Märtha för mig, hoppas ni reagerar/tycker samma som mig!


Söndag

Nyligen hemkommen till soliga Torsås!

Dags för lite tvätt, handla mat och sedan ut och gå tillsammans med Elin och hennes hund. Lär bli hur skönt som helst!
 


Ska bara packa upp väskan först...

 


Ciao Malmoe!

Sitter nu på tåget efter en jättebra weekend i Malmö! Blev lite mindre Idol än väntat (Lite tråkigt att åka hem och tala om för alla som trodde på en att man inte gick vidare), men mera skoj för pengarna kanske? ;)

Carro käkar godis som vanligt och jag sitter vid bloggen (även det som vanligt ;P). Lyssnar på "30 Seconds To Mars - This Is War", riktigt bra låt! Blir nog Love Long Distance strax därefter, med The Gossip eller "Keri Hilson - I Like". Har haft riktigt kul, med slapp fredag, Idollördag med myskväll och en kort söndag på stan (Inget Tobias tyvärr...). Fyndade en hel del där både jag, Carro och Malin - vilket jag kommer lägga ut vid ett senare tillfälle på bloggen! Håll utkik ;P Ett par saker som jag hittade och inte köpte var ett par korta chinos på MQ, även grå stickad tröja med färgfläckar på - riktigt snygga! Blir nog dem vid ett senare tillfälle. Carro köpte en klänning och en bok, Malin ett par skor och en bok. - Så vi var nog alla riktigt nöjda!



Tackar Malin och Peter för deras gästvänlighet och all tid som de ägnat åt oss!


Mobilia Malmö

Nu är det stor tid för Carro och mig att packa ihop våra saker och snart återvända till Karlskrona. Blir en liten tur på stan innan tåget går och hoppas på några små fynd :) Kanske hinner träffa Tobias också om vi har tur - eller en fika tillsammans med Malin och Peter. Måste inhandla lite saker som till exempel ett par skor och en väska. Såg ett par skitsnygga på Zara igår (Även några tröjor och en väska) men hann inte prova dem eller kolla närmre eftersom det stängde. Valde mellan Triangeln och Mobilia idag, men Malin sa att Mobilia är bättre så vi litar på henne! ;P Nä nu är det dags att åka! 
 
Hörs senare!


Idol - Malmö LIVE 3

Var vid uttagningen lite innan sju igår och kom inte in förrens halv ettiden. Hade dock väldigt lyckat väder, men lite för mycket packning och kläder (Det rimmar, hehe ;D). När vi väl kom in blev det toaletten för fixning, sjöng upp där  också en liten stund, slutade en liten stund eftersom någon skrek bögjävel till mig (trevlig snubbe), sen fortsatte jag glatt igen haha. Nervositeten hade inte börjat växa till sig än.

Efter några timmar så var det äntligen min tur att entra scenen (strax därefter även Carros tur) och gå ned till juryn. Satte mig där nere och väntade, fick sitta bredvid en trevlig tjej och kille - vi övade lite tillsammans innan det var dags (kommer tyvärr inte ihåg deras namn... men känner igen tjejen sen tidigare, Torsås? Kalmar? Hmm...) Han sa att "Om du inte går vidare, så lär ingen här gå vidare", eller något i den stilen (eller något i den stilen, - lite överdrivet men riktigt snällt iallafall!

Kom in till juryn (en tjej och kille, inte alls som på Tv - fast det vet säkert de flesta om vid det här laget) och de kallpratade lite med mig och sen var det dags att sjunga (Sjöng Marron 5 - This Love). Kunde låten helt perfekt innan men glömde bord andra raden i versen, inte texten utan melodin bara fuckade! men kom in i låten sen och det gick jättebra. De sa ingenting, utan bad mig sjunga en låt till (hade förberett så jag kunde lite från kanske 7-8 låtar, vissa hela - men det var nog inte så bra eftersom jag inte visste vilken jag skulle ta). Huvudet sa till mig att välja "Will Young - Leave Right Now" (gillar den låten otroligt mycket, den är fin och texten samt melodin är jättebra) flera gånger, men hjärnan sa "Daniel Merriweather - Red" (Har sjungit den låten i skolan, vilket gått jättebra - säger läraren iallafall...). Valde "Red" såklart, vilket jag nog inte borde gjort. Efter att ha sjungit den så var det tyst en liten kort stund och sen sa den ene att jag tyvärr inte kommer kunna gå hela vägen. Så jag kom inte med!

Men finurlar ändå på vad som menas... Om det var utseende de tänkte på? Sången? Uttal? Andning? Nervositetet? bla bla bla bla?... Eller så var det papprena de var tvugna att gå i.

                               Där sprack den bubblan.

Ja just de, han som jag snackade med utanför gick vidare förresten (verkligen skitkul, han sjöng utanför med och han var riktigt duktig - men tänker även på vad han sa till mig. Det är lite surt.)
- han var bara den sjätte som gick vidare efter 200-250 som hade varit hos juryn.

Idol - Malmö LIVE 2


Idol - Malmö LIVE

Efter att ha köat sen klockan sju i morse så är vi äntligen inne, har även väntat här i flera timmar nu och snart är det dags för oss att ta ton! om ca 100 personer så vill säga... Åt nyss lite pastasallad och chokladkaka så man är väldigt mätt och belåten. Nervositeten började bygga upp sig lite i kön, men försvann efter en liten stund (Carro är mer nervös än vad jag är! haha - Den lär väl komma när man står där inne, då jag behöver den som minst...) Skönt att vädret blev soligt iallafall och att himlen är klarblå! Värmen ligger på och alldeles för tungt/tjockt klädda är vi... men men, vi får klä av oss lite och bjuda på oss själva. Vad är inte Idol utan sina nudister?



Mannen i gula hatten är här igen...


Idol 2010!


Nu kör vi!


Malmö

Äntligen framme i Malmö och riktigt trött efter denna dagen... Blev en väldigt lyckat ändå, började med buss/tåg i fyra timmar (Torsås - Karlskrona, Karlskrona - Malmö). Första timmen från Torsås var rätt dryg med tanke på att jag fick sitta på bussen själv, men väl inne i Karlskrona så gick tiden mycket fortare eftersom Carro gallopperade fram till min sida.

Kändes som om tåget tog mycket mindre tid än bussen gjorde, var nog tack vare det trevliga sällskapet. Spelade kort (Plump), åt godis, chips och snackade en hel del. Väl framme så tog vi ännu en buss som gick till Malin (kusinen) och hennes kille Peter där vi ska spendera helgen. Så efter en mysig tacokväll, uppvisning (sång samt lite modevisning haha ;P), promenad och mycket mera prat så är det nu hög tid att sova! Ska som sagt upp tidigt imorgon för att stå i kö...

Tjejkväll!?

Eller det var vad det fick bli i alla fall! Blev bjuden på filmkväll igår på gulan här i byn, trodde starkt att det inte skulle vimla så mycket utav kvinnokraften – men den tog över helt ;D Ensam kille fick jag bli och satt där själv med 5 andra skrikandes, gapandes och skrattandes småflickor haha. Fast kvällen blev ändå rätt så lugn, började med att jag och Maya gick ut en sväng vid sjutiden och vidare till gulan runt åtta. Väl där så pratade vi lite och skojade, gick sedan och handlade massa onyttigheter till kvällen (vilket blev lite för mycket för min del…). Fortsatte kvällen med att vi alla satt runt ett och samtalade om många olika saker, körde lite lekar och frågade ut varandra om de lustigaste sakerna du skulle kunna tänka dig! Någon film blev det då inte…


Nej nu kan jag inte skriva mer, skolan kallar. Hörs på tåget! 


Totalpackad!

Äntligen färdigpackad till Malmö, ska bli riktigt j*vla roligt att få åka ned med Carro och stanna över helgen. Ska även träffa min efterlängtade kusin Malin och hennes män, vilket lär bli hur kul som helst.



Long time, no see!
J.


Drömde att dragkedjan gick sönder på en av väskorna... fick panik...


Marabou


Blä :(


Bättre sent än aldrig!

Påsklovet drog ju förbi i en sådan fart att jag knappt han logga in på bloggen och skriva över huvud taget. Var jätteupptagen med en massa olika saker och tror att jag nog bara var inne på min dator 2-3 gånger under hela veckan (Faktiskt vädligt skönt att slippa känna sig direkt knuten till datorn hela tiden och/eller beroende). Så vad gjorde jag nu?

Skummar igenom det hela lite snabbt.

Började med att åka till Carro i Karlskrona direkt på fredagen (2a April - Alla var verkligen lättlurade på facebook och gick på aprilskämtets som Marika och jag hade förberett! haha)och där skulle det vara maskerad (3 April - vilket jag även skrivit om tidigare, så behöver inte tjata så mycket om det). Myskväll på måndagen (5 April) med B&J (Chocolate fudge brownie) och film. Åkte vidare till Gekås på tisdagen och fyndade en hel del roliga grejer. Gick upp tidigt och vi la oss sent... Inte den bästa kombinationen kanske, men det funkade! På onsdagen (7 April) blev det återigen en härlig hemmakväll/myskväll med både det ena och det andra. Åt bland annat prinsesstårta och kollade på filmen "Dum & Dummare" (Bland det sämsta jag sett, trodde inte jag hade sett den innan men ja...) (8 April) Åkte sedan hem och pluggade en massa på torsdagen så den gled förbi lite obemärkt.



(9 April) Alice i underlandet fick bli toppen på en fredag som heter duga! Åkte in till kalmar och åt kinabuffé, småhandlade lite och kollade in en hel del schyssta grejer i butikerna. Filmen var riktigt bra faktiskt! Förstår inte riktigt folk som säger att den inte är det? Kan vara för att jag aldrig tagit mig tid och sett orginalet... (skamligt men sant, disneyfan som jag är) Var lite skeptisk mot effekterna i början (att de skulle se alltför dåliga) men de höll måttet, visserligen såg det väldigt data ut - men det slutade man tänka på efter en liten stund och så var jag helt borta i det magiska underlandet ;P Lördagen (10 April) bjöd på ostbricka och två jättebra/sorgliga filmer. Iallafall den ena, kollade på Freedom Writers (riktigt bra, verklighetsbaserad film - sett den ett par gånger nu men den är fortfarande lika enastående!) och The Green Mile (den sorgliga filmen som jag relaterade lite för långsökt och mycket till). Söndagen (11 April) blev slapp, med tvättning och annat lugnt i körningen!


Det var mitt lov det, hoppas ni haft ett minst lika bra som mig!

6 Just nu!


Kelis - Acapella



Jay Sean Ft. Sean Paul & LilJon - Do You Remember


Jesse McCartney Ft. T-Pain - Body Language



Timbaland Ft. Justin Timberlake - Carry Out


Taio Cruz Ft. Ke$ha - Dirty Picture


Usher Ft. Will.I.Am - OMG

Oxen

Stressa inte i din kärlek nu utan ägna mera tid åt den du älskar. Sköna hemmakvällar med vännen ger dig nog veckans bästa glädje och kärlek. Nu ska du vara mycket bestämd och säga ifrån om det är något som du inte tycker om i ditt arbete. Värna om dig och ditt jobb. Med hälsan ska du ha det gott. Även om du inte har ont om pengar och även om där inte finns någon råge så kan det vara nu som du kommer att vinna i spel. Bästa vinstchans är vid spel med hästar.
Kanske?

Gekås

Åkte till Gekås idag för att inhandla lite nödvändiga saker till lägenheten. Blev mest mat men även en hel del smått och gott. Ångrar dock att jag inte köpte knivstället som fanns där… (eller vill nog ha ett på väggen? - Det är ju snyggt) Fick inte några nya disktrasor heller, men det kan jag köpa på ICA, så ingen stor förlust där inte. Så vad handlade jag nu, orkar inte radda upp hela kvittot men kan skriva det jag blev mest nöjd med respektive minst.  

 

Det bästa: Fruktskålen jag köpte! :)


B&J

Äntligen lov och dags att försöka hinna med att göra det man i vanliga fall inte brukar. Så ikväll fick det bli en helt lugn och mysig kväll med god mat, film och såklart Ben & Jerry’s orgasmskapande ”Chocolate fudge brownies”. Mums!

Att känna skeden sakta röra sig emot munnen med den mjuka iskalla glassen får det att vattnas i hela kroppen… kolan som mjuknar så fort man stoppar in den i munnen och chokladen som smälter ihop med glassen blir en helt fantastisk upplevelse… oj då – dags att sluta drömma kanske - svälj…


YSL

Älskar min parfym, frisk och fräsch och tar aldrig slut ;)


Revealed!

Ni som inte fick veta vad vi klädde ut oss till eller som var där under maskeraden är säkerligen väldigt nyfikna på vad vi var för något! (Jag vet att mamma är det i alla fall ;D) så här kommer första bilden på oss! ”Ex”.


WOAH

Vem är snyggast:  Mamma
Vem vet mest om dig: Mamma Marika, Mamma Tobias, Pappa Carro och Mamma Mona-Lill :) 
Vad vill du ha just nu: Sommar och sol!
Fobier: Botflies
Känner du en snygg kille: klart!
Har du körkort: Nepp (Inte än)
Åsikt om jultomten: finns inte :)
Vill du gifta dig: Jaop
Din hårfärg: Mörkt med ljusa effekter
Skolväska just nu: Fred Perry
Har du glasögon: solglasögon :)
Hur ser din plånbok ut: har förlagt min... dags att köpa ny
Favorittv-program: kollar aldrig på tv...
När ska du festa nästa gång: Ingen aning, födelsedagen kanske?
Vad köpte du senast: Mat på ICA :) 
Hur mycket pengar har du: Lagom
Hur svarar du i telefonen hemma: Cha Cha som någon virvlande het fjortis eller nåt :) - nej men "Hallå" eller "Hej" försöker att variera lite... och säger namnet när det är nummer jag inte känner igen - annars  vet de ju vem de ringt till ;)
Senast kramat:  Marika
Stjärntecken: Oxe
Ögonfärg: Blå
Kall favoritdricka: Vatten eller Cola, gärna bapelsinjuice
Varm favoritdricka: Te/Varm Oboy (Varierar)
Säger ofta: "Spritze!" eller "mmh" (med betoning) sjunger oftast ;)
Saknar du någon: Ja mycket :)
Du fikade senast: idag
Senast sedda film: Freedom Writers
Hur känner du dig nu: Trött, för mycket att göra och för lite tid..
Kan du laga mat:  ja laga den och äta den och laga den igen :)
Vad pluggar du: Till artist/producent (vill bli låtskrivare)
Vad tycker du om fötter: Bra att ha när man ska ut och gå eller springa
Snarkar du: inte ofta
vad hatar du: hatar är ett rätt starkt ord men det finns en hel del saker jag inte tycker om
Är du aktiv i skolan: Ibland
Lesbisk: ja, kind of :)
När och varför grät du senast: 10e April, kollade på The Green Mile och relaterade till fel saker.



Någon fråga som saknas?
(skriv isåfall och fråga, ingenting som är pinsamt nog för denna bloggen ;) haha)

Mask I Rad

Ja nu är det äntligen dags för den omtalade maskeraden som Carro skall ha denna afton ;)
Skulle egentligen på påskbord hemma hos mamma och pappa, tillsammans med Marika, Sam och hans flickvän Jenny - Men bussarna går inte alltför ofta så åkte till Carro tidigare än väntat.




Så vad var det nu vi skulle klä ut oss till? ni fick en ledtråd som löd "Bananer i pyjamas kommer två och två"... (Vilket inte alls behöver betyda att det var en banan vi skulle klä ut oss till). Vi hade faktiskt tänkt bröderna fluff först (långsökt ja, men med en ytterligare förklaring väldigt förståeligt ;D), men det blev svårare än vad vi tycktes tro, men det är fortfarande någon sammanhängande. Undra om ni kan lista ut det!

Ledtråd: Ni/du skulle inte vilja träffa oss/mig en kväll/natt som denna. Speciellt när du precis glömt mig/oss. AH! Den du ;)

Nu ska vi fortsätta diskutera vad vi ska äta, grilla? Tacos? hmm.. Mats och Johan kanske vet.. och Sara är här snart med, hon har nog en bra idé...


RSS 2.0