Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ai Se Eu Te Pego

 

 

Genom att sprida lite glädje med den här låten ska jag gå ut och ha en toppendag. Börjar med att göra stan osäker och därefter en schlagerkväll som heter duga. Kanske hinner städa lägenheten också? Älskar att vara ledig ibland. Så välbehövligt.

 

Men med tanke på Michel Telo så förstår jag inte hur jag kunde missa den här låten. Kärlek till den och hur sprallig man blir i hela kroppen. Lyssnar nonstop på repeat dagarna i ända, även just nu. Kan inte få nog! Förstår knappt någonting men förstår ändå, förstår du? ;)

 

Min otur fortsätter och jag gick i en fallgrop för vem jag valde att dejta. Min dator har även gått sönder. Går dock att skriva på den men det är en svart ”fläck” på den (HJÄLP?!!). Hur kunde den komma dit? Får bli lite mer ”Ai Se Eu Te Pego” istället!

 

Ciao!


Ps. Fugidinha är också bra..! :)


Oxen

Oxen är ett fixerat eller stabilt stjärntecken och som sådant så har det en tendens att göra som den vill eller inte göra något alls. Oxen är lojal men tar långt tid på sig innan han binder sig. De har starka sinnen och älskar och behöver bli berörda och vara omgivna av mjuka, varma personer, kläder och saker. Som det andra stjärntecknet så har Oxen en bra smak, och ett öga för skönhet, mat och rikedom. De älskar saker och njuter av det goda livet har att erbjuda.

Oxen står för byggande och jorden vi står på. Oxar är extremt trofasta med ett starkt behov av trygghet och regelbundna rutiner. Även om de är väldigt jordnära så kan de ändå vara romantiska och känsliga när det kommer till kärlek, fast det kan ta lite tid innan de vågar visa det. Gör dem bara inte arga, bli de väl det så kan de ha ett illsinnat temperament som tillsammans med deras envishet kan göra dem svåra att stoppa.Styrka: Lojal, uthållig, stabil och tålmodig

Innersta behov: Materiell bekvämlighet och komfort

Svaghet: Envis, överbeskyddande och materialist

Zodiaksymbol Tjur
Latinskt och engelskt namn Taurus
Tidsperiod 20:e April – 20:e Maj
Konstellation Oxen
Element Jord
Kvalitet Stabil
Planet Venus
Färg Ljusgrå och Rosa
Bästa veckodag Fredag
Zodiaksymbol Tjur
Latinskt och engelskt namn Taurus
Tidsperiod 20:e April – 20:e Maj
Konstellation Oxen
Element Jord
Kvalitet Stabil
Planet Venus
Färg Ljusgrå och Rosa
Bästa veckodag Fredag
Turnummer 9,10,14,20


Sant.

Joe Goddard feat. Valentina - Gabriel                         


För värme i kylan

Vissa fyndar mer än andra! Så känner jag just nu i alla fall. Köpte nytt till sängen från lakan till kuddar, påslakan och täcken. Men det jag är mest stolt över (förutom mitt snygga bäddset från Vide – som för övrigt är dunderskönt och bringar den där lilla extra hotellkänslan till lakanen) är två stycken ljusstakar i mässing som jag hittade på second hand ute i Skarpnäck och även mitt överkast (filt) ifrån Lexington. Nu börjar det likna något i lägenheten. Har även börjat med min ”interiör 2012” som jag kallar det. Två kuddar i matt turkos, ljus i turkos och rosa. MUMS!

En kopp grönt citronte på det
tillsammans med en film under filten!
Ciao.


RSS 2.0