Blogg listad på Bloggtoppen.se

ZARA

Måste även passa på att säga att det kommer som en överraskning hur stor kontrasten mellan trevligt och otrevligt folk är i Göteborg ändå.

Mötte inte alls många personer som kunde bemöta mig med ett leende eller fråga om jag behövde hjälp i en affär. Och i vissa affärer när man kom fram till kassan så var det ungefär som om de hade blivit dragna bakom en åsna eller dylikt. Helt j*vla lama och bittra. Jaja! Det är väl storstaden. Nämner inga namn men ZARA var riktigt duktiga på att vara otrevliga (Den mindre butiken). Hittills hade vi typ bara mött en trevlig person, hon jobbade på Bianco foot wear i Nordstaden (riktigt trevlig prick!). Men den stora kontrasten märktes väldigt tydligt när vi åt middag på Jensens. En tjej med glasögon och blont hår var den trevligaste personen under hela vistelsen. Och det berättade vi för henne!

Vill man sälja något eller att kunden ska återvända (förhoppningsvis) så borde man hålla humöret uppe. Vilket de flesta borde se som en självklarhet. Fast det kanske inte är lika lätt för en medelålders kille i kostym att hålla samma standard för en liten halvt brattig fjortispojke med vanliga jeans och tröja ;D eller...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0