Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bussknas

Idag har det varit en riktigt stressig dag, började redan på morgonen då Carro och jag skulle upp tidigt för att ta bussen in till Karlskrona. Ställde klockan på 08.00 för att hinna med bussen som gick 08.40. Jag duschade lite snabbt och packade alla saker (någon frukost hann vi tyvärr inte med, fast tanken var ju att äta när vi kom fram till hennes lägenhet), och Carro packade sina. Tycker vi blev klara på ett kick, så stack vi till busshållplatsen. Tunga som väskorna var så tog det lite längre tid än vad det brukar göra så vi kom precis till hållplatsen när bussen körde. Och han körde bara förbi, även om vi stod fullpackade (med saker, inte alkohol) och kollade strängt på honom, viftade lite med axlarna också ;D Ja, så den bussen missade vi…



Fan vad sura vi blev! Stod där och väntade på att han skulle stanna, men icke. Så vi fick ringa runt till en massa folk om de skulle kunna skjutsa oss till Jämjö så vi skulle kunna ta bussen därifrån (tyvärr så jobbar ju de flesta så hade inte tid förens efter 16.00) och mina föräldrar kunde inte heller (som vanligt när det gäller någonting sådant). Då insåg vi att vi skulle få vänta till nästa buss, som inte gick fören klockan 12.38 (Jippi, fyra timmar senare – känner verkligen hur effektiv kollektivtrafiken är på landet :P). Så vi gick hem till mig och solade en stund, lagade mat (fiskpinnar och pasta till frukost, inte helt fel…) och solade lite till - Skönt!




Det blev inte helt fel ändå, och det var snart dags för den andra bussen att gå så vi gjorde oss än en gång redo och spatserade till busshållplatsen. Denna gång kom vi i tid och fick till och med prata lite innan bussen anlände - trevligt. Så äntligen satt vi där och var nu på väg till Karlskrona, för en dag på Lövmarknaden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0