Blogg listad på Bloggtoppen.se

Medina - Addiction



Dagens Låt!

                   


Destination Jönköping!

Nu är jag äntligen framme i Jönköping och har precis packat in, ätit och ska precis öppna en första flaska med vin. Sitter med Antonio och har det riktigt trevligt, pratar om tiden som gått, minnen som varit och framtidsplaner. Vi ska senare dra vidare till en förfest klockan åtta, därefter någon klubb som heter Amor Amor (har jag för mig), sedan blir det vår slutliga destination - Centrum Bar! Vilket jag ser fram emot mycket ;)




Kanske dags att korka upp?



Middag med Marika!

Sitter med Marika idag igen och ska äta en gourmemiddag
bestående av korv och potatissallad! MUMS!



Bloggar mer sen,
sakna mig
 ;)


Ett spöke, min granne eller ett UFO?

Jag bara undrar vem som får för sig att plinga på min dörr klockan halv åtta på morgonen, håller in ringklockan så det dånar i hela lägenheten och sedan är borta när jag väl öppnar? Speciellt idag när jag inte har någon skola… I och för sig skulle Marika gå till skolan då, vilket var bra. Tummen upp för det.

Antagligen så är det spöken som har börjat visa sig nu eftersom jag pratar så mycket om det med mina vänner, och om en människa kan plinga och sedan vara borta på ett sådant knyck så är den nog en magiker (spöken är mer realistiskt, haha). Fast ingen jag känner är en magiker. Så jag har trånat lite fram och tillbaka för att komma på vem eller vad det var som fick gjorde att min klocka blev bärsärk. Du skulle hört ljudet! Seriöst trodde jag att jag drömde som vanligt, har vaknat förut av att det ringt på dörren i min dröm. Då har jag vaknat och gått upp till dörren men senare insett att det bara var en dröm. Men nu fick jag det bekräftat att både jag och Marika hörde plingandet, så jag kanske inte är så dum trots allt? Ljudet var dock väldigt djupt och irriterande. Trodde det var en båt som kapsejsade precis utanför… (Mmm! Morotskaka)

Kanske inte?


Mina grannar verkar inte tycka om mig speciellt mycket? De ser lite misstänksamma ut och lite finurliga när de hämtar tidningen klockan åtta på morgonen. Eller om man hör dem i trappan så springer de fort som attan in till sig… Visst hälsar de kanske i farten, men de blir allt mycket raskare om jag sticker ut huvudet (känner mig som en gammal pratglad tant, nej men så är det inte – jag brukar bara säga hej, se glad ut och önska dem en fortsatt trevlig dag!) Klart det om jag galer 24/7 som en nykläckt gårdstupp som övat för lite varenda dag och skriver blogginlägg sent in på natten (tangenterna känns så mycket svårare att trycka ned på natten…). Känns nästan som om jag sitter där i kvällningen på liseberg och ska slå alla ekorrar med en hammare, har ingen aning om vad den attraktionen heter? Haha
 


Då kan jag säga att jag förstår dem.


Men åter till ämnet, tror inte att dem skulle plinga på här om det inte var någonting så uteslutningsmetoden lämnar bara två alternativ kvar. Tre egentligen, men det tredje vill jag inte se över huvud taget (”jag är vetenskapsmanbla bla bla bla, ringklockan hakade upp sig och fastnade… etc… tråkigt!). Så antingen var det ett spöke som spökar, eller ett UFO som UFO-lierar (hö hö, eget ord).


Nä? eller...

Och nu har du läst detta tråkiga och innehållslösa inlägg om min
ringklocka helt i onödan. Hoppas du har en mer fungerande
ringklocka än mig och sov gott idag!

 


Glee Me!



Jag vet att jag tjatar om Glee hela tiden men jag trodde aldrig att jag skulle bli besatt utav ett tv-progam över huvud taget. Jag ser nästan aldrig på TV, förutom halv åtta hos mig, fast jag brukar oftast missa det också. Glee är bara, underbart. Det har allt för alla (precis som min blogg hö hö) och riktar sig till varje individ.

Jag vill vara med i Glee :D

Vad tycker du om serien?




La Roux - In For the Kill (Skrillex remix)



Dagens Låt!

Galet!

                     


Var det någon som sa TACOS?!

Nu har jag precis avrundat den här roliga kvällen tillsammans med Kristoffer Sarasson (Aka Sara Kristoffersson) och det har varit riktigt trevligt. Började med att jag gick till min gamla skola för att möta upp henne och där träffade jag även en hel del ansikten som jag kände igen. Även lärarna verkade glada över att träffa mig! (hmm...) Vi parkerade oss i foajén och satt där en stund och umgicks med herrskapet, därefter förflyttade vi oss till gamla goda Apple-salen. Där lyssnade vi på en låt som T-res hade skrivit, som vanligt riktigt bra med både text och melodi som fick en att tänka till. Som jag sa till dig så blir jag verkligen imponerad utav dina svenska texter, att du över huvud taget skriver på svenska är super! Försökte även spela upp en av mina låtar, men den hade tydligen inte fastnat på mitt USB… Så det sket sig rätt så rejält! (även filer jag raderade innan jag gick dit var kvar, lustigt nog?) Jag och teknik som sagt, det går inte ihop...

Förflyttade oss sedan till salen intill och spelade piano och sjöng. Eller Sara sjöng mestadels och jag fick kritisera hennes verk. ;) Vilken pipa! Haha, en grym pipa på en grym sångerska – MVG i sång har du lätt förtjänat. Ser fram emot att få höra din skiva när den kommer ut! ;)


Nu på kvällen har vi varit hemma hos mig, samtalat, ätit tacos (såklart), druckit te/chai och sett på film! Ett bra avslut på en bra dag. Har hunnit med en hel del känns det som, vilket är skönt. Nu hoppas jag att morgondagen har lika mycket att erbjuda! 

 

 

Filmerna vi såg var;


Sanninen om rödluvan

(Hoodwinked)

 

Mean Girls


(Hur konstigt det än låter så var det Saras val ;) haha
- men den ÄR bra
)


Fick slänga in detta inlägg lite snabbt eftersom jag är grymt trött och måste
komma i säng i tid. Tycker verkligen jag borde få sova, det är nog ingen risk.
Kanske slänger in ett inlägg till om ett par timmar... men det får vi inte hoppas!

God natt :)


Möte!




Nu ska jag på möte, vi hörs sen! ;)


Glee as Lady Gaga - Bad Romance

Nu är äntligen den fortsätta inkollningen (nytt ord woho!) på den här fantastiska serie även kallad för Glee påbörjad! Jag var på avsnittet med Lady Gaga som tema och jag kan tala om redan nu att det är ett av mina favoritavsnitt. Det kan vara för att jag inte har sett Glee på hur länge som helst, men jag har inte gråtit och sedan skrattat så mycket i hela mitt liv! Haha. Därefter märkte jag att jag redan sett alla avsnitt i första säsongen, så hur kunde jag missa denna underbara episod?

 


Känner både empati, sympati och medkänsla (ja allting, bre på bara) med skådespelarna så det är väl inte speciellt lustigt. Känner igen något i alla både i mig själv, mina vänner och andra (positivt menat såklart). Nu rullar strax säsong två igång hemma hos mig också! SPÄNNANDE! :D




Även vissa hintar i programmet var riktigt kul, som gosedjursklänningen,
kermit mm. Håller man ett vaksamt öga på "låga skämt"
- så finns dem där!


TACK TILL



Miss Johannesson för det fina inlägget och länkningen i sin blogg!
Detta uppskattas till tusen och varje liten gnutta hjälp för en liten
musikmakare som mig är oerhört tacksamt! :D

Tackar även för denna kommentar;



Det är suveränt att få alla era kommentarer verkligen.
Dem glädjer mig riktigt mycket. Men entusiasmen i
vissa är bara bättre än bäst!


Återigen, Tack! :D



Klaas & Bodybangers - Freak



Underbara låt på alla sätt! 
Påminner dock lite om Fedde le Grand? ;)

            


Tetralogi?

Har ni aldrig sett Bambi på hal is så skulle ni haft kikaren framme för en stund sedan… Haha jag lovar att du missade något! Hela tomten har blivit frusen och där vi skottat är det numera frusna små åar och dem är inte de lättaste att ta sig fram på! Om man inte har skridskor så vill säga… Men det hade inte jag, utan jag tar på mig träskorna precis som vanligt och gled ut för att gå till det andra huset. Ja det var lättare sagt en gjort… Nu sitter jag i alla fall hemma hos mig igen, packat upp allt och inlindad i en skön filt!


Blir nog en liten film tillsammans med en värmande kopp te som får hålla mig sällskap denna söndag. Funderar på någon utav dessa;

 

Prince of Persia



 Sugen på en äventysfilm, men samtidigt storslagen.
Vet dock inte hur denna är men många säger att den är bra?


Shrek – Forever After



Har sett de tre första nyligen, men har en liten vana att se på dem på
morgonen. Kan kanske inte bryta det mönstret... eller avsluta kvadrologin?
Vad ska jag se imorgon bitti i så fall?


Season of the Witch


Vet jag i princip inte alls mycket om,
Märtha tipsade mig och jag lyssnade!
Spara tills vi ses kanske...


Tips på någon annan film?
Eller hjälp mig med detta dilemma? :D



Shakira Ft. Dizzee Rascal - Loca



Spansk version;

 

Jag trooor (eller jag vet nog - haha både tror och nog, jag tvekar...) att jag tycker den spanska är bättre än den engelska, fast det är bara änsålänge. Kommer nog tjata ut den först och sedan börja tjata ut den engelska. Men det är bara för att jag tycker mer om "utländska" låtar och har en viss fetisch för dem. haha, Då menar jag utländska som i danska, franska, spanska etc - inte de språk vi svenskar oftast skriver på, alltså engelska och svenska. Hur otroligt det än låter. ;)

Så då har jag en fråga, detta var egentligen meningen att bli en "Dagens Låt" men trippade istället över till ett lite mer seriöst inlägg om jämförelse. Så vad tycker du, ringer du och röstar för spanskt eller engelskt? ;)

"douze points aller en..."
(heter det verkligen så?)

And finally...

   


En hälsodag till godo!

Eller..?

Jag kände att det var dags att ta igen lite ifrån gårdagen eftersom det blev både det ena och det andra kalorie-rika onyttighet. Det började bra på morgonen med gröt med äppelbitar och en värmande kopp te, men framåt eftermiddagen sprack det direkt! Mamma hade bakat morotskaka som jag såklart var tvungen att ge mitt expertutlåtande för/till (?)... Så den smakade jag på, en bit och en bit till. Vilket inte satt helt fel förstår ni!


Därefter blev det middag, som bestod utav entrecote, grekisk sallad, bröd och aioli - inte så farligt kanske? Men även efter detta så blev efterrätten uppdukad. Fast som jag alltid brukar säga så får man unna sig lite extra på helgen, fast jag säger det nog lite för ofta. Blir att jag unnar mig själv något på måndag, onsdag, torsdag och lördag. ;) Hmm, inte så bra? Denna gång blev det äggtoddy som stod på dessertmenyn!


UT OCH SPRING MED MIG!
Ja, jag får väl göra det...
 


Joel Svensson - Angel Eyes

Youtube fungerar inte riktigt som det ska så det går inte bädda in videon, men här har du en förhandstitt (lyss kanske man som sagt skulle säga istället?) på min nya låt som för tillfället heter "Angel Eyes". Det är en preliminär titel som förmodligen kommer ändras när den är färdig! Kom gärna med egna förslag! (och nej, återigen är den inte färdig på långa vägar ;))



Klicka bara på bilden så kommer förhandslyssen
på mina nya låt i högtalarna! :)

 


En kvist på fredag

Det blev en myskväll igår tillsammans med några drinkar och lite prat med min bror. Blev även lite friterad banan och glass! Jag tycker faktiskt att man får unna sig något extra på fredagskvisten. ;) Boken hann jag dock inte fortsätta läsa för så fort jag skulle göra det så släckte han alla lampor...
Fick nöja mig med datorn en stund till och svara på några sms innan sängen ropade på mig. Men allt som allt var det en väldigt trevlig kväll!

 

 


Tre kilo grönt slime

Var även med Märtha i förra helgen och konspirerade lite. Hemma hos henne blev jag inte så väl bemött utav hennes familj som bara skriker och skrattar åt mig… Nej så farligt var det inte, jag skrattade också! ;) Vi Spelade kort, tecknet som jag så länge längtat efter. Men det var inte direkt några värdiga motståndare det här heller så Märtha och jag tog hem segern lätt som en plätta. Mitt under spelet var det även någon som ströp en katt och satte på ”replay”, ingen aning om vad det var talan om… Jaja…

 



Märtha ängslades med att byta julklappar så jag fick ge mig till slut. Denna människa har en vilja utav stål! Men jag tycker inte om henne mindre för det. ;) Så då bytte vi paket, tre mot ett. Verkar inte rättvist? Men det var det kan jag lova. Utav mig fick hon en klocka, te och två dokumentärer. Hon älskar ju Dan Brown så en om Da Vinci-koden och en om Änglar & Demoner fick det bli!

 

Själv fick jag nöja mig med det här:

 




En gelerottus gigantus monsterosis (Joelitiska för en trekilos geleråtta).

 

Nej jag skojar bara, klart jag blev hur glad som helst över att få någonting över huvud taget!  Skäms faktiskt lite över det jag sa vid matbordet… haha

Och det är faktiskt som man brukar säga, att det är tanken som räknas. Att du lyssnat på mig för så länge sedan och kommit ihåg att jag någon gång i livet lovat mig själv att äta en ”såndär stor geleråtta som man bara ser på tv i vanliga fall”, det är du guld värd! Nu har jag bockat av det från min ”to do-list” och är minst ett leende rikare. Inte alla som får äta en kändisråtta från tv? ;)

 


Det blir ingen dagens låt!

Ja jag ber om ursäkt för den dåliga uppdatering från igår tills idag.
Meningen var att jag skulle dela med mig utav en ny låt som jag själv skrivit och tänkte ge er en liten förhandstitt (lyss kanske är rättare ord? ;)) på den, men eftersom Youtube väljer när man kan bädda in och inte kan få bädda in deras videor så fungerade inte det nu heller. Men jag ska hålla ögonen öppna tills jag får in min låt på bloggen. Försökte även med några andra låtar eftersom jag trodde att det var för att jag nyss lagt upp min egna. Men det fungerade inte med de andra heller.

Så ni får klara er lite musiklösa en liten stund, hoppas ni överlever! Har annars en hel kategori smällfull med bra musik, eller kanske min kategori med "Egen Musik&Lyrik"? Check it out!



Nu ska jag allt ta mig en lugn stund tillsammans med en varm
Chai och sedan tagga ned lite, lyssna på bra musik och
fortsätta läsa en helt underbar och läskig bok! ;)


Mixstudio!

Nu avslöjas det äntligen vem det var som gömde sig bakom den överredigerade och finfina bilden (som jag snickrade ihop helt själv i paint, tro det eller ej). Ännu en storbloggare är kläckt och kommer nu dela med sig utav alla sina tips, ideer och tycken om det mesta! Inte minst om hår, styling och allt därtill. Segla in på Http://www.hairetc.se (eller klicka på bilden) och kika!


Kanske ställa en egen fråga och få ett personligt svar?
Ja vem vet, möjligheterna är många och tipsen detsamma!



"Jag välkom­nar frå­gor och hjälper er så gott jag kan om ni undrar något. 
 Jag lovar att göra allt för att finna svaren på era frågor
." - Antonio


Jag välkomnar dig i vilket fall hjärtligt till bloggvärlden,
min mycket gode och nära vän Antonio! 


Inget för fisförnäma!



Haha fis på fis på fis på fis och efter det: en oförberedd fis! Jag har verkligen inte fishumor i vanliga fall, men detta var överdrivet så det blev roligt till slut. Hittade det ”omtalade” videoklippet på youtube, såklart är det kanske inte roligt att se just bara den snutten utan det innan hade behövts också. Men ja, vad gör man?;)


Shrek - one Two TREE!

Jag vet att det är jättemånga utav er därute som har sett färdigt trilogin (jag vet att det finns fler, men jag hade en trilogi-marathon för mig själv!), men jättemånga innebär inte alla. Så därför tänker jag rekommendera till resterande människor utav världen att de kanske borde ta en sväng om monsterhyllan i videobutiken och kanske hyra, köpa eller till och med kanske ”låna hem” denna film på nätet. En monsterioös (wohoo nytt ord!), vedervärdig, äcklig, skinnkrypande, snuskig, blä-ig (nytt ord igen ;)), magiska och helt underbara film!

 

Ni förstår såklart att jag talar om Shrek.



Jag hade alltid lyckats stänga av mitt i den andra utav filmerna och sedan aldrig sett den färdigt, trean var däremot första gången jag såg. Tycker alla faktiskt är riktigt bra men trodde att den sistnämnda skulle handla mer om deras barn, men det ploppade ju inte ut förens i slutet (förlåt om jag spoilar…). Och det jag mer minns ifrån slutet var min dåliga humor… Ett skrattanfall som jag sent kommer glömma, helt vanliga tråkiga skämt med fisar och eld och 57.000 trollbebisar. Men så kommer den oförberedda och helt oberäkneliga fisen efter 34 andra… Då låg jag dubbelvikt på golvet. Om inte mer…

 

Skrattretande jag vet.

-         Sitt inte där med bongotrumman och le,
utan pallra dig till en filmträsket och se Shrek
!

 De tre jag har sett får sammanlagt,

7(7.5)/10 Djungelsniglar


Jasper Forks - Alone




Dagens Låt!

             


Exclusive Preview!


"Mitt första inlägg som bloggare



Vi har ett bra år framför oss.





En väldigt speciell bloggare skrev detta inlägg som en liten förhandstitt
och kommer från och med imorgon påbörja sin egen blogg,
därmed ta ett stort kliv in i bloggosfären (som det så vackert kallas).

Hur det kommer gå, vem det är och vad denne
kommer skriva avslöjar jag imorgon! ;)

    


Eragon

Eragon

 

Sen kollade jag på Eragon tidigare idag. Den var inte så mycket bättre än första gången då jag såg den på bio. En mysig film att ha på i bakgrunden om man är sugen på lite äventyr, magi och eldsprutande drakar… Boken är mycket bättre I guess?
 


Det jag har att säga om den är väl att jag tycker det är lustigt hur dem kan klämma ihop en film på 94 minuter (100 står det på fodralet jag vet ;)) som är baserad på en bok som är 526 sidor, vet jag vet inte?
Först händer en grej, sen händer en annan, sen en till, och därefter slutar det mitt i en händelse?


 



Bara sådär!

Och efter att ha sett färdigt filmen så funderar jag på om jag vill
se uppföljaren som inte finns. Vet du vad det står på Google?
ATT DET KANSKE INTE KOMMER BLI EN UPPFÖLJARE.
Den Äldste” kommer vi kanske inte se på bioduken. Inte ännu på ett tag
i alla fall. Men de får fan skynda på om det ska bli fyra filmer med tanke
på att jorden snart går under…

Ja, men skyll inte på mig om ni inte hinner! 
Ni har redan slängt iväg 5 år dyrbar tid...


(+ Arvtagaren?)

Jag är så dålig på att betygsätta filmer,
men om jag ska vara tvungen så får den
5/10 bananer.
En helt okej film. :)


Shopaholicen i mig!

Nu var det dags för mig att äntligen introducera lite saker som jag belönat mig själv med den senaste tiden! Och som man alltid brukar säga, bättre sent än aldrig! för min del bara sent ;)

En slips och bröstnäsduk från John Henric i champagnefärg och även
ett par kängor från Vagabond (ÄNTLIGEN, synd att de sänktes 500 spänn
ett par dagar efter att jag köpt dem... men ska man va fin får man lida pin!
)



Var även ute lite för några veckor sedan och gick loss på lite olika saker, då köpte jag bland annat filmer (bland annat Glee säsong 1, Flickan från ovan ”Lovely Bones” vilket är en av tidernas bästa film, Avatar 3 dvd + 3 Blue-ray, haha inte på Mediamarkt – sa ju att ni skulle förlora eran viktigaste kund ;)), boken ”Hypnotisören” utav Lars Kepler, massaaa mat, ugnsformar, kläder, en väggklocka, Carpe Diem-väggdekal, spel, soppmugg (äntligen), bordstabletter, lampa, te-låda, hårspray & powder up texturizer från Lanza, armbandsur, ljuslyktor mm.





Min älskade te-låda! Har letat med möda och näppe hur länge
som helst efter en låda att trycka ned mina tepåsar i och äntligen
hittade jag en både snygg och funktionell låda! Står perfekt intill
väggen på diskbänken! :)




Spännande spännande!

På återseende!


Chase & Status Ft. Mali - Let You Go




Dagens Låt!

                  


Shrekler



"You and me green fightmachine"
haha

Bestämde mig för att ha ett Shrekmarathon
med allt jag kan hitta som har med Shrek att göra!
(Var alldeles för länge sedan jag såg dem)
Men då måste jag lova mig själv att ställa klockan tidigt
och gå upp, annars förtjänar jag ingen Shrekig morgon...


MÄRTHA





Varje gång Märtha rapar kommer King Kong
springandes i hopp om att få para sig

(Eller i hopp om att ni ska bli tillsammans... igen...)


Rebecca & Fiona - Luminary Ones



Dagens Låt!

             


Chaina Lattiii

Att avsluta kvällen med en chai latte är inte helt fel. Köpte mig därför en mjölkskummare, två muggar och chai-abstrakt för att förgylla denna kväll med en god varm dryck! (Märtha, kom hiti så ska du få smaki något gotti ;))

 

 

4 tsk pulver + 0,5 dl vatten = perfekta mixen för mig, kan även minska pulvret lite eftersom jag inte gillar när det blir för stark smak. Sen fyller du på med skummad mjölk efter behov (skållande het ska den va)! ;)


Lejonkungen - Snart är det jag som är kung



Dagens Låt!

           


Nyårsafton

Har du aldrig upplevt en perfekt dag?

 

Då skulle du varit med mig, Tobias och Paul på nyårsafton. Jag har nog aldrig haft det så roligt eller trevligt på en och samma kväll. Gjorde ju inte saken sämre att allt jag hade planerat verkligen blev perfekt!

 Var ju nämligen så att jag skulle bjuda hem några gäster på middag, trerätters stod på menyn! Och det var inte tacopaj, burrito och tacos som ni kanske tror. ;) Utan det som fick dansa på smaklökarna var:

  1. Förrätt – En stekt bruscetta (bruchetta?)
    med en liten grekisk sallad och pepparsalami.

 

  1. Huvudrätt – Hummer med limecréme, vitlöksmarinerade potatisskivor
    som sedan friterades, sallad och baconinlindade sparris.

  

  1. Efterrätt – Chokladfondant med limetryffel och vispgrädde.

 

Till allting så bjöds det på tilltugg i form av snittar, crustader och små italienska delikatessbröd (fast det mesta tog slut tillsammans med förrätten, så är det att ta hem två hungriga gäster ;)) Även en cosmopolitan som välkomstdrink, cider, mousserande vin och champagne!

  

Innehåll tilltugg:

Brieost, soltorkade tomater, rödbetor, sallad, räkor,
riven ost, ostcréme, sambal oelek och dill.

Crustader: Avocadoröra, sallad, räkor.


 

Märker själv hur exklusivt det låter nu när jag berättar om allting, men det är inte så farligt som det låter. Det går faktiskt få en helt superb måltid och kväll för inte alls så mycket pengar! Men själv tycker jag det är bättre att lägga en extra slant på bra mat än att bli dålig i magen! ;) Det är ju kul på samma gång.

Kvällen fortsatte i alla fall med massa prat, umgänge och sedan lite stress till bussen. Även tristess på bussen. Ångrar lite att vi åkte in faktiskt, kändes som om tiden på bussen var flera timmar och att vi fick sitta på stationen i all evighet. Hade nog varit lite trevligare hemma och spela tv-spel tillsammans med champagnen? Haha

Det roliga drog igång igen när vi traskade oss bort till Palace tillsammans med efterlängtade Märtha och Elina! Första gången för mig på Palace, hade nog dock inte blivit det om någon annan klubb hade varit öppen. Hur dåligt är inte det att det enda som är öppet på nyår är en enda klubb? Har för mig att vi gick förbi ett lite sådär öppet Bistro också, men rätt dött sådant…

 

Kommer även ihåg att jag var på toa vid tolvslaget, när jag kom ut därifrån så berättade min bror att alla hade räknat ned och skålat… då var nog jag i min egen värld eftersom jag inte hört något av detta… Vi stod ändå och hoppades på att bli insläppta innan tolv så vi skulle kunna fira det där inne! Finns fortfarande mycket att berätta och för dig att ta del av, men ingenting jag har lust att skriva om just nu och här haha. Eller kanske, vem vet. Allt som allt blev det en fantastiskt rolig kväll!

 

Fler bilder från denna ordinära afton kommer senare!
Hoppas ni fick en minst lika spektakulär afton som jag! ;)


RSS 2.0