Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skåne Happenings




3 Just nu!

Gramophonedzie - Why Don't You

 

Oskar Linnros - Ack Sundbyberg

 

Akon Ft. Kylian Mash & Glasses - Club Certified

 


Viva La Lund!

Efter en helt fullspäckad dag är det dags för mig att börja packa inför morgondagen, då är det nämligen dags för mig att styra min kos till Lund. Började med en god chokladshake på morgonen och fortsatte med att ringa en massa telefonsamtal. Åkte därefter till Söderåkra för en träff med Angelica och Gabbe, alltid lika söta! Åt tillsammans med dem, hade jättetrevligt och pratade (Lånade även två filmer som är superbra, vilka det är får ni kanske reda på senare). Snacka om att det finns mycket att prata om när vi inte hade träffats på hela sommaren, och mycket återstår. Har en utgångskväll inplanerad och en middagsbjudning hemma hos mig. Vilket kommer bli slående!

Telefonsamtalen var många, till exempel till Sara – vi ska ha en 80’talsfest snart som heter duga (VIP only ;D) så det är en massa planering inför den. En hel del annat prat också.

Funderar lite på hur inbjudningarna ska se ut och vart vi ska hyra lokal? Karlskrona? Kalmar? Eller någon annanstans? Det löser sig nog till slut.


4 bananer, 1/3 paket päronglass från Otto's och saft från 1 Lime
(ta gärna två om du gillar syrligt ;D), scrumptious!



Nu är jag hemma igen i alla fall, äntligen. Har gjort mig en Smoothie som heter duga och ska alldeles strax börja packa. Vanligtvis brukar jag fråga vad som är lämpligt att ta med sig över en weekend, men struntar nog i det denna gången. Eftersom ni alltid är så tråkiga och inte orkar kommentera (varför?!)! ;D Jag vet ju att ni läser!

Så end of talking, start with the packning :) 


Basement Jaxx

Basement Jaxx i mitt hjärta! Dags för lite uppfriskande favoriter i repris, lyssnade sönder alla deras låtar när de släppte sitt "singel-album". Bara bra musik! Så njut, lyssna, döm lite, lyssna om och döm igen - sen kan du njuta! ;D

Good Luck
Red Alert
Where's Your Head At
Oh My Gosh

 

Finns så många bra låtar utav Basement Jaxx,
men börja med dessa och klicka vidare - asbra!


Sjukt

Vanligtvis på sommaren brukar jag gå på Otrivin, Lomudal och Zyrlex.. Men den här sommaren tycks bli annorlunda. Förutom de tidigare nämnda blev även Ipren, Strepsils, Bafucin och Curadon (plus en massa halstabletter)... även en massa Te med honung på det! Vad gör man egentligen när man är sjuk?


Äntligen på bättringsvägen, men grymt tråkigt att ligga i sängen eller soffan och kolla på film dagarna i ända.

Har du någon superkur eller tips på roligheter?



Ber om ursäkt för dåligt uppdaterande, ska bli bättre nu,
är man sjuk så är man sjuk! (Ska försöka fortsätta lite med det ;D)

 


Kräftskivesnusk

Jag & Sara



Carro

Adrian

Sara



Lisa & Josse

Bjudet på lite bilder ifrån festligheterna festliga festlighet ;)


Karlskrona Sail

Fredagen fortsatte med en hel del otur faktiskt, började nästan direkt efter mitt blogginlägg. Skulle hämta is ur frysen och då rasade en massa saker ut och en låda gick sönder samt underredet längst ned. Toppen! Spillde även blåbärsglass på min vita skjorta och en hel del kräftsaft. Vilket jag aldrig brukar göra? (spilla alltså) Fortsatte även med en rätt så tuff förkylning dagen efter, halsfluss kanske. Men ska inte älta fler saker, tur att fredagen den 13:e inte är alltför ofta varje år!


Kräftskivan fortsatte och vi hade riktigt kul, i alla fall jag och Sara! ;D Var inte så mycket drag tråkigt nog, men vi hittade ett spelset och en drake som vi lekte med. Haha. Därefter var det dags att dra ut på stan och in till Sailet. Mötte en hel del kändisar där! Träffade bland annat Elin, Äl, Linus, John och en hel del andra. Så festligheter, dans och trevligt umgänge bestod resten av kvällen utav!




 Måste även tillägga att Sara blandade en av de godaste drinkarna jag någonsin smakat! Så nu är mina favoritdrinkar ”Dickory” & ”Sara’s Icecooler” ;D (Sara’s Pearcooler, Sara’s Raspcooler)


Sugen på lite film

Funderar på att se dessa två ikväll/imorgon.





Tror ni det är något att ha?


Fredagen den 13:e

Jag vet inte riktigt om jag är så pass skeptisk så att jag tror att fredagen den 13e bringar en massa otur över mig, men det har inte börjat så bra hittills kan jag säga... haha

Skulle fått mitt personbevis idag, men det kom aldrig och jag skulle med en buss vid tolvtiden vilket jag inte kunde pga att posten var försenad eller något. Så jag har ingen legitimation tills ikväll, får se hur det går att gå ut ikväll. sen lite småsaker som inte är värda att ta upp. Men nu är det snart dags för kräftskiva vilket kommer bli hur kul som helst! en massa trevliga människor och glatt humör hoppas jag det blir. Och ingen mer otur eller några olyckor, sånt är aldrig kul ;D

lite skeptisk kanske jag börjar bli nu eftersom detta hände, men kommer inte börja spotta över axeln så fort jag ser en svart katt eller gå tillbaka under en stege om jag råkar traska under den. lite försiktig bara!

 

Vad tror ni? är ni lite skeptiska? 
är fredagen den 13e är en otursdag?


3 Just nu!

Mohombi - Bumpy Ride

 

Katy Perry - Teenage Dream

 

Dj Andi Ft. Stella - Freedom

 


Tvätt

Tvätt, tvätt och återigen tvätt!

En rörande historia

Idag har det varit lite stressigt fram och tillbaka men det måste man ju leva med ibland! Blev väckt utav att rörmokaren ringde på dörren så flög upp ur sängen och klädde på mig. Var tvungen att rensa avloppet i duschen eftersom det var helt igenkorkat. Förstår inte varför? Jag försökte dock rensa det häromdagen och fann då bland annat en sminkborste och en ”clip” löshår… mysigt! Undrar hur ofta det rensas här… jaja, nu är det rent och duschvänligt i alla fall! Skiten ska ju ned i hålet, inte upp ;D
 
Efter en dusch, fix och frukost så bar det av in till Kalmar. Var på banken och skulle fixa nya ID-handlingar eftersom mina blev stulna tillsammans med min väska i Stockholm. Jag saknar min väska… Mitt pass, min parfym, min deo, hårspray, id-kort, bankomatkort, väskan och plånboken… Tur att det var materiella ting i alla fall! Mest ledsen är jag nog över plånboken eftersom det är den enda saken som inte går att ersätta! Haha, får hitta en liknande. Väl på banken så kom jag på att jag var tvungen att ha med mig kort på mig själv och de sa även att jag var tvungen att ha med mig personbevis (såklart, vad dum jag är). Så då fick jag gå till skatteverket och fixa det. Även om det låter väldigt mycket så gick det väldigt fort, skönt när det gör det då och då! Haha

Efter en liten tripp på stan så träffade jag även Marika och Maja som var ute och shoppade som vanligt, det var inte igår. Lite stelt att ses men det gick. De hade köpt rätt så lika solglasögon blev jag upplyst om X antal gånger och hur fula de var… Därefter så skulle jag träffa Rebecca! Äntligen! Har snackat så länge om att ses nu och ja äntligen gjorde vi det. Följde med hem till hennes lägenhet och inspekterade hur hon har det nu, riktigt fin men behöver nog städa den lite. ;D Fortsatte dagen med en massa snack, blev bjuden på middag hemma hos henne och fika – Kyckling, potatismos, varma grönsaker och bearnaisesås, därefter te och kaka (haha, te och kaka – låter lite.. ja..) . Blev en hel del trevligheter i alla fall och det märktes att vi inte heller setts på ett tag, välbehövligt att få prata av sig lite och lyssna. Hoppas bara inte det dröjer alltför länge innan vi ses igen.

Efter detta så (blir en massa därefter, efter detta och senare – märker jag nu :P) körde de mig till stan och så gick vi lite på Hemtex rea och där skiljdes vi åt. Då skulle jag åka hem men kom på att Marika och Maja var kvar så umgicks med dem en liten stund, körde ut till Hansa och kollade lite och efter det så körde de hem mig. Skönt att slippa vänta på bussen och sitta där och tråka, blev riktig musik som pumpade högt istället!



Och nu sitter jag här, hungrig och myssugen.
En film kanske? Ja det låter bra!


2000 viewers!

Woohooo! det går uppåt och framåt! :)





Om det finns någons med bra tips om hur man kan sprida
länkar/musik och sånt så är det jättevälkommet!
Alla tips är bra tips!


Tänk om...

En tanke som slog mig när Sara och jag satt och pratade var om jag inte skulle ha musiken i mitt liv eller vara så pass kunnig inom det området som jag är, vad som då skulle vara mitt intresse? Vad skulle ha ersatt dess plats i hjärnkontoret… De var en liten kluring.

 

Vore det Snickare? Advokat? Sportfantast?


Underbara Super Sara

En dag med Sara någon gång ibland är inte helt fel. Hon kom hit och vi började prata direkt som ett par gamla tanter som inte setts på evigheter. Men det är en stor fördel när man inte ses för ofta, att det finns så ofantligt mycket att berätta eller dela med sig utav. Efter en liten snackstund (inte chips utan prat ;D) så bestämde vi oss för att åka in till Kalmar och gå på Maxi. Blev där en liten matbit som bestod utav fylld pasta och tomatsås, riktigt god faktiskt. Men är inte så mycket för ostfylld pasta. Har inte riktigt smakat någon fylld pasta som fallit mig i smaken nu när jag tänker efter… Det blev även en hel del inhandlande, tacos stod på menyn ikväll för ovanlighetens skull! Haha.


Efter det kom vi hem (käkade massa godis i bilen och ”dansade” till Benny Benassi’s låt Satisfaction – grymt bra för övrigt, lägger kanske upp en och annan videosnutt senare) och dippade chips samtidigt som vi gjorde iordning tacos och sedan satte vi oss vid köksbordet med ännu mer på tungan än vad vi trodde. Det är inte så ofta bordet kommer till användning där ute, är nog Sara som är bland de få som jag sitter med där… Hmm... lustigt! Blir väl så när man alltid ska kolla på film samtidigt som man äter, måste ändras på!

Efter maten och en massa trevligheter så placerade vi oss i vardagsrummet och pratade ännu mer. Ett bra avslut på en bra dag! Mycket sagt, ingenting glömt! (så brukar jag aldrig säga, men det var på tiden att ändra uttrycket lite – ”Ingenting sagt, ingenting glömt”)

En sak jag kom att tänka på nu när jag skriver detta är hur många olika sätt det finns att äta tacos på... 


Cecilia Viklund

Tack till Cecilia Viklund!



http://ceciliav.com


3 Just nu!

Taio Cruz Ft. David Guetta - Higher

 

Maroon 5 - Misery

 

Neylini - Share My Love

 


Kan det bli bättre?

Har varit vaken jättelänge nu känns det som och hunnit med hur mycket saker som helst! Och klockan är bara tjugo över två?! det är makalöst. Det lönar sig ibland att "gå upp tidigt". Kanske borde göra det hemma hos mig nästa/någon gång? Så det blir något gjort i min lägenhet.
Så efter att ha städat (dammsugit,dammat och plockat iordning lite) i hela huset och diskat så var det äntligen dags att få gå ut i det fina vädret och sola en liten stund. Typiskt nog så har solen gått i moln, haha lite typiskt men det är därför man har en reservplan, alltså plan B som då får gå i akt!

Action: Popcorn, iskallt vatten och en film!



Ps. Ska äta tacos idag!

;D

mmmmmmm


You're Having My Baby

Måste bara slänga in att jag äntligen har börjat på de ”nya” avsnitten av serien Glee (har ju börjat om på serien eftersom det var så länge sedan jag kollade sist, för att väcka minnet lite) och har kommit till avsnitten där Rachel blivit tillsammans med Jesse och han går med i Glee-club (det sexfuckuserade avsnittet, haha). Så nu är det på rullning igen! ;D Den sämsta låten, eller den som jag känner minst för måste vara:

 



Kanske dags att ge Glee en egen kategori snart? haha


Uppe med tuppen!

Ja, uppe med tuppen och pigg som en lärka!

Nu är det på sin tid att jag försöker vända tillbaka dygnet och gå upp tidigt och gå till sängs relativt tidigt på kvällen. Har haft lite problem att somna på sista tiden när jag gått och lagt mig och gärna varit vaken till 3-4 på morgonen. Förstår inte riktigt varför, kanske är orolig för något eller är det stressen som bitit tag i en helt obemärkt? Gick och la mig redan klockan nio igår kväll och somnade näst intill direkt. Vaknade dock tre timmar senare, runt tolv (inte lika bra..). Så ända sedan klockan slog (runt) tolv så har jag försökt hålla mig sysselsatt, kollat på Glee, varit inne på Facebook etc. väntat på morgonen helt enkelt.


Nu är klockan lite innan sex och min bror, mamma och pappa har precis gett sig av till jobbet. (om man ändå hade ett jobb att sysselsätta sig med om dagarna… Fast låtskriveriet hade ju fått läggas åt sidan då och det kommer inte på fråga!? ;D) Åt frukost med dem för ovanlighetens skull och pappa fick visa mig hur TV:n fungerar, haha. Brukar aldrig kolla på TV men har en svag känsla av att det kanske är på sin tid att bli lite bekant med den idag. Såg att det är America’s funniest home videos vid 06.30 på kanal 5, redan där går startskottet för TV:titts-maraton idag! Så nu ska vi se om jag lyckas få igång den… Annars blir det Glee eller en härlig DVD!


Det går uppåt!



1.000 och det går fortfarande uppåt ;D
all hjälp är välkommen med spridning utav låten :)
- till alla er som redan hjälpt till: TACK!

http://www.youtube.com/watch?v=GqVBcUmQcAo


3 Just nu!

Timbaland Ft. Tyson Ritter - I'm In Love With You

 

Ryan Seff Ft. Claudio - Desire

 

R.I.O. - Hotgirl

 


Bakis på grillchips?

Jag har aldrig fått uppleva en rejäl baksmälla (tur är väl kanske de), men om jag varit för onykter någon gång så har jag känt spritsmaken i munnen dagen efter. Inte så farligt ju? Men jag har startat mitt "nya liv" nu som sagt där varken alkohol eller onyttigheter får förekomma i större mängder. Knappt något alls. Men jag åt grillchips igår och idag känns det som om jag var full egentligen...
Kanske är någonting jag inte tål i dem eller så blev det för mycket? Nej för mycket kan det inte ha blivit... eller? Löksmaken sitter iallafall kvar och det gör lite ont i öronen! haha



Kanske dags att byta ut grillchips mot... gurka?
eller vad tycker ni?


Spridningen fortsätter!




Det går framåt, var tvungen att printa vid "911" ;D





Ett stort tack till Amanda!
http://aschmanda.devote.se/


Jorden Runt

Kollade precis på en film tillsammans med min bror. Den slutade så praktiskt med att huvudrollsinnehavaren fick en öppen biljett jorden runt. Med utresa på söndag till Grekland. Snacka om att man blir sugen på att bara sticka!

En dröm som jag har, säkerligen många utav er där ute också är att få åka runt i världen och uppleva dess kultur och naturrikedomar innan de försvinner. Finns så mycket jag vill uppleva, se och äventyra! Tänk dig att få se ett kolossalt Mayatempel? Eller ge dig in i den täta, djupa och infödingsbebodda amazonas? Åka upp för floder, se djur, vattenfall, leva i andras kulturer, äta, bo - Ja allt! En dröm som förhoppningsvis kommer bli verklighet.


Amazonas


Afrika


Machu Picchu (Syd-Peru)


Mayatempel (Guatemala)


Det exotiska djurlivet världen runt?


Frågan är vart man ska börja någonstans egentligen?
Finns så mycket platser jag skulle vilja se.


Rix FM - Festival Kalmar

Blev en hel del återseende med kändisar från gamla dar! haha, Såg Annasara springa förbi i all hast tillsammans med sin kille, Pontus, Anja, Elina, Sofia, Bea såklart, Dolle och många fler. Var trevligt att få träffa dessa glada aprikoser igen och hälsa en sväng. För Saras och min del blev det inte så mycket till fest men vi hade det riktigt trevligt ändå. Vi var först hemma hos mig och åt tacos (who knew?!), pratade mycket om allt och inget och så smakade hon min homemade chokladkaka. Smarrigt tyckte hon, synd tyckte jag eftersom jag glömde den i kylskåpet. Kommer bli helt torr under helgen... Ack och suck... Efter tacos åkte vi nöjda och glada in till kalmar för att kolla in festivalen, letade nog parkeringsplats längre än vi var på torget. Måste säga att vissa parkerar verkligen som idioter...
  


Väl parkerade så tog vi vårt pick och pack och begav oss in mot stan, träffade alla kompisar (onyktra och trevliga ;D) och lyssnade lite på Velvet och Love Generation när de uppträdde. Sedan var vi båda rätt så trötta och jag hade huvudvärk så vi åkte hem igen. Runt klockan tio, halv elva så var vi äntligen hemma i Torsås igen och då var det dags för Sara att åka hem. Ett toppenslut på en toppendag!

 



Tackar henne för sympatin, engagemanget och den
talrika förmåga hon har som gör kvällen super! ;)
<3


3 Just nu!

Taio Cruz - Dynamite

 

Rihanna Ft. Lady Gaga - Ready

 

Radio Killer - Be Free

 


Rix FM Festival




Många ska dit, många som frågar,
ska man åka en sväng runt festivalen kanske?

Undrar vilka artister som kommer.. hmm..


En återkommande dröm

Jag drömmer ofta mardrömmar nuförtiden (mindre nu som tur är, emot för ett tag sedan) och har haft en återkommande dröm om en plats som jag inte riktigt vet vart jag ska placera. Får för mig att den ligger i närheten utav där jag bor, med vackra landskap, åkrar och så vidare. Men gör den verkligen det…

  

Har drömt som liten om samma ställe (när jag var yngre i alla fall…) och förr så drömde jag om att jag hälsade på ”bonden” som bodde på den högsta punkten i byn. Han hade 4-5 Siberian Husky-valpar och jag samt några andra barn fick välja varsin som vår egen. Jag kommer så väl ihåg den gamla drömmen och hur mycket jag trivdes tillsammans med min hund, kommer dock inte ihåg vad jag döpte den till… (Om jag ska ha en hund i framtiden, så kommer jag definitivt döpa den till Pim! Om inget bättre namn korsar min väg ;D) Men jag hade det på tungan hela drömmen.

Jaja, jag upplevde äventyr etc med hunden och vi var bästa vänner men efter ett tag så blev vi tvungna att skiljas åt. Vet inte om det var på grund utav flytt eller liknande. Men hunden försvann ur mitt liv och jag likaså.

 

Drömmen som jag drömde inatt handlade om samma ställe, en by i sluttning till en massa åkrar och gamla stenmurar med murgröna på. När man kör in till byn (Jag var tydligen passagerare i en lastbil?) så är det smala stenmurar och med en vattenledning på vänstersidan. Alla hus, eller stugor var lite nostalgiska och typiska sommarstugor.  Bilturen var galen och vi, (jag och… den som körde? Vem det nu var…) körde fram och tillbaka utan resultat att hitta dit vi skulle. Så hamnar vi till slut uppe på kullen och jag säger att vi hamnat fel. Då ser jag att det är begravning, den gamla bonden har avlidit. Jag kliver ut lastbilden (lastbilen försvinner) och ställer mig en bit bort och tittar. Ser en vit/grå hund sittandes vid den lilla folkmassan. Försöker ta mig lite närmre utan att bli upptäckt och en ungefär likadan hund kryper sig fram på min vänstersida och jag sätter mig ned. Det är något bekant med hunden? Den trycker sig närmre mig och jag känner mig mer och mer bekväm i dess sällskap.

 

Kunde det vara?

Är det?

Nej det kan det inte vara?


Jo, det var exakt samma hund som jag hade varit tvungen att lämna som valp när jag var liten. Den la sig i mitt knä och visade att det var dags.


Hon hade också sett sina bästa dagar…

 


Jag börjar gråta i drömmen och skaka.

Efter det så vaknar jag och det enda som är fast i mitt huvud är namnet…

 


Vad hette du?



Kommer kanske uppdatera drömmen lite senare, var mest en avreaktion för att
inte glömma bort vad den handlade om. Skönt att det var en dröm i vilket fall...


Jizz in my pants

Orginalet
 

Eller videoresponsen

 

?
haha


Glee

Jag tror inte riktigt att jag förstår mig på de som ogillar Glee (ja, det finns faktiskt de som inte tycker om det!), visst är serien lite B med dåliga skådespelare till och från men den växer till sig desto mer man tittar! Jag måste erkänna att jag själv kanske inte var deras största fan från början utan mer "åh nej, vad är detta för high school kopia?". Jag gav serien en chans (vilket ni också borde ;D) och nu går det knappt slita sig ifrån den.

Har nog en crush på alla skådespelare... mer eller mindre...



Serien Glee kommer förhoppningsvis
inte bli bortglömd i första taget!


 


3 Just nu!

Nicko - Last Summer
 
Älskar låten, spelas på repeat om och om igen och har gjort det ett bra tag hemma hos mig nu, ge den en chans även om den kanske inte är så bra första gången. När dunket kommer igång då.. då dansar jag!

 

Lady Gaga - Changing Skies

 

Flo Rida Ft. David Guetta & Nicole Sherzinger - Club Can't Handle Me

 


Glee-Maraton

Har varit en tråkig dag idag, grått ute och en skvätt med regn. Så det blev städning för min del och matlagning!

Så efter en fullspäckad dag med städning, matlagning och diskande så är det skönt att få sätta sig ned vid datorn och se Glee-avsnitt för Glee-avsnitt rulla förbi. Började från början eftersom det var så länge sedan jag kollade sist så hade nog inte förstått så mycket om jag fortsatte... jag undrar jag hur länge jag måste sitta uppe för att kolla igenom hela säsongen... Hmm... kanske dags att kolla vidare?



Men först lite MSN och ett viktigt telefonsamtal att invänta!

 


Ny Kategori - Nattsnack!


"Tankar, konversationer eller funderingar om
konspirationer, spöken, gåtor, mysterier, utomjordingar.
You name it! (allt mellan himmel och jord)"



Nu finns det även en kategori för kvällningen, mot skymningsdags och
allt det som medföljer. Konspirationsteorier, funderingar, forntida,
framtiden, nutiden etc. Allt som är annorlunda eller bara helt enkelt Smaskens! ;D

Så höll ögonen öppna för din nästa nattknäckare!


When Love Is Taking Control SPRIDNING

Nu får vi se hur mycket det hjälper att sprida sin sommarhit ;D



Glöm inte lyssna du med! (annars missar du nåt ;D)

http://www.youtube.com/watch?v=GqVBcUmQcAo

Äntligen hemma!

Trött och sliten efter veckan som har varit, men den har varit sjukt kul! Helt galen faktiskt. Tack till alla som gjort vistelsen utöver det vanliga! Kändes ändå väldigt skönt att få komma hem till mamma och pappa, äta middag och sedan åka hem till mig och se en vas med rosor på bordet. Kan det bli bättre? Hur mysigt som helst. (Blev så glad när det började synas åkrar från bussen, och kossorna som betar haha

 

Kommer berätta mer om veckan som varit lite senare, just nu verkar internetanslutningen inte riktigt vilja som jag vill. Ber om ursäkt för det dåliga uppdaterandet men det är som man säger, den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge! ;D


Så var förberedda på festligheter och inte fullt så stora festligheter, (lite mer Aj, Aj och fan, fan, fan!). Så ses vi snart igen!

 

På återseende

 

 


RSS 2.0